Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja mam w środku białe, na zewnątrz brązowe<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
To ja do was też mam pytanie takie mieszkaniowe
My mieszkamy w nowym bloku, robiliśmy mieszkanie od zera, to było 3 lata temu i wtedy nie wieszalismy karniszy i mamy tylko rolety dzien/noc... jednak teraz zamarzyly mi się karnisze i tu rodzi się pytanie: wybrać takie jedno czy dwurzedowe ? Jakie wy macie? -
Hej kobietki
ALEX wielkie gratulacje, z całego serca życzę zdrowej ciazy,aby ten rok był dla ciebie łaskawszy
Nowej koleżance również wszystkiego dobrego, spokojnej ciąży
Miss twoje podejście jest megapowodzenia aby ten rok był łaskawy i Abu twoje marzenia się spełniły
Andi jak ja Cię rozumiem, mój mąż również ma pewne ale co do starań z pomocą medyczna. Czasami brak mi już argumentów.
Wszystkiego dobrego dziewczyny na ten rok
No i mamy nowy rok, mam teraz sporo na głowie, nowy rok nowe nadzieję
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Właśnie ja się zastanawiam czy u nas będzie pasować dwurzedowy, ogólnie bardzo bym chciała żeby powiesić firanki i zaslonki ale nasze mieszkanko jest bardzo małe- niecałe 40m2 i się boję że optycznie jeszcze się zmniejszy
mamy drzwi balkonowe podwójne w salonie, okno w sypialni i (o zgrozo) w łazience okno 90cm... wiadomo w łazience mamy naklejkę mleczną na okno i nic więcej z tym nie zrobimy
I taka anegdota apropo tego okna: kiedyś na studiach miałam do zaprojektowania blok i też wstawiłam takie standardowe okno w łazience szerokość 90cm i pamiętam że pani profesor mnie wysmiala że takich dużych okien w łazience się nie robi
A teraz sama takie mam
chyba jakiś kolega ze studiów projektował mi blok haha
Mała_Mii, terka, Mari92 lubią tę wiadomość
-
Alex mam nadzieje ze nie uraziłam Cie tym komentarzem ;p bo to miało być tak pozytywnie
)
Axie splkojnie u Ciebie to fotmalnosc
A ja 22 stucznia tantego roku Miałam ostatni okres ;p w lutym już nie dostałam ;p
Kasia może dobrze ze masz sporo na głowie , nim się obejrzysz a przez to ze nie mas sczesujemy myśleć o tym zorientujesz się „ kurde nie mam okresu ;p”
Andi mąż nie chce da was złe, może Ty przez to ze tak bardzo chcesz inaczej interpretujesz to co on chce Ci przekazaćspokojnie kochana
alex0806 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Kaassiia wrote:Hej kobietki
ALEX wielkie gratulacje, z całego serca życzę zdrowej ciazy,aby ten rok był dla ciebie łaskawszy
Nowej koleżance również wszystkiego dobrego, spokojnej ciąży
Miss twoje podejście jest megapowodzenia aby ten rok był łaskawy i Abu twoje marzenia się spełniły
Andi jak ja Cię rozumiem, mój mąż również ma pewne ale co do starań z pomocą medyczna. Czasami brak mi już argumentów.
Wszystkiego dobrego dziewczyny na ten rok
No i mamy nowy rok, mam teraz sporo na głowie, nowy rok nowe nadzieję
masz dużo na głowie ale zaglądaj do nas bo już mało nas staraczek zostało
Ja już kiedyś mówiłam- ja ostatnia z Was w ciąże zajde więc proszę mi tu się brać do roboty dziewczęta
-
Alex serdeczne gratulacje!!
Witam serdecznie nowe osobki
Dawno mnie tu nie było
Ciągle się uczę, w tym roku składam papiery na studia na filologię germańską
A za 10 dni wychodzę za mąż
A tak w ogóle to byłam u lekarza w sprawie rozpoczęcia leczenia endometriozy i mam już kolejną umówioną wizytę na 20 lutego
A co do Miss, Andii i innych dziewczyn - nie martwcie się, również na was przyjdzie czas :* :* :*4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Butterfly jak Ci idzie ten niemiecki? Chyba się spełniasz prawda
Ojej to u Ciebie wielkie odliczanie do tego wielkiego dniawspaniale
Butterfly92 lubi tę wiadomość
-
Miss ja zrezygnowałam z firanek i zamiast typowych rolet mam plisy. Jestem mega zadowolona, bo puszczam je od dołu, mieszkam na 1 piętrze.
Ja mam okna na zewnątrz i w środku białe, były takie jak kupiliśmy mieszkanie 3 lata temu.MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
MissKathy92 wrote:Butterfly jak Ci idzie ten niemiecki? Chyba się spełniasz prawda
Ojej to u Ciebie wielkie odliczanie do tego wielkiego dniawspaniale
puszek369 lubi tę wiadomość
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Puszek no właśnie my też mamy same rolety ale teraz mi się odwidzialo i myślę nad tymi firankami
musimy jeszcze pomyslec o tym
Butterfly no właśnie pamiętam że pisałaś że masz sporo do nadrobienia na kursie ale super że dajesz radękurczę uparta jesteś i przesz do przodu- fajnie że masz jakieś zajęcie kreatywne
na pewno w przyszłości zaowocuje
brawo Ty :*
-
MissKathy92 ja mam dwurzedowe ale nie mam zasłon tylko same firanki i rolety. Z tym oknem to się dośmiałam ale teraz to nawet widziałam okna do podłogi w łazienkach.
Widzę, że macie białe okna w środku takie własnie kupilismy a na zewnatrz mamy antracyt(szare), dobrze wybraliśmy a teściowa nas skrytykowała, za te białe w środku
Butterfly92 ale superTo wielkie odliczanie do ślubu
Kaassiia oby te nadzieje przerodziły sie w rzeczywistoścKaassiia lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko -
MissKathy92 wrote:Kasiu Tobie również szczęścia w nowym roku :* nowy rok nowe nadzieję dokładnie
masz dużo na głowie ale zaglądaj do nas bo już mało nas staraczek zostało
Ja już kiedyś mówiłam- ja ostatnia z Was w ciąże zajde więc proszę mi tu się brać do roboty dziewczęta
Właśnie tak patrzę że coraz mniej nas staraczek ale bardzo się cieszę Waszym szczęściem chociaż bywa mi czasami smutno, że ja nadal muszę czekać na swoje szczęście, chociaż nie mam wspaniałego męża, cudowna rodzinę, jestem w pełni sprawna i nic mi na pierwszy rzut oka niedolega, więc cieszę się tym co mam a jak dojdzie dzieciątko to będę wniebowzieta22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019