Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
alex0806 wrote:Ehh dziewczyny, super nam tu się zrobiło jeszcze Andi zaciazy za chwilę i wszystkie ze "starej ekipy" będziemy mamami nowe dziewczyny też mobilizuję do działania, ten wątek jest magiczny
Spaaaaać...
Hahahahahaha
No właśnie myślałam nad Andii co z nią. I z alegzi. Ta to całkiem się odciela...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
alex0806 wrote:Też właśnie o Alegzi myślałam. Po drugiej stracie zniknęła i chyba musiała od wszystkiego odpocząć.
Pewnie tak. Pamiętnika też nie pisze... Nic nie wiadomo. Zapadła się...
Ktoś miał z nią kontakt w innym miejscu o ile dobrze pamiętam...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Terka wczoraj spędziłam 9 godzin na mrozie i wdrapałam się na jakieś 2000 m.n.p.m więc czy wypoczęta fizycznie to średnio ale psychicznie bardzo dzisiaj odpoczywam fizycznie i jeszcze jutro;)
Magdaa21 lubi tę wiadomość
Aniołek... 11 tydzień
2 cs po rocznej przerwie. -
nick nieaktualnyJeju, tez bym gdzies wyjechala ... ale na zwolnieniu nie moge
Co tam porabiacie? Ja wlasnie zjadlam swoj rosol - jeszcze mi go zostalooo :p moze maz pomoze mi dojesc go:p i tak sobie teraz leze juz mi sie nudzi powoli lezenie :p ale zdrowie dzidzi najwazniejsze:)bąbel922 lubi tę wiadomość
-
To prawda wątek jest magiczny i bardzo prężny
Alegzi właśnie dawno jej nie było ;o
Alex wiec może trzeba się zdrzemnąć ;p eh tez bym chciała[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Lelek, a kto ci powiedział że nie można na zwolnieniu? Jesteś na ciążowym a nie jakimś chorobowym więc stwierdzam że możesz
Terka, tak to prawda, małopolska jest pod względem smogu masakra... Ja jeszcze mieszkam koło skawiny i stamtąd idzie największy syf.. bo o ile straż miejska jeździ i sprawdza czym się pali w Krakowie, tak już w tych okolicznych miejscowościach już nie... My nie palimy w domu węglem, bo mamy ogrzewanie gazowe -
Ja zjadłam zupkę pomidorową, pyszna wyszła. A na drugie te klopsy ze śliwką ale to zjemy jak mąż wróci;) a później drzemka
Na L4 nie można podróżować bo jak kontrola wpadnie to problem. Ja pewnie podam 2 adresy bo mogę być w domu albo u rodziców.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyCzytalam juz te wszystkie artykuly na ten temat - ogolnieto powinnam zawiadomic i zus i pracodawce jak um chciala zmienic miejsce przebywania :p strasznie duzo z tym zachodu jest... Jak chce sie wyjechac no nad morze a nie zna sie adresu to co?:p albo na ile przed wyjazdem trzeba poinformowac? Tego juz nie znalazlam :p
-
Też się chętnie dowiem bo planujemy jakiś wyjazd może w kwietniu albo maju jak już będzie bezpiecznie I pewnie wtedy na l4 już będę
Gin mi odpisał na maila że mogę się z powodzeniem zapisać już na prenatalne na krew po 11 tygodniu, a na UsG po 12 nawet mi polecił femminę a tam wlasnie chcialam isc ale sie ciesze on chyba tez wierzy w tę ciaze az mam znowu swieczki w oczach ;p bede wyjącą mamą ;pMagdaa21, MissKathy92, Mari92 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
puszek369 wrote:Dziewczyny jakiś fajny pomysł na pierś z kurczaka, po za kotletem, devolayem, piersią w jajku, papirusem i gyrosem? Może macie coś w sosie ?
Kurczak curry z wiórkami kokosowymihttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
alex0806 wrote:Też się chętnie dowiem bo planujemy jakiś wyjazd może w kwietniu albo maju jak już będzie bezpiecznie I pewnie wtedy na l4 już będę
Gin mi odpisał na maila że mogę się z powodzeniem zapisać już na prenatalne na krew po 11 tygodniu, a na UsG po 12 nawet mi polecił femminę a tam wlasnie chcialam isc ale sie ciesze on chyba tez wierzy w tę ciaze az mam znowu swieczki w oczach ;p bede wyjącą mamą ;p
Wyj wyjhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
nick nieaktualnyZ tego co czytam, to chyba wystarczy zaswiadczenie lekarskie od lekarza, ze nie widzi przeciwwskazan do wyjazdu - musi byc taka adnotacja w dokumentacji ciazowej i takie zaswiadczenie mozna dostarczyc do pracodawcy ale na kazdym forum prawniczym jest inaczej dopytam sie pozniej siostry mojego M. bo jest radca
Tez wlasnie chcialabym wyjechac nad morze w kwietniu badz maju- tym bardziej, ze mam chora tarczyce wiec wyjazd nad morze powinien byc wskazany tak sobie tlumacze
Jak bedzie trzeba dostarczyc zaswiadczenie lekarskie to dostarcze pracodawcy i juz - zeby nie miec pozniej zadnych problemow narazie z reszta siedze w domu bo zima
Alex, bo wszystko bedzie dobrze z Twoim Skarbkuem zapisuj sie na prenatalne -
PS dziewczyny ja osiwieje do porodu... Myślałam, że jak będą ruchy to będzie lepiej i co... Jest gorzej:( jak się nie rusza to mam schizy... Jakiś koszmar. Rusza się codziennie, ale nie mocno jakos.
Musicie mnie postawić do domu bo mój dzień wygląda następującą, jem, leżę smyram i szturcham brzuch i tak w kołoWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 15:26