Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
panipuchatkowa wrote:Miss to może jakas burza hormonow u Twojego męża? Powinien koniecznie zbadać to wszystko.
-
ja niestety nigdzie sie dzis nie dostalam na wyrwanie ósemki, łykam apap, smaruje żelem co poleciłyście sachol. Zobaczymy. Oby sama sie wyrżnęła na ósemka i przestała boleć
-
Magda ja swojego kładę na boczku w nocy jeśli po jedzeniu odrazu zaśpi (wtedy staram się go nie rozbudzać do odbicia ) i tak wtedy żądło kiedy mu się odbija .. ale od początku jakoś boczki preferował ;p i spi zawinięty w kocyk i ewentualnie drugim czasem lekko go nakryje kadetki jeszcze za ciężkie dla niego moim zdaniem swoją droga mój to ma swoją nianie ( pieluszkę ) i zaczął nią sobie właśnie oczka nakrywa jak śpiący jest ale ja zwracam uwagę na nosek i jak już twardo zaśpi to odkrywam i obok układam żeby czuł ale jednak nie miał na buźce
Alex Axie trzymam kciuki za pomyśle bety same serduszka i w ogóle ten rok jest super i taki będzie !
Miss kochana porozmawiaj z mężem może faktycznie troszkę , tak delikatnie , wieże ze i wam się uda
Terka cóż nic nie zrobicie no ma termin sama wiesz ze jakbyś była na jej miejscu to nie autor azalia byś sobie porodu bez męża tz wiem cc na seli nie może buc mąż ale jednak gdzieś tam za drzwiami wiesz ze czekaMissKathy92, Magdaa21 lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
terka wrote:Miss może zagroz brakiem seksu do czasu aż czegoś nie zacznie robić
Dobra chyba przeadzilam ale ciężko z facetami bo oni albo są zdrowi albo umierają... Nie ma stanu pomiędzy
Ja mojego na morfologie namawialam bardzo długo. Potem jak zobaczył że nie jest super (źle też nie ale mogło być lepiej) to kontrolował (oczywiście ja mówiłam że idziemy, sam z siebie w życiu na klucie by się nie zgodził ) teraz zrobiłam mu przerwę bo miał lepsze wyniki
Generalnie widać że naprawdę chce dziecko tak? Bo dużo od tego zależy
Co do chcenia, na początku drogi było widać że jemu tak mocno nie zależy jak mi, gdy zaczęłam latać po lekarzach to on kazał wyluzować i się nie spinac tak- ja odebralam to jakby on wcale nie chciał tego dziecka ale chciał tylko mniej niż ja...
A od kilku miesięcy zauważyłam że on bardzo chce, bardzo się martwi że nie wychodzi ale tak jakby skupia się na mnie, że to na pewno ze mną jest problem skoro to ja się lecze, to ja się odchudzam, to ja się badam, mierze tempke itp że to ode mnie zależy czy będzie ciąża czy nie...
Ale tak coś czuje że on w głębi wie że u niego też coś może być nie tak tylko się boi badać bo się boi zmian... ale wiem ze on chce dziecka tak samo jak ja -
Miss to masz ciężki orzech do zgryzienia z tym chłopem. Musisz go jakoś przekonać do zmiany stylu życia.<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
MissKathy92 nie wiem jak u Ciebie lekarz podejdzie do sprawy ale u mnie była zalecona stymulacja, hsg to zbyt duża ingerencja i lekarz pozostawił ją na końcu Byłam stymulowana pomimo, że owulacje naturalne raczej mam, pisze raczej bo zdarzają mi się cykle bez owulki ale to tak raz na pół roku, ze dwa cykle w roku mam gdzie nie ma owulki ale starasz się już rok więc lekarz może zalecić spokojnie hsg
Ja dzisiaj zrobiłam potężny krok w przód jeśli chodzi o rozwój mojej firmy, nie będe Was w tajemniczac bo to bez sensu i nie każdego będzie interesować natomiast na ten moment gdybym zaszła w ciąże byłby to najgorszy moment na ciąże a z drugiej strony za przeproszeniem w doopie bym miała cała firme jeśli byłabym w ciąży Tak dziwnych i mieszanych uczuć jeszce nie miałam, z jednej strony powinnam zaprzestać starań bo najgorsza rzecz to w tym momencie ciąża a z drugiej strony jestem w stanie porzucić wszystko na rzecz ciążyStarania o drugie dziecko -
Andii ja już kilka razy byłam na takim ala monitoringu (w sensie miałam wizytę przed owu i po- żeby zobaczyć czy pecherzyk i endometrium jest ok a później zobaczyć czy pecherzyk pękł) i mój gin nigdy nie miał żadnych zastrzeżeń co do mojej naturalnej owulacji wiem u mnie stymulacja to raczej nie będzie dobry pomysł ale hsg jak najbardziej bo albo tu tkwi problem, albo coś ze śluzem jest nie tak (wrogi śluz?) albo mój mąż ma aż tak słabe nasienie że nie jest w stanie mnie zaplodnic okaże się w lutym co będzie
A co do Twojej pracy i dziecka- czasem są rzeczy ważniejsze niż praca więc rozumiem twój tok myślenia niby wiadomo praca bardzo ważna ale rodzina ważniejsza -
Andii moze da się pogodzić wszystko
Miss-kurka no... Ciężki facet nie ma co...
No bo skoro chce dziecka to dziwne że nie robi nic żeby to osiągnąć...
Mała-ależ ja nie mam pretensji do kolegi tego co został tata (pewnie tuli już córeczkę ) ani do jego żony no coś Ty Absolutnie. Dla mnie oczywiste że ona chciała żeby on był, a on być przy niej.
Po prostu ktoś inny nawalil przy ustawianiu grafiku.
Ale wyjasnilo się.
Podobno ma ten kolega na tą jedną sobotę na noc przyjść (i tak w szpitalu nie mógłby być to nie ma różnicy gdzie będzie w tym czasie). A następna to się ogarnie jakoś bo czas jest to i pokombinować można.https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Andi nawet jak teraz zajdziesz w ciąże to dasz radę to pogodzić. I będziesz szczęśliwą kobietą<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny Jestem tu nowa .. staramy się z mężem od dwóch lat o dzidziusia. Mam cykle 28 dniowe, kochaliśmy się z mężem w dni płodne 12 listopada, następnie dostałam @ 2 grudnia więc nadzieje upadły.. ale za to dziś mamy 4 styczeń,a okresu brak.. pobolewa mnie lewy jajnik i pojawia mi się biały ciągnący śluz... co myślicie? Macie podobne doświadczenia?
-
Agnes92 wrote:Cześć dziewczyny Jestem tu nowa .. staramy się z mężem od dwóch lat o dzidziusia. Mam cykle 28 dniowe, kochaliśmy się z mężem w dni płodne 12 listopada, następnie dostałam @ 2 grudnia więc nadzieje upadły.. ale za to dziś mamy 4 styczeń,a okresu brak.. pobolewa mnie lewy jajnik i pojawia mi się biały ciągnący śluz... co myślicie? Macie podobne doświadczenia?
Witaj
Wiesz co ciężko powiedzieć cokolwiek na ten temat.. Obserwujesz swój organizm? Skąd wiesz że masz płodne dni?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Agnes92 wrote:Cześć dziewczyny Jestem tu nowa .. staramy się z mężem od dwóch lat o dzidziusia. Mam cykle 28 dniowe, kochaliśmy się z mężem w dni płodne 12 listopada, następnie dostałam @ 2 grudnia więc nadzieje upadły.. ale za to dziś mamy 4 styczeń,a okresu brak.. pobolewa mnie lewy jajnik i pojawia mi się biały ciągnący śluz... co myślicie? Macie podobne doświadczenia?
Ja miałam @ 1grudnia, 31 grudnia test wyszedł bardzo wyraźnie. Myślę, że nie jest za wcześnie na test u Ciebie, skoro cykle 28 dniowe Dzięki temu będziesz pewna. Mnie od kilku dni przed terminem @ bolał brzuch, cały czas miałam i mam biały, ciągnący śluz. A temperaturę mierzysz? Jeśli tak, na jakim poziomie się utrzymuje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 15:34
-
Czekam na te wyniki i odświeżam stronę jak oszołom ;p czuje że jest dobrze ale to taki dreszczyk emocji podczas czekania na wyniki chyba
Sypie śnieg jak szalony. Wracam Do domu, pakuje torby i jedziemy na weekend do rodziców;) jutro spotkanie ze znajomymi, czas zaplanowany i można zaczynać weekendterka, Mari92 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Kuźwa tak mnie mąż wkurzył że mam ochotę go rozszarpac... niech tylko do domu wróci bo ja nie rozumiem jak można kończąc o 14 pracę, mając do domu Max 15min drogi jeszcze nie wrócić...
A ja jak kretynka robiłam dla niego pizzę, oczywiście spod wyszedł jak kamień ale to u mnie norma więc jestem podwójnie wkurzona...
do tego w wysokiej temperaturze mi blacha się wygielaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 15:49