Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAni0nka- u mnie ok. 12 dpo test wyszedl bardzo bladziutki na poczatku ( ale w sumie nie robilam go z porannego moczu :p) a mimo to od razu pojechalam na bete i wynosila 44,3. Takze mimo bety podwyzszonej test byl bardzo blady
nie sugeruj sie. Musisz czekac, kazda z nas to przechodzi. Wiem, ze czekanie najgorsze.
Alex, pieknie rosnie bhcg:) duza roznica pomiedzy wczoraj i dzisalex0806 lubi tę wiadomość
-
Alex suuuuper!!!!
Oby wszystko było w porządku z Tobą i Twoją dzidzią :*
Magda, super że znasz niemiecki!
Studiowalas filologię germańską może?
Wenn du Zeit hast, schreib an mich private NachrichtWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 07:58
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Alex super kreska
Nigdy nie lubiłam niemieckiego i nigdy nic nie moglam zakumac.
Ani0nka też czekam do przyszłego tygodnia żeby testować, czekanie ciężka sprawa . Ale mam cicha nadzieje bo dzis dalej tempka calkiem calkiem:-) jedynie tez sie boje ze jak sie uda to ze ponzo owu mialam bo wstepnie 22dc ale nie wiem czy nie 24dc z tym ze teraz odrazu wjade z lekami bo wiem co w trawie piszczy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 08:23
Ani0nka lubi tę wiadomość
MTHFR Heterozygota, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, jajniki podpadajace pod PCOS, późna owulacja.
1 cs - ciąża biochemiczna 09.2018 -
Jestem tak śpiąca że masakra. Aż ciężko się skupić. Wypiłam sobie barszczyk na zakwasie teraz i dopiero od godziny próbuje usiąść do papierów;) jak przyjdę z pracy to na pewno drzemka
I trochę mnie brzuch pobolewac i kłuję, po lewej stronie ciągnie więc pewnie dzidzia się tam zagnieżdżaW pierwszej też czułam po prawej stronie pępka
Czekam aż mi gin odpisze, bo mam jeszcze tylko 12 zastrzyków neoparinu i musiałabym za tydzień iść po receptę. Poza tym chce mieć pewny plan na powodzenie.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
No Alex śliczna kreska:)
Anionka też duże znaczenie przy teście ma jego czułość, ja robiłam taki o czułości 10 jednostek bety, są też określone również jako duża, czułość 25, a nawet 50 czy 100. U mnie test wyszedł 9dpo i beta 22.5, pewnie gdybym zrobiła mniej czułym to bym nie widziała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 08:50
-
Ja dopiero wstaje
Zasnęłam przed 4 jak mąż wychodził do pracy, wypiłam rumianek i dalej się męczyłamjejku już chyba nigdy alkoholu i ciasta nie tkne...
Dziś miałam robić pizzę z przepisu Alex ale już mężowi zapowiedziałam że nie będzie- potrzeba mi radykalnych zmian a nie obzerania się serem na pizzy
Myślałam że na urlopie trochę podgonie z dietą a wyszło na odwrót, mimo że mam czas na robienie posiłków i ćwiczenia to olewam to... dobrze że w poniedziałek już wracam do pracy, przynajmniej nie będę blisko lodówki
No trudno, muszę się wziąć w garść i zaczynać od nowa
Życzę Wam udanego dnia -
Terka tak ja wiem gdzie jest błąd ale czasem moja słaba silna wola wygrywa
Bo teraz sobie myślę tak: dobrze się czuje=jestem zdrowa=mogę jeść co chce=czasem trochę słodyczy nie zaszkodzi... No i takie błędne koło się robiale teraz mam nauczke, bo wcale dobrze się nie czułam po wczorajszej akcji
Ech moja miłość do słodyczy jest bardziej skomplikowana niż przypuszczałam
No ale nic, jakoś powoli wrócę na dobre torytylko najgorsze jest to że na początku dieta sprawiała mi radość- była urozmaicona i pyszna
A teraz jak mam dietę pod te moje nietolerancje to po prostu nawet na nią patrzeć nie mogę... same jaglanki, pasty z awokado, czerwonej fasoli lub pestek słonecznika, no i mnóstwo sałatek które są bez smaku...
Uwielbiałam jajecznice, kanapki z serem żółtym lub białym, a teraz tego jeść nie mogęI często się zastanawiam czy bardzo bym sobie szkodzila nadal to jedząc jakbym w ogóle tych badań nie robiła... bo teraz czuje że się katuje, dieta w ogóle nie sprawia mi przyjemności
-
nick nieaktualnyMiss, doskonalw Cie rozumiem... ja nie powinnam jesc wszystkiego cukrowego, a wczoraj pozarlam szarlotke z lodami i bita smietana
teraz mam wyrzuty sumienia, bo staram sie naprawde nie jesc slodyczy- rzadko to robilam nawet przed ciaza, herbaty nie slodzil tez nigdy. A cukier mam hen hoo
Dzisiaj detox, nie tkne niczego :p -
Mi odstawienie słodyczy obniżyło glukoza na czczo o 15 jednostek także szaleństwo. Teraz jadłam jakieś ciacho przez święta ale też źle się czułam. Przed samym testem w sylwestra poczułam takie parcie na serniczka że musiałam to zjeść wieczorem
Ale już teraz znowu nie mogę słodkiego i kawy, piję lipę i jest ok
Jakoś nie zasypiamplanuję wyjazd do klienta we wtorek do Gliwic ale znowu z koleżanką. Mamy kilka spraw do ogarnięcia;)
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Lelek właśnie mi przypomniałaś że wczoraj jeszcze lody jedliśmy
Ja nawet nie wiem czy brak słodyczy mi jakoś cukier obniżyłbez leków zawsze miałam naczczo w okolicach 100, ale nam nadzieję że lek plus niejedzenie słodyczy coś pomaga
na szczęście po nowym leku nie mam żadnych dolegliwości więc biorę regularnie
A co do mojej paskudnej diety to mam planspiesze sobie co mi smakuje i co mogę jeść i to będę jadła, wizytę mam 21 stycznia i będę rozmawiać z dietetyczka czy jest sens do niej chodzić skoro nie trzymam się jej diety
-
nick nieaktualny
-
Mis jesteś silną kobietą i dasz radę z tą dietą
Alex gratulacje raz jeszcze. Super krechy
Kobietki miłego dniaMissKathy92 lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓