Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluje
Dobrze zaczął się na forum nowy rok
U mnie nowy rok fatalnie, zabójstwo w okolicy do tego szczera rozmowa z mężem mnie przytłoczyła. Zapytałam wprost chcesz drugie dziecko czy nie, odpowiedź była że jest mu to obojetne, dla niego priorytetem jest budowa domu a drugie dziecko jak będzie to super a jak nie to nie, i gdybym miała zajść naturalnie w ciąże to pewnie bym w niej była i mąż by sie cieszył ale jeśli wiąże się to z jakimiś badaniami, lekami itp to już on się na to nie pisze. Nie wiem jak dogadać się z mężem jak dla niego priorytetem jest budowa a dla mnie dziecko.Starania o drugie dziecko -
nick nieaktualny
-
Poprzednio była w 12 dpo 2.5 chyba. Teraz już nie pamiętam dokładnie. A teraz jest w 11 dpo 18.5
A całkiem w pierwszej ciąży było jakoś 23 ale nie pamiętam, chyba 12 dpo. Najważniejsze żeby dobrze rosło i się rozwijało. Chce urodzić we wrześniu i być w końcu szczęśliwa, dopełnić nasze cudowne małżeństwo dzieckiem. Za jakieś 8 tygodni dopiero odetchnę pewnie jak minie najgorszy czas. Ale zamierzam cieszyć si3 tą ciążą
Andi zabójstwo?? Co do kłótni z mężem to masz prawo być zła bo wasze priorytety się rozjeżdżają. Porozmawiaj z nim szczerze że Ty pragniesz dziecka i chcesz podjąć się wszystkiego co się z tym wiąże. Budowa budową, ale przecież nie będziesz biegała tam z łopatą. Jednocześnie możecie realizować 2 cele prawda?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBedzie dobrze roslo
tyle zacisnietych kciukow musi pomoc !
Teraz no stress (tak, wiem- latwo mowic haha sama sie stresuje do tej pory) i odpoczynek - co ma byc to bedzie. Jestes pod dobra opieka! Po prostu Twoje dziecko chce, zeby ciaza byla prowadzona przez Twojego lekarza- a on we wrzesniu wyjezdza nie?:p
Ja zbieram sie wlasnie troche poplakac do kina z mezem - idziemy na Narodziny Gwiazdy :p
Mam taka ochote na szarlotke z lodami, ze nie wytrzymam !alex0806 lubi tę wiadomość
-
Też chce właśnie iść na te narodziny gwiazdy
Ale może jutro a jak nie to we wtorek.
Mój lekarz do września jest właśnie w Opolu bo później kończy specjalizację z chirurgii i jedzie w świat chybamusi być teraz dobrze bo nie chce nikogo innego do prowadzenia ciąży!
Ja mam ochotę na jakąś warzywną sałatkę i idę zaraz do Lidla chyba bo w sklepie koło mnie sam syf a nie warzywa;/ zjemy tylko obiad i idziemy. A na tym 1 palniku to ja będę ten obiad do 19 robić, ziemniaki się gotują już prawie godzinęWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 17:29
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex ! Gratulacje ! Skubana Ty to płodna jesteś ;p naprawdę
) teraz już tylko spokój ! I będzie dobrze we wrześniu będziesz szczęśliwa mamuśka zobaczysz
alex0806 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Andii a może on po prostu nie chce się tym stresować?
W myśl że będzie dziecko to będzie a bez niego będziecie też szczęśliwi? Że życie toczy się dalej a nie tylko na staraniach? Dlatego chcę zająć głowę budowa? No i zapewne chce dla was tej budowy żebyście mieli wszyscy lepiej
Wiesz facetów się nie rozumie, facetów się kochahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
alex0806 wrote:Poprzednio była w 12 dpo 2.5 chyba. Teraz już nie pamiętam dokładnie. A teraz jest w 11 dpo 18.5
A całkiem w pierwszej ciąży było jakoś 23 ale nie pamiętam, chyba 12 dpo. Najważniejsze żeby dobrze rosło i się rozwijało. Chce urodzić we wrześniu i być w końcu szczęśliwa, dopełnić nasze cudowne małżeństwo dzieckiem. Za jakieś 8 tygodni dopiero odetchnę pewnie jak minie najgorszy czas. Ale zamierzam cieszyć si3 tą ciążą
Andi zabójstwo?? Co do kłótni z mężem to masz prawo być zła bo wasze priorytety się rozjeżdżają. Porozmawiaj z nim szczerze że Ty pragniesz dziecka i chcesz podjąć się wszystkiego co się z tym wiąże. Budowa budową, ale przecież nie będziesz biegała tam z łopatą. Jednocześnie możecie realizować 2 cele prawda?
Życzę Ci z całego serducha żebyś w końcu mogła cieszyć się macierzyństwem
Co do zabójstwa to kilometr ode mnie syn zabił ojca, straszna tragediaWstrząsnęła mną strasznie ta informacja
Co do realizacji innych priorytetów to niestety budowa nie wyklucza starań ale już wszelkie badania które są kosztowne tak. Jest mi ciężko bo mąż obiecał że zrobi badanie nasienia a teraz wszystko kota ogonem wywrócił, ja chciałam zrobić hsg, nie chce się bujac kolejne miesiące/lata że może się naturalnie uda jak i tak z tego lipa.
Lelek miłego oglądaniaStarania o drugie dziecko -
Andii ciężka sytuacja z mężem
niby chce dobrze, chce dla Was dom wybudować ale powinien pomyśleć co dla Ciebie jest priorytetem i czego Ty bardzo pragniesz... mam nadzieję że jeszcze zmieni zdanie i zrobicie dalsze badania
trzymam kciuki
A ja pije sobie grzanca na pocieszeniepms że hej...
-
Mała_Mii wrote:Alex ! Gratulacje ! Skubana Ty to płodna jesteś ;p naprawdę
) teraz już tylko spokój ! I będzie dobrze we wrześniu będziesz szczęśliwa mamuśka zobaczysz
oby teraz było dobrze, niczego więcej nie pragnę
Mała_Mii lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex jak ja się cieszę, życzę Ci zdrowej, donoszonej ciąży i 9 wspaniałych miesięcy z bobasem pod serduchem.
Aż mi się łezka zakręciła, rok temu w styczniu ja dowiedziałam się o ciąży i termin miałam na wrzesień. Więc Alex teraz napewno będzie wszystko super. Kciuki, kciuki i kciuki.
Andi to smutne, że mąż ma takie podejście. Może mu się odmieni jeszcze. Będzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 17:49
alex0806 lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
alex0806 przewijam forum a moja córka ale fajne bombki w tym kwadraciku
Wszystko jej sie ze świetami kojarzy
Mamy inne priorytety i tu jest pies pogrzebany, bo on chce dziecka ale nie aż tak żeby się temu poświęcić i robić badania, kosztowne wizyty itp. Ja chcę dom ale też nie az tak żeby wszystko temu podporządkowywać i tak to wyglądaJeden drugiego obwinia, ja obwiniam go że nie inetresuje się staraniami a raczej badaniami, on mi natomiast zarzucił że nie byłam na budowie od kilku miesięcy. Ogólnie żyjemy w zgodzie, dobrze się dogadujemy, mało kłócimy ale rozbieżnośc priorytetów mnie martwi. Budujemy dom bez kredytu więc staramy się oszczędzać a same wiecie ile kasy idzie na głupią wizytę choćby kontrolnie do ginekologa a gdzie tam reszta.
Starania o drugie dziecko