Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 11:02
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
Mii super że jesteś fajnie że Natanek się super rozwija co do diety to nie pomogę bo to jeszcze przede mną, ale chyba zalecane jest stopniowe rozszerzanie od 6 msc? I to tak tylko dawać do spróbowania?
Magda jak Cię ten szew boli to może lekarz to szybciej usunie? To na pewno komfortowe nie jest dla Was obojga. A skoro już możecie to lepiej w dobrych warunkach
Lelek ja też jestem panikara. Na wrzesniowki już nie wchodzę bo stamtąd się wzięła moja schiza. Naprawdę się boję czy ten brak bólu piersi to nie zły objaw. Bo rwały mocno a teraz jak mocno ścianę dopiero coś zakłuje. Chociaż wczoraj cały dzień mdłości miałam a dzisiaj tak lekkoLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyAlex, mnie piersi w ogole nie boly- przez chwile w 6 tygodniu rwaly mnie sutki, tak ze nie moglam dotknac. Ale to tylko kilka dni i po kilku dniach przeszlo... Nie martw sie - powrocilo ze zdwojona sila w 13 tygodniu chyba, piersi zaczely rosnac bolec, brodawki tez zrobily sie duuuuze. Wiec z tymi piersiami i mdlosciami to nie jest regula :p Mnie najgorzej mdlilo po mlecznyvh produktach, mialam taki czas , ze jak tylko wypilam kefir to nie minelo 5 minut i caly ladowal w wc ...
-
Butterfly to co było kiedyś musisz zostawić za sobą... Zapomnieć. Każdy popełniał jakieś błędy w młodości i ma swoje za uszami. Ważne jest to jaka jesteś teraz, że masz męża i planujesz z nim przyszłość. On Cię taką wybrał i napewno akceptuje Cię taką jaką jesteś.
Alex przestań czytać takie złe i przygnębiające wiadomości... Skup się na czymś miłym i zajmij się sobą i odpoczynkiem
Dzięki dzieczyny za polecenie tego żelu. Chyba zamówie go przez internet, tak czy siak się przyda, jak nie do zajścia (bo może się udało) to do nawilżenia, o ile można stosować go w ciąży, muszę poczytać.
Lelek musisz się powstrzymać i nie wkladać tam paluchów
Butterfly92 lubi tę wiadomość
Aniołek... 11 tydzień
2 cs po rocznej przerwie. -
Co do dzieci na piersi to często są one bardziej pulpetowate niż te na mm (karmienie na żądanie itp), jednak to nie ma wpływu na nadwagę i otyłość w przyszłości. Oczywiście zależy od mm, bo np bebiko ma dużo białka, część ma syrop glukozowo-fruktozowy, czy olei palmowy (teraz dopiero beblion profutura i chyba ten nan optiproplus,czy te mleka kozie są bez tego).
Co do gmerania tak jak Terka napisała, przy niezagrożonej ciąży nie ma pwskazań do współżyć, zresztą jak sprawdzisz ilość bakterii na ciele to najwięcej jest na dłoni
-
puszek369 wrote:Co do dzieci na piersi to często są one bardziej pulpetowate niż te na mm (karmienie na żądanie itp), jednak to nie ma wpływu na nadwagę i otyłość w przyszłości. Oczywiście zależy od mm, bo np bebiko ma dużo białka, część ma syrop glukozowo-fruktozowy, czy olei palmowy (teraz dopiero beblion profutura i chyba ten nan optiproplus,czy te mleka kozie są bez tego).
Co do gmerania tak jak Terka napisała, przy niezagrożonej ciąży nie ma pwskazań do współżyć, zresztą jak sprawdzisz ilość bakterii na ciele to najwięcej jest na dłoni
Właśnie puszek odpowiedz mi proszę. Po kiego grzyba w mm jest olej palmowy? Albo syrop glukozowo-fruktozowy... Przecież jak mój to zobaczył myślałam że padnie na zawał.. To my dorośli unikamy tego a oni to niemowlakom dają
Maly jest bez mm (chyba że dostał w szpitalu w 1 noc po urodzeniu ale mam nadzieję że nie bo mi nikt nic nie mówił na ten temat) i cieszę się. W najbliższym czasie będziemy próbować dawać my inne jedzenie. Zobaczymy co on na to
Póki co od urodzenia jest dłuższy niż szerszy (ok 7.5kg i jakieś 70cm długości ) ale lekarz mówił że wszystko w porządku (widział męża i jego budowę ciała )Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 12:03
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualny
-
Babel, my uzywalismy tego żelu też w ciąży
No boli mnie tam w środku w jednym miejscu, podejrzewam, że to właśnie ten szew.. Następna wizyta dopiero w kwietniu a jak jest potrzeba żeby był szew to lepiej żeby był, przeżyje jakoś.. M nie przeszkadza -
Lelek wrote:Terka, w kazdym MM to jest czy tylko jakies firmy uzywaja ?
Wiesz co nie wiem. My nie kupowalismy tylko mąż kiedyś zerknął w sklepie raz. I powiedzial że jak nie będzie musiał to z własnej woli tego nie poda małemuhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Magdaa21 wrote:Babel, my uzywalismy tego żelu też w ciąży
No boli mnie tam w środku w jednym miejscu, podejrzewam, że to właśnie ten szew.. Następna wizyta dopiero w kwietniu a jak jest potrzeba żeby był szew to lepiej żeby był, przeżyje jakoś.. M nie przeszkadza
Jemu nie
Ale fakt, jak został to znaczy że cos trzyma jeszcze i jest potrzebnyhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Kurde dziewczyny
Zrobiłam online test ze słuchania oraz czytania po niemiecku i w obydwóch testach uzyskałam 15 na 20 punktów!
Kurde tak się cieszę, bo moja nauka nie idzie na marnie, wręcz przeciwnie - idzie w coraz lepszym kierunku :*
W przeliczeniu na procenty wychodzi to 75 % więc dla mnie świetnie
Tak szczerze mówiąc to słuchanie oraz czytanie ze zrozumieniem jest dla mnie najgorsze, więc i tak się cieszę z takiego wynikuWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 12:53
puszek369, terka, MissKathy92 lubią tę wiadomość
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Terka niestety to jest najtańsze i wrzucają, dzięki świadomości ludzi, zaczęli dobre mleka wprowadzac, bez tych stropów i olejów palmowych.
To są bebilon profutura, nam optipro plus-chyba mleko kozie Capri care. Najgorszy składowo, a cena kosmos to chyba enfamil...
-
Dobrze wiedzieć na przyszłość bo nawet się nie wczytywałam nigdy w skład tego mleka. Chcę karmić piersią ale różnie bywa i może będzie konieczne mm. Moja koleżanka od początku nie miała pokarmu i mała jest na mm.
Ja już mam ochotę się zdrzemnąć. Miałam dzisiaj znowu akcję że pan chciał się w pracy zabijać i w ogóle, rozmawiałam z pracodawcą, zwolnili go za te akcje. Nam kłamał że nie dali mu umowy, ponoć dali wg pracodawcy i czekam aż mi prześle. Masakra jakoś mnie to zdenerwowałoLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵