Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się dziewczyny
U mnie w tym cyklu zero szansy na to by się udało: Dziś 23dc i już czuje @ w powietrzu, tempka na niższym poziomie do tego pierwszy raz od kilku miesięcy boli mnie biust tak okropnie że bez stanika byłoby ciężkotakże powoli witam się z 13cs i przyjmuje do wiadomości że niestety jesteśmy nieplodni
Ale wczoraj z mężem porozmawialisny i doszliśmy do wniosku że najważniejsze że mamy siebie a dziecko z czasem się na pewno pojawimamy jeszcze czas więc o zalamywaniu się nie ma nowy
nasze postanowienia na ten rok to przede wszystkim żeby żyć
nie podporzadkowywac całego życia staraniom bo to nie o to w tym wszystkim chodzi
tak jak wcześniej pisałam na wiosnę zrobię hsg a mąż komputerowe badanie nasienia- żeby mieć pewność że możemy naturalnie począć dziecko
I jeśli będzie taka możliwość to dalej będziemy się starać tak na spokojnie bo nic nas nie goni
do tego ja sobie postanowiłam bardziej trzymać się diety i uprawiać sport
bo w 2019 roku albo będę w ciąży albo będę szczupła
koniec kropka haha
Nie powiem, jest mi trochę przykro że kolejny cykl stracony ale muszę się przyznać że sobie małą rekompensatę zrobiłammówiłam że nie wytrzymam i je kupię
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4785619722ee.jpg
Mąż jeszcze nic nie wie ale mam nadzieję że krzyczeć nie będziemiałam je kupić w sylwestra ale zrezygnowałam więc po przemyśleniach kupiłam dziś
panipuchatkowa, Magdaa21, Mari92 lubią tę wiadomość
-
Alex jak dzisiejszy test? Robiłaś? Wstawisz zdjecie
?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 12:22
-
Ani0nka Alex robiła test i widać kreseczkę.
Alex dr był mega delikatny ale samo wlozenie nie bylo fajne ale jak najbardziej do przeżycia. To chwilka. Nie czuję go w ogóle i w niczym nie przeszkadza. Ale jego rozmiar robi wrazenie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 12:27
-
nick nieaktualny
-
Alex gratuluje
widać kreseczkę
) i oczywiście będziesz się cieszyć wieczorem !! ❤️
alex0806 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3b4cacbdc851.jpg
Alex jak zwykle kontrast dodany, piękna druga kreska sie ukazuje ❤️axie92, panipuchatkowa lubią tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny ;* jesteście dla mnie takim wsparciem że siedzę w pracy i szklą mi się oczy od tych gratulacji;) oby beta to potwierdziła bo jak nie to oszaleję. Juz się cała trzęsę w środku.
Ani0nka, Mari92 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja miałam owulacje w 19-20 dniu cyklu, dziś jest 26 dzień cyklu. To pewnie za wcześnie na testowanie. Ja mam 32-34 cykl, wiec jeszcze tydzień do @. Kiedy najwcześniej mogę zacząć testować? Wiem ze powinnam w dniu spodziewanej @ ale wiecie kusi mnie wczesniej
-
Axie przepiękne dwie kreski wooooowww!!!! Cudownie, kiedy wyniki bety?
ile czasu jesteś po okresie i jakie masz cykle? Gratulacje ❤️