Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaassiia wrote:Staram się zaglądać, chociaż brak mi natchnienia
Właśnie tak patrzę że coraz mniej nas staraczek ale bardzo się cieszę Waszym szczęściem chociaż bywa mi czasami smutno, że ja nadal muszę czekać na swoje szczęście, chociaż nie mam wspaniałego męża, cudowna rodzinę, jestem w pełni sprawna i nic mi na pierwszy rzut oka niedolega, więc cieszę się tym co mam a jak dojdzie dzieciątko to będę wniebowzieta
Zobaczysz nam też się w końcu uda, po prostu musi musi się udaćKaassiia lubi tę wiadomość
-
Andii nie rozumiem krytyki teściowej na temat okien
A co jej w białych nie pasuje? U nas się zlewaja praktycznie z wneką, wnekę mamy białą a ściany beżowe
ładnie to wygląda
-
Miss ja nadal mam złudne nadzieję.
Mąż na sobotę zapisany na badanie nasienia liczę że jednak zdecyduje się aby jechać. Chwilowo raczej będzie naturalnie bo jednak działalność wymaga sporo czasu na ewentualne leczenie musi poczekać aż oswoje się z nową sytuacja. Ale chciałabym bym poznać wyniki czy to jednak problem u mnie czy u niego. Mam wiele wątpliwości, ale chcę spróbowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 19:22
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Hej dziewczyny:)
Przepraszam po prostu nie nadrobię was, tyle tego naprodukowalyscie
Witam wszystkie nowe staraczki
Dziewczynom którym wyszły dwie kreski gratuluję
Panipuchatkowa, jak w szpitalu? Wszystko dobrze?
U mnie bywa różnie. Pokłóciłam się znowu z moim.. tym razem poszło o chrzciny, a raczej o to że nie życzę sobie by jego druga córka była na nich, bo uważam że jest to dzień mojego dziecka a nie jej. A ja nie wpraszam się w jej uroczystości...
I tak, mamy wszystko na chrzciny zapięte na ostatni guzik.. papiery w kościele podpisane i mamy chezcy 27 stycznia:)
Ogólnie mała jest kochana i w ogóle<3
-
MissKathy92 wrote:Andii nie rozumiem krytyki teściowej na temat okien
A co jej w białych nie pasuje? U nas się zlewaja praktycznie z wneką, wnekę mamy białą a ściany beżowe
ładnie to wygląda
Myślę, że to że sama ma z obydwu stron brązowe okna i jej córka, która równiez buduje teraz dom, też wzieła z obydwu stron a ja się wyłamałamMoja teściowa to dośc nowoczesna kobitka, sama w domu dba żeby wszystko było fajnie, ciągle coś kupuje i zmienia ale jakby podpatrując mój styl i chyba w niesmak jej było, że ja okna wybrałam inne
Patulka nie wiem jakie macie tam relacje ale to jednak siostra przyrodnia, nie wiem czy masz jakiś powód dla którego nie chcesz jej na chrzcinach...
Starania o drugie dziecko -
Kasiu życzę Ci żeby mąż jednak się zdecydował na te badanie skoro już jest zapisany
dla nas kobiet wiadomo to jest big deal żeby wszystko wiedzieć a przede wszystkim wiedzieć na czym się stoi, co trzeba zmienić, co poprawić itp może faceci myślą inaczej... Ja mojego też przekonywałam żeby zrobił badanie- zrobił takie podstawowe, teraz przekonuje żeby zrobił komputerowe... Ja wolę wiedzieć wszystko i mieć możliwość działać
Jesteśmy silne babki i wszystko przetrwamy
Patulka super że już niedługo Jagódka będzie miała swój pierwszy (A raczej drugi po narodzinach) ważny dzień -
axie92 wrote:Uff mam wyniki bety - 567. Czy to ok jak na 5tc? Wiem, że ważniejszy jest przyrost. AAle tak to wszystko przeżywam...
gratulacje
-
Miss jest to dla mnie mega ważne, jak bym mogła to bym sama zaniosla próbkę
Mój twierdzi że on do lekarzy nie chodzi ( tłumaczenie że to laboratorium nie przechodzi) inne tłumaczenie również. Trudny przypadek.
Naprwno przetrwamy
Axia wielkie gratulacje
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
Axie gratulacje<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Kasia kurczę co tym facetom jest?
Mój też tak ma ze trzeba się naprosic żeby jakieś badanie zrobiłok, rozumiem może badanie nasienia nie jest jednym z najprzyjemniejszych badań (szczególnie jak trzeba próbkę oddawać w labie) no ale jak trzeba to trzeba...
My kobiety chodzimy na badania, (za przeproszeniem) rozkładamy nogi przed ginami i jest ok a jak powiedziałam swojemu że mógłby choć do urologa się udać to powiedział że nie ma potrzeby...
Mój robił tylko podstawowe badanie nasienia, miał możliwość zrobić swoje w domu bo mamy blisko do labu, ale na wiosnę mamy zamiar jechać do Białegostoku żeby w klinice zrobić badanie nasienia- nie wiem jak on to przeżyje...
Niby kobiety to słaba płeć...serio? no chyba nie w tej dziedzinieAndii lubi tę wiadomość
-
Axie super beta, piękna;) W piątek robimy przyrost
Napisałam maila do gina, wróciliśmy po 19 z Lidla i idę do łóżka bo padam na twarz. Jutro was nadrobię bo jestem tak pełna emocji że nie ogarniam życia;)terka, terka, terka lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex, Axie, ogromne gratulacje!
Będzie dobrze
Kasia, Miss, na pewno się doczekaciepo prostu tam na Górze jest plan na Was jakiś
Butterfly, superfalls du Hilfe brauchst, stehe ich dir gerne zur Verfügung ♥️
MissKathy92, Butterfly92 lubią tę wiadomość
-
Miss oj nie wiem co z tymi facetami ale ich męskość to problematyczny temat. Mój na pytania innych o dziecko mówi że jest niepłodny ( niby żeby się głupio nie pytali) żeby mi oszczędzić łez bo jestem wrażliwa i w ten sposób broni się też na moje prośby o badaniu. Trudny przypadek z niego22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
Kasiu tak masz rację to problematyczny temat niestety
U nas jeszcze ten problem niepłodności jest takim tematem tabu, dopiero tu na forum się spotkałam z tym że tyle par ma problem z zajściem w ciąże
Bo tak w realu nikt za bardzo się nie "chwali" że ma z tym problem, a my jak dowiemy się o kolejnej ciąży w rodzinie/u znajomych to myślimy "ooo tym się od razu udało, dlaczego nie nam" a tak naprawdę nie wiemy czy się wcześniej długo starali czy od razu się udało
Ale ja wierzę że na wszystkich w końcu przyjdzie pora, nie ważne jaką drogą do tego trzeba będzie pokonać