Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasica powtórz bete i sprawdź czy prawidłowo rośnie. Moglo Ci się coś poprzestawiac z owulacja. Jeśli test jest pozytywny i beta to oznacza że jesteś w ciąży.. gratulacje;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 12:19
Aniołek... 11 tydzień
2 cs po rocznej przerwie. -
alex0806 wrote:U mnie dzisiaj podobnie;) nawet okno lekko uchyliłam bo nie śmierdzi smogiem:) aż chce się żyć
Mówisz żebym zaszalala i spróbowała otworzyć okno?Qwerty lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Możesz spróbować W Opolu jest chyba większy smród niż w Gliwicach A dzisiaj nawet znośnie.
Wczoraj mi przyszły odbitki z colorland, jakość jest super;) za takie pieniądze to warto będę wkładać do albumu dzisiajLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnybąbel922 wrote:Qwerty też myślę że powinnaś zrobić bete jeśli tym razem wyjdzie że nie ciąża to powinnaś pójść do lekarza i sprawę wyjaśnić bo to może być coś innego...
Bylam u gin wczoraj i powiedziała ze to moze byc wczesna ciąża i nie bedzie nic widać jeszcze, kazala mi zrobić test i sie zgłosić z nim w poniedziałek.. ake ostatnią @ mialam 23.12 i teraz miałam mieć 18.01 ale tydzien po terminie dostalam tych plamien, a przed nimi i teraz po mam non stop wodnisty biały śluz i pobolewaja mnie piersi, tylko co z tego jak robilam 3 testy przed zrobieniem bety i każdy mi taką kreske pokazywał? A beta poniżej 2.. dziwna sprawa ale ginekolog tez nic nie powiedziala czy jest coś czy nie -
nick nieaktualnyRobię płytkowe tylko ściągam opakowanie żeby lepiej było widać, musiałabym mieć niezłego pecha żeby każdy po kolei kłamał.. i to każdy z innej firmy, chociaż ten bobo juz 2 raz mi taka pokazał, ale tak chyba zrobię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 12:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny:)
Wczoraj byliśmy u pediatry po receptę na szczepionkę i mleko
Ja szczepie 6w1. Chciałam na rotawirusy ale już dla nas za późno na pneumokoki też szczepie, ale ta mamy za darmo
Powiedziałam wczoraj też lekarzowi że mała mi ulewa dość często , więc dała nam zagęszczacz do mleka i narazie jest ok.
Ważymy już 5.86kg i mamy 62cm
Alex, gratuluję serduszka! Teraz się zacznie szaleństwo:)
Miss, czekamy na wyniki bety:)
Lelek, moja Jagoda urodziła się 13 października:)MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ehh dziewczyny, super nam tu się zrobiło jeszcze Andi zaciazy za chwilę i wszystkie ze "starej ekipy" będziemy mamami nowe dziewczyny też mobilizuję do działania, ten wątek jest magiczny
Spaaaaać...Mari92 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Patulka wrote:A co do pogody to chyba mieszkam w jednym z najbardziej zasmogowanych miast, czyli Krakowie. To z małą bardzo rzadko chodzę na spacery.
Dlatego często bywam u rodziców bo tam w miarę 'swieze' powietrze
Współczuję... Kraków jest straszny pod tym względem... Tarnów podobnie. Ogólnie Małopolska...
I Krakow tez straszny że trzeba tam Polaka szukać za to każdy inny język tam znajdzieszhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm