Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Julka super że jednak idzie ku lepszemu u Was bo niektórych ciężko namówić na terapię a skoro Twój mąż chce to znaczy że chce zmian i chce żeby było dobrze
A decyzja o mieszkaniu bardzo dobra ja zawsze powtarzam że młodzi muszą mieszkać osobno, na swoim mój mąż to też był mamisynek ale wszystko się zmieniło po ślubie i po wyprowadzce teraz najważniejsza jestem ja a nie mama -
nick nieaktualny
-
Julka super że walczycie ratujcie małżeństwo, chrzań wszystkich przeciwcikow tego małżeństwa
Miss-kochana...
Przede wszystkim ten test to pewnie BUBEL
Zrób ladnie jutro betę
Wiem że byłaś ciekawa jak będzie test wyglądać przy takiej wartości - mnie też kusilo ale nie zrobiłam jednak więc krzyczeć nie będę, sama na siebie wystarczająco zła jesteś
Co do bety-zależy czy dalej tak będzie szaleć czy uspokoiła się trochę ale jasne że jest możliwość ok 1000 żeby byłahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Terka oj tak, sama na siebie jestem bardzo zła myslalam że po drugiej becie mi przejdzie ale wczoraj był spokój a już dziś znowu się zastanawiam czy tam rośnie czy nie
Najgorsze jest to że jak jutro nie będzie 1000 bety to się chyba załamie wiem że ta beta wystrzeliła i jutro może już zwolnić ale tak bardzo się boję że już teraz stracę to dziecko że już nawet nie mam radości z tego że jutro rodzice się dowiedzą -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiss, nie stresuj sie - to nie pomaga moge Ci powiedziec, ze nerwy zawsze beda, bez wzgledu na wiek ciazy... Musimy wyluzowac, bo i tak nie mamy wplywu w wiekszosci na to. Beta bedzie piekna a jak chcesz i bedziesz sie lepiej czula, to poczekaj do wynikow jutrzejszej bety i dopiero wtedy powiedzcie
MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasia, gratulacje! Termin masz na moje urodziny
Miss... Musi być dobrze, bo wszystkie się tu modlimy za Ciebie. Więc proszę mi tu nie szaleć. Nawet jak będzie poniżej 1000 to nie będzie oznaczać nic złego. Wszystko będzie w porządku
Axie, dobrze że z dzidzia okej.
My dziś byliśmy na usg bioderek, wszystko super. Pani Dr poleciła nam zamiast chusty nosidełko Marsupi. (ja się chusty panicznie boję i nie przeskocze tego) I wiem ze na forach i fb wszędzie trabia że nosidełka są dopiero jak dziecko siedzi, ale to jest jakieś specjalne do 6mż. I się zastanawiamy, czy kupować.Kaassiia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Powiedzcie mi proszę co myślicie,bo zaczynam się nakręcać.Lecze się na niedoczynność tarczycy. Na początku stycznia spadlam do tsh 3,5 i ft4 19.Z mężem staraliśmy się kilka razy w styczniu. Dziś powtórzylam badania i tsh mam 0,110 a ft4 26.Jak myślicie, czy to może oznaczać, że w końcu nam się udało?
Termin miesiączki mam dopiero za 4 dni.
Podpowiedźcie mi coś bardzo proszę. -
nick nieaktualnyWe wrzesniu moje tsh wynosilo 1,5, 8 pazdziernika mimo tej samej dawki moje tsh spadlo do 0,35, 13 pazdziernika (12dpo) zrobilam test - blada kreska, tego samego dnia zrobilam bete - wynik 44 16.11 Tsh wynosilo juz 2,4 . U mnie spadek tsh oznaczal ciaze zrob bete a sie dowiesz, kazda jest inna
Magda, to dobrze z Karola wszystko Ok a co do chust i nosidelek - niech dinozaury macierzynstwa sie wypowiedza (taki zarcik;))Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 21:59
-
Agnes92 wrote:Cześć dziewczyny!
Powiedzcie mi proszę co myślicie,bo zaczynam się nakręcać.Lecze się na niedoczynność tarczycy. Na początku stycznia spadlam do tsh 3,5 i ft4 19.Z mężem staraliśmy się kilka razy w styczniu. Dziś powtórzylam badania i tsh mam 0,110 a ft4 26.Jak myślicie, czy to może oznaczać, że w końcu nam się udało?
Termin miesiączki mam dopiero za 4 dni.
Podpowiedźcie mi coś bardzo proszę.
MTHFR Heterozygota, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, jajniki podpadajace pod PCOS, późna owulacja.
1 cs - ciąża biochemiczna 09.2018 -
Julka, cudownie że walczycie! Powodzenia! Z całego serca życzę, żeby wszystko się ułożyło!
Miss, wszystko będzie dobrze! Wiem, że na początku to stres cały czas i z każdego powodu. Modlę się i wierzę, że będzie dobrze!MissKathy92 lubi tę wiadomość