Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny tak na szybko napisze: rozmawiałam z mężem tak na spokojnie powiedziałam że mi zależy na tym żeby zaczął o siebie dbać, żeby przynajmniej poszedł do rodzinnej po skierowanie po jakieś badania a później do urologa- tyle mamy u nas w mieście... Ja już porobilam wszystko co mogę zrobić na miejscu, zostało hsg ale to już w Białymstoku, on nie był nigdzie a robił tylko podstawowe badanie nasienia wyjaśniłam że to nie tylko ode mnie zależy czy będzie ciąża, to że ma dużo nasienia nie koniecznie znaczy że ono jest dobre, nie wiadomo czy dieta pomoże ale na pewno nie zaszkodzi bo przynajmniej będzie zdrowszy...
Przez 15minut nie odzywal się nic- później powiedział że się zmieni... zobaczymy -
hej babeczki
Alex super zaciskam mocno kciuki dużo spokoju
Andi jestem w podobnej sytuacji jak ty, od poniedziałku biorę się za otwarcie działalności. wiec automatycznie jak już rozpocznę pacę będzie więcej obowiązków. podeszłam do tego tak, ze będę działać jeśli zaskoczy wtedy będę się martwić, ale jestem dobrej myśli ze wszystko jakoś się ułoży.
Jutro wielki dzień dla mojego męża he jedziemy na badanie nasienia, droczy się ze mną ale jestem dobrej myśli
Miss to jak opisujesz swojego męża to mama podobnego uparciucha jak ty, on twierdzi ze mu nic nie dolega świetnie się czuje wiec nie musi nic robić a również ma problem z wagą.
miłego wieczoru babeczki
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Miss nie wiem co jest z tymi facetami, niby im zależy ale boją się jak małe dzieci.
Kaassiia super, powodzenia życzę i dużo cierpliwości jeśli chodzi o działalność
A tak z ciekawości zapytam przed okresem gdzie bolą Was piersi? Cy tez tak macie że w różnych miejscach, w poprzednim cyklu bolały od boku, w innych cyklach u góry bolały piersi a teraz bolą od dołu i boku.Kaassiia lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko -
Kasiu bo niektórzy tak mają że jak czują się dobrze to myślą że wszystko jest ok a może być właśnie coś innego- tak było u mnie niestety to takie głupie myślenie no ale cóż trzeba jakoś przez to przebrnąć
Super że mąż jednak idzie na badanie wyniki będą od razu jutro czy trzeba czekać ? -
Andii wrote:Miss nie wiem co jest z tymi facetami, niby im zależy ale boją się jak małe dzieci.
Kaassiia super, powodzenia życzę i dużo cierpliwości jeśli chodzi o działalność
A tak z ciekawości zapytam przed okresem gdzie bolą Was piersi? Cy tez tak macie że w różnych miejscach, w poprzednim cyklu bolały od boku, w innych cyklach u góry bolały piersi a teraz bolą od dołu i boku.
A co do piersi mnie jeśli bolą przed okresem to bolą całe tak że nie mogę dotknąć nie mam konkretnego miejsca w którym mnie bolą... I się tego pieką mnie sutki przy tym bóluAndii lubi tę wiadomość
-
u mnie piersi to raczej żaden wskaźnik bo bywa bardzo różnie, w tym cyklu na przykład bolały tak jakby na ovu później chwila luzu i teraz znów coś tam czuję22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
MissKathy92 wrote:Kasiu bo niektórzy tak mają że jak czują się dobrze to myślą że wszystko jest ok a może być właśnie coś innego- tak było u mnie niestety to takie głupie myślenie no ale cóż trzeba jakoś przez to przebrnąć
Super że mąż jednak idzie na badanie wyniki będą od razu jutro czy trzeba czekać ?22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
Kaassiia wrote:najprawdopodobniej będą 2 h po badaniu, szczegółów dowiem się na miejscu bo to jednak sobota, i raczej nie będzie chciało mi sie tyle na nie czekać tam na miejscu
-
MissKathy92 wrote:A no to jak praktycznie od razu wynik to super tylko właśnie w sobotę wiadomo że te nawet 2h się nie chce czekać
jak się nie mylę to juto do 13 pracują,a my badania na 9 wiec juto badzie odpowiedz jak tam żołnierzykiMissKathy92 lubi tę wiadomość
21 wrzesień 2019 -
Andii wrote:Mnie za każdym razem właśnie inaczej bolą piersi, co cykl to w innym miejscu, ciekawe czemu tak
21 wrzesień 2019 -
Kaassiia wrote:to jest dobre pytanie, ja na to już nie zwracam uwagi bo czy bolą czy nie i tak @ jest
Ja zwracam uwagę i to nie zależnie od tego że zwiastują @, lubię je macać ale czasem ból jest uciążliwy, na skakance nie poskakałam a chciałam trochę poćwiczyć dzisiaj bolą od dołu i bokuStarania o drugie dziecko -
Ja 11 dpo miałam betę 18.5. Okres w sumie miałam mieć za dzień czy dwa. Teraz już po terminie jestem
Miss super że pogadaliscie, mąż musi przemyśleć te sprawy na spokojnie. Facet czasem dłużej zatrybić
Andi co do piersi to mnie też różnie bolą. Na owulację teraz bolały sutki a później przeszło na całą pierś. Poprzednio przed okresem po bokach
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵