Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Andii pizza taka zwykła: sos pomidorowy, miesko, pieczarki i ser
spod z przepisu Alex na bezglutenowy
Ja nie mam ręki do pizz, mimo że robię zawsze wszystko według przepisu to wychodzi mi za rzadkie te ciasto i dosypuje mąki a później wychodzi skałato samo miałam z chlebem jak kiedyś piekłam
Jejku jak piekielnie mnie boli brzuchjeszcze nigdy tak nie miałam... dobrze że na urlopie jestem bo bym dziś nie wysiedziala w pracy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 16:17
-
Są takie korki że ja jadę do domu już prawie godzinę! Tzn pół stałam na przystanku bo mzk się spozniała a teraz stoję w 1/3 drogi dopiero. Także pewnie to utrudnia dojazd mężowi Miss. Masakra na drogach bo spadło 3 cm snieguLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
terka wrote:Alex-ale super!
Miss-jejku może go coś zatrzymało... Dziwne że nie dal znać. Ale zapewne ma wytłumaczenie -
Miss, nie denerwuj się bo może to wpłynąć na Wasza ważna rozmowę
postaraj się ochlonac.
Alex, gratulacje!odezwał się już Twój gin?
pisałaś do niego, nie?
Andii, super że z firmą do przodu, noże rzeczywiście zajmiesz czymś głowę i się uda
Terka czyli nie jest tak źle z tą sobota
-
Magdaa21 wrote:Miss, nie denerwuj się bo może to wpłynąć na Wasza ważna rozmowę
postaraj się ochlonac.
pisałaś do niego, nie?
Andii, super że z firmą do przodu, noże rzeczywiście zajmiesz czymś głowę i się uda
Terka czyli nie jest tak źle z tą sobotaLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Magdaa21 wrote:Miss, nie denerwuj się bo może to wpłynąć na Wasza ważna rozmowę
postaraj się ochlonac.
pisałaś do niego, nie?
Terka czyli nie jest tak źle z tą sobota
No dokładnie. Nie ma źle. Nie będzie nocnej zmiany a to już ogólnie sukces
Jestem zadowolona
Jutro wpada do nas mój stary kumpel. Więc pewnie trochę mnie nie będzie
A w niedzielę kolęda. To też nie bedzie mnie jakiś czashttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Magda chyba dziś nici z rozmowy
Nie dość że zjadł całą dużą pizzę, to jeszcze pierniki do kawy i gdy chciał już sięgać po Mikołaja czekoladowego ze świat to już wybuchlam... Ale jestem mądrzejsza, powiedziałam że się nie odezwę do niego dopóki nie zechce pogadać o tych sprawachwięc sobie milczymy narazie
-
Hej dziewczyny:)
Chciałabym bywać tutaj częściej ale nie wiem gdzie mi czas ucieka:(
Dziś w końcu byłam u ginekologa.. wszystko dobrzeale pani doktor zaleciła odczekać z kolejnym dzieckiem dwa lata
to ja ją uświadomiłam że kolejne za minimum 5:) jak już Jagoda mi trochę podrośnie
wzięłam od niej antykoncepcje
Alex, gratulujęnaprawdę będę się modlić by Ci tym razem się udało donosić ciążę
Miss, niestety, faceci nie zrozumieją tego... Oni zawsze mają ze wszystkim problem
Magda, MalaMi, moja Jagoda w nocy zawsze podczas jedzenia zasypia. I nigdy jej się nie odbija. Kiedyś aż 30 minut siedziałam z nią śpiąca mi na ramieniu i nic.. dlatego kładę ja pod skosem na boku... A ona akurat od urodzenia śpi na bokuna plecki sama się przewraca w trakcie snu
-
Dziewczyny zapisałam się na 18:30 w poniedziałek na rwanie ósemki... zobaczymy czy w ogóle to zrobi.
A słyszałyście o tym ze testy owulacyjny wykrywają bardzo wczesną ciąże?? Ma ktoś zdanie na ten temat? -
Czy w poniedziałek jak zrobię Betę- planowo miesiączkę mam mieć w czwartek to jest szansa czy coś na niej wyjdzie? Chodzi o to, że dentyście bym powiedziała ze jestem bądź nie jestem w ciąży i chodzi o znieczulenie
-
nick nieaktualnyAni0nka - lec zrob bete i bedziesz wiedziala czy cos sie zaczyna dziac
tym bardziej przed rwaniem osemki.
Mialam wycinane chirurgicznie dwie osemki dolne - za kazdym razem mialam antybiotyk, szwy, ketonal forte (bo tylko to pomagalo na pozniejszy bol ) - lepiej wiedziec i powiedziec lekarzowi. Wbrew pozorom to bardzo powazna sprawa z tymi osemkami. Mi nie chcieliby zrobic zabiegu nawet jesli mialabym katar czy bylabym przeziebiona, z okresem tez sa rozne zdania. Ja bym chyba wolala wiedziec
Puszek, pisalas o wyprawce! Czy mozesz tak w zaden sposob niezobowiazujaco napisac czym zawsze siw dzielisz ze swoimi pacjentkami?ja jestem ciemna w temacie, a lista od poloznej sie przyda :p
-
Jak się nazywa to? Beta hcg?
pierwszy raz będę to robić, myślicie ze 4 dni przed okresem już coś w krwi może być?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 17:37
-
nick nieaktualnyBhcg - beta hcg
Zalezy kiedy doszlo do zaplodnienia, implantacji itd;) Jesli cos sie dzieje, to nawet mala wartosc tego hormonu moze Ci powiedziec czy jestes w ciazy czy nie. U mnie bhcg wyszlo 44 na 3 dni przed spodziewanym okresem. Ale u kazdego jest inaczej i kazdy organizm jest inny. Natomiast w tej kwestii lepiej dmuchac na zimne