Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Mari92 wrote:Bisia wykres wygląda ciekawie
Lepiej tych dwóch temp nie bierz pod uwagę, alko mógł mieć na nie wpływ.
Ale owulka mogła wtedy wystąpić, ale masz tam tyle serduszek, że nie ważne kiedy była, bo udało się w nią trafić. Teraz tylko trochę szczęścia i cierpliwości. Powodzenia
Wiem ze szansa jest:-D bardziej sie boje o późną owu jak na dany dc zeby znowu sie cos nie wydarzyło. Chyba zaczme brac juz w razie co acard. No czuje dzis caly dzien ze w brzuchu cos sie dzieje tak mnie pobolewa i ciagnie ze no jestem prawie pewna ze cos sie dzieje
.
terka, Mari92 lubią tę wiadomość
MTHFR Heterozygota, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, jajniki podpadajace pod PCOS, późna owulacja.
1 cs - ciąża biochemiczna 09.2018 -
MissKathy92 wrote:Andii pisze nawiedzony bo w zeszłym roku tak nam nagadal na kolędzie że hej
A wszystko przez to że po sąsiedzku mamy gabinet z medycyną naturalną- zaczął się wypytywac czy tam chodzimy, że joga to zło najgorsze bo czerpie energię z podejrzanego źródła, że przez to że mamy za ścianą takie coś możemy mieć niepowodzenia w życiu, że zła energia na nas przechodzi stamtąd, że na pewno oddalimy się przez to od kościoła, że musimy dużo się modlić żeby wypedzic te zła energię i takie tamna początku nie powiem że się wystraszyłam ale później pomyślałam sobie że my tam nie chodzimy, nie mamy praktycznie kontaktu z tymi ludźmi i jakoś nie czuje że się oddalamy od kościoła przez to że mamy takich a nie innych sąsiadów... I pomyślałam że no przecież przez to nie będę się wyprowadzać
uznałam że ten ojciec jest jakiś nie ten teges bo on nawet nie wie co oni tam robią a od razu osąd dał
Nie no bez przesad z przeprowadzką
Ja osobiście jestem ostrożna w stosunku do wschodnich rzeczy ale nie pppadajmy w paranoje
Wizyta wtedy musiała być ciekawahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Magdaa21 wrote:Mari a czym go przykrywacie?
Mój to chyba nigdy kołdry nie dostanie
Tak się potrafi przykryć i dociskac do buzi że chyba bym nie spała cała noc z obaw
Dajemy go do spiworka i jest superjak wyrośnie to dostanie następny śpiworek i następny
dopóki się nie nauczy że duszenie się kołdra nie jest fajne
Magdaa21 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Andii wrote:terka ja karmiłam półroku a okres wrócił grubo ponad rok
ile ja wtedy stresu zjadłam czy w ciązy nie jestem a teraz szkoda, że ciązy nie było hehe
Człowiekowi nie dogodzi
kryha moja corka własnie tę poduszke frejka nosiła i też jest alergikiem i ma azs.
MissKathy92 co to za nawiedzony ksiądz?
Haha no fakt człowiekowi nie dogodzi
Dlatego ja chcę obserwować co się mniej więcej dzieje, żeby nie siać paniki (albo radości) zbyt wcześnie
21.01 69cm -
Dziewczyny u mnie masakra
czuje ze się udało, testuje we wtorek a od wczoraj w nocy taki ból mnie ósemki złapał ze dziś zapisuje się na wyrwanie jej... czy to może być niebezpieczne dla dziecka? Co powinnam robić???
-
Mąż do mnie dzwonił że żona kolegi z pracy ma na dzisiaj umówione CC.
Termin na 13 miała. Planowali SN a tu problem musiał wyniknąć skoro nagła zmiana i na już CC.
Maz został na stanowisku sam, nagle, bo miał tamten z tydzień do pracy chodzić a tu przychodzi a kolegi nie ma
Mam nadzieję że nie wymyśla tam ze mąż ma wziąć jego soboty (tego kolegi) bo by caly miesiąc w soboty do pracy chodziłmaja innych ludzi, niech kogoś też zaangazuja...
21.01 69cm -
Hej dziewczyny
witam się w piątek;)
Anionka miałam to samo w poprzednich ciążach, ósemka mi rosła wtedy i bolała. Posmaruj sobie kością sachol. W tym cyklu to samo, ale podczas owulacji. W końcu pękło mi dziąsło i zrobiła sobie więcej miejsca i już nie bolipo ciąży usunę
Terka pewnie podzielą jakoś te weekendy, przecież twój mąż nie będzie za dwóch robił
Wy tu już o okresie po porodzie j owulacjach a ja mam nadzieję że przez najbliższy rok nie będę miała okresu
Jak na razie ostatni test wysłany, kreska już bardzo ładna także mam nadzieję że dzisiejsza beta to już formalnośćzaraz idę
tylko jeszcze zastrzyk. Dupka chyba wziąć po badaniu proga dopiero nie?
Mari92 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex ponoć nie podnosi ale pół godziny roznicy w braniu nie zrobi a będziesz miała pewniak że to Twój prog
Kurde wkurzona jestem. W grafiku ciężko znaleźć kogoś kto mógłby mieć te soboty. Cholera no. Albo pokombinuje ten co ten grafik ustawial albo faktycznie mąż będzie co sobota w styczniu. W grudniu też mial dużo. Wkurzyc się można...
W lutym chyba sobie urlop zrobimyzostało mu 8dni z tamtego roku. I niech się cmokna. Niech tylko ten kolega wróci.
Kto normalny ustawia faceta na obowiązkowy dzień pracy jak mu kobita ma rodzic w danym miesiacu? Nieprzemyslane...
Bo oni maja tak że w tygodniu jak ich nie będzie danego dnia to się nic nie stanie ale ktoś w sobotę musi być bo produkcja stanie bo nie będzie mial kto badac czy dobrze wszystko idzie.https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Lepsze mam pytanie bo się zagaloppwałam, czy progesteron musi być na czczo? Bo zjadłam śniadanie;/ dupka wezmę po badaniu ale teraz już sama zdurniałam;/
Terka od razu niech mąż zapowie że nie bierze wszystkich tych sobótLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:No nic, zrobiłam oba. I tak beta najważniejsza. Coś się rano zapędziłam z tym śniadaniem.
Chyba nie ma to znaczenia. Tak mi się wydaje. W sensie zjedzone śniadanie.
No z tymi sobotami to zobaczymy.
Maz w poniedziałek ma chirurga dent. Ostatnia wizyta skończyła się 3 tygodniowym L4, boję się myśleć co będzie terazWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 07:58
21.01 69cm -
Terka lepiej dla Was, tata w domu
Ja do 16 czy 18 dzisiaj oszaleję z niepewności, oby ten dzień szybciej leciał. Jestem cały czas senna, do tego mnie mdli pewnie ze stresu. Chciałabym zamknąć oczy i obudzić się za jakieś 8-10 tygodni aż będzie już po tym pierwszym trymestrze;)Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Terka lepiej dla Was, tata w domu
Ja do 16 czy 18 dzisiaj oszaleję z niepewności, oby ten dzień szybciej leciał. Jestem cały czas senna, do tego mnie mdli pewnie ze stresu. Chciałabym zamknąć oczy i obudzić się za jakieś 8-10 tygodni aż będzie już po tym pierwszym trymestrze;)
A najlepiej tak pod koniec ciąży
Chociaż nie, w sumie ciąża fajna sprawa i jak idziesz na usg i Ci dzidzia macha
Taaa ostatnio mąż był w domu ale niewiele z niego było bo po antybiotyku ciągle spałhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
My po pracy jedziemy do rodziców. Jeszcze mój tato jest to chcemy trochę czasu spędzić razem zanim pojedzie do Belgii. I w sobotę idziemy do znajomych. Muszę się powstrzymać żeby rodzicom nie powiedzieć o ciąży, chcemy poczekać...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja się witam w ostatni dzień urlopu
Już mi się chce wracać do pracy i do starej rutyny, bo ile można siedzieć w domu i sprzątać
Teraz też trochę sprzątam, zaraz przyjdą moi rodzice na kawę bo mama ma w szpitalu rezonans więc mają blisko to zaleca
Później jakieś zakupy i dalej sprzątanieprzynajmniej czysto po urlopie będzie haha
Życzę Wam udanego dnia