Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex, ale czasami też mogą wystąpić p/ciała anty a , albo anty b, rzadko, raz zdarzyłam się w mojej praktyce z tym, więc i tak powinno się zrobić pciała jak mąż ma 0 to Wam to nie szkodzi, ale że tak powiem my nigdy nie bierzemy pod uwagi gr krwi ojca, bo wiecie to zbyt ważne badanie, a czasami różnie bywa
-
No tak mój mąż ma 100% pewność że to jego;p ale zdarza się różnie niestety. Matka jest pewna bo urodzi, a ojciec to wiecie ;p
Ostatnio czytałam że kobieta nosi 9 miesięcy, później rodzi w bólach kilka godzin a i tak się okazuje że podobne do tatusia ;p
axie92 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
hehe no też to czytałam taka sprawiedliwość ;p
Raz też miałam pacjentkę ona gr - dziecko + idę z immunoglobuliną, że muszę podać dziecko ma + po tacie, a kobitka do mnie po dziadku, bo tata ma też-. Mówię, że może nie jest pewna, że to nie możliwe, mówi na pewno, bo sprawdzali... Nie wchodziłam w dyskusje Pani była miłaaxie92 lubi tę wiadomość
-
Alex uwierz mi te kg przez 9 miesięcy to kg szczęścia ;p powiem wam ze może duzo nie przytyłam bo w momencie kiedy się na pczatku coazy zdążyłam
Ważyłam 52,5 przytyłam z 10 kg i zarażono porodzie miałam 5 mniej i waga 57 długo się trzymała mnie dopiero teraz od niedawna nie dość ze jeść mi się ciagle chce (kp) to kg meca dzisiaj 51.8 ja mogę o 2 zjeść frytki a rano wstać w wklęsłym brzuchem bo niczym maratonie na cycu ;p wiec polecam karmić cycem nie tylko dla dzieck (oczywiście to jest argument. Nr 1 , ale dla siebie tez )axie92, MissKathy92 lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
A jak to jest z luteiną? Skoro teraz mi podają, to po wyjściu będę już musiała cały czas brać? I czy jeśli jej jednak nie potrzeba a się przyjmuje, to może się stać coś złego? Ehh teraz niefajny lekarz był i o nic nie mogę zapytać.
Nie robiłam nigdy badania progesteronu, ale lekarz chciał mi przed ciąża jeszcze sprawdzić, bo miałam bardzo bolesne miesiączki i napięcie przedmiesiączkowe już tydzień wcześniej - łącznie z bólem brzucha i plamieniami. Mam nadzieję, że będzie później jakiś spoko lekarz, którego będę mogła zapytać o wszystko. Do niedzieli muszę tu zostać. I dostałam obiad
-
Axie myślę że będziesz brała luteinę PP wyjściu że szpitala. Na pewno ci zalecą i dostaniesz receptę pewnie 3 doby muszą Cię potrzymać żeby im NFZ zapłacił. Także wypoczywaj najważniejsze że z maluchem wszystko dobrze. Duży już pewnie co?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Jakoś tak wydaje mi się, że niekoniecznie potrzebuje jej i biorę profilaktycznie bardziej... No ale chyba nie zaszkodzi.
Alex,jest tak ogormna różnica między tym a ostatnim usg, że nie mogę uwierzyć!
Lelek, dam zdjęcie, jak tylko mi je dadzą -teraz leży ciągle w dokumentach u lekarza
-
nick nieaktualny
-
hej kobietki, u mnie po wizycie dzidziuś jest serduszko bije, ginka nawet pokazała mi gdzie mózg się rozwija
jedynie teraz mam zagwozdkę zęby załatwić od hematologa zaświadczenie ze potrzebuj nieoparin, bo ona mi od tak nie wypisze ( a przy braknie mi do wizyty prywatnej), a receptę mam do ginekologa a nie od Hematologa i nie wiem jak on zareaguję jak go poproszę ( bo 100% trombrofili nie mam)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 15:12
Lelek, puszek369, MissKathy92, Magdaa21 lubią tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
nick nieaktualny
-
Alex - oj jestem pewna, że to będzie szok! Ja wczoraj (8t5d) widziałam już tam takiegl mini - człowieka a wcześniej jedynie plamkę. To tak ekscytujące... I tak cudownie bijące serduszko.
Lelek już widać było takie szczegóły? Wow Ale to musi być cudowne!
-
alex0806 wrote:Kasia super wiadomość mój gin też mi mózg pokazywał I ogonek
Co do neoparinu to przypomnij, jakie masz mutacje? Ja normalnie od gina na ryczałt przy moich mutacjach dostaje a hematolog nie chciał dac
z testy dna wyszło mi tylko czynnik V R2 heterozygotyczny i MTHFR 1298C heterozygota. kazał mi sie zgłosić w razie ciąży ale nie dał konkretnego zalecenia na zastrzyki. a jest problem bo likwiduja w szpitalu tą poradnie i nie chca zapisać ale spróbuje w poniedziałek się wcisnąć22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019