X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2019, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lelek dzieki ze pytasz. Ze wzgledu na dziecko walczymy o rodzine chodzimy na terapie. Powiedzialam tesciowej co o niej mysle i jaki mam zal do niej. Chcemy kupic mieszkanie

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2019, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow - czyli terapia? Zdecydowal sie Twoj maz na walke ? To super, oby wiecej takich dobrych decyzji mial :) I co tesciowa na Twoje slowa ?
    A mieszkanie to super decyzja!

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2019, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julka super że walczycie. Teściowa za was życia nie przeżyje więc miej na nią wyrąbane, po prostu.

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2019, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julka super że jednak idzie ku lepszemu u Was :) bo niektórych ciężko namówić na terapię a skoro Twój mąż chce to znaczy że chce zmian i chce żeby było dobrze :)
    A decyzja o mieszkaniu bardzo dobra :) ja zawsze powtarzam że młodzi muszą mieszkać osobno, na swoim :) mój mąż to też był mamisynek ale wszystko się zmieniło po ślubie i po wyprowadzce :) teraz najważniejsza jestem ja a nie mama

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2019, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz myslal ze jestem taka naiwna ze nie odwaze sie na ten krok. Ale moj brat pracuje w sadzie i mu wyslal pozew rozwodowy. Mina jego i jego mamy bezcenna. I odrazu zmiekly mu nogi.

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2019, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julka walczcie. Trzymam kciuki.

3i49krhm19wid3ce.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2019, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julka super że walczycie :) ratujcie małżeństwo, chrzań wszystkich przeciwcikow tego małżeństwa ;)

Miss-kochana...
    Przede wszystkim ten test to pewnie BUBEL :)
    Zrób ladnie jutro betę :)
    Wiem że byłaś ciekawa jak będzie test wyglądać przy takiej wartości - mnie też kusilo ale nie zrobiłam jednak :) więc krzyczeć nie będę, sama na siebie wystarczająco zła jesteś :)
    Co do bety-zależy czy dalej tak będzie szaleć czy uspokoiła się trochę ale jasne że jest możliwość ok 1000 żeby była :P

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2019, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terka oj tak, sama na siebie jestem bardzo zła :( myslalam że po drugiej becie mi przejdzie ale wczoraj był spokój a już dziś znowu się zastanawiam czy tam rośnie czy nie :(
    Najgorsze jest to że jak jutro nie będzie 1000 bety to się chyba załamie :( wiem że ta beta wystrzeliła i jutro może już zwolnić ale tak bardzo się boję że już teraz stracę to dziecko że już nawet nie mam radości z tego że jutro rodzice się dowiedzą :(

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2019, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss pokażesz test jak wyszła kreska?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2019, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss, nie stresuj sie - to nie pomaga :( moge Ci powiedziec, ze nerwy zawsze beda, bez wzgledu na wiek ciazy... Musimy wyluzowac, bo i tak nie mamy wplywu w wiekszosci na to. Beta bedzie piekna :) a jak chcesz i bedziesz sie lepiej czula, to poczekaj do wynikow jutrzejszej bety i dopiero wtedy powiedzcie :)

MissKathy92 lubi tę wiadomość

• bąbel922 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2019, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss nie stresuj się tak... bo To nie pomaga A może zaszkodzić.. Wiem że łatwo się mówi Ale wyluzuj. Będzie dobrze !! :)

Aniołek... 11 tydzień :(
    3jgxxzdvbdybw5ra.png

2 cs po rocznej przerwie.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2019, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny. Walczymy. Narazie musze ponownie zakochac sie w moim mezu i czuc w nim oparcie i najlepszego przyjaciela. A nie mamusi synka co tylko mamusie broni. Ratuje malzenstwo ze wzgledu na moja corke bo widze jak ona go kocha.

• bąbel922 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2019, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julka życzę powodzenia w tej walce.. aby udało Ci się znów go pokochać i mu zaufać.

Aniołek... 11 tydzień :(
    3jgxxzdvbdybw5ra.png

2 cs po rocznej przerwie.
  • terka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2019, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss nie nakręcaj sie.
    Masz bardzo silne dzieciątko :)
    Nie bez przyczyny tak Ci beta wystrzeliła. Uwierz w swoje maleństwo :)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2019, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, gratulacje! Termin masz na moje urodziny :D

Miss... Musi być dobrze, bo wszystkie się tu modlimy za Ciebie. Więc proszę mi tu nie szaleć. Nawet jak będzie poniżej 1000 to nie będzie oznaczać nic złego. Wszystko będzie w porządku :)

Axie, dobrze że z dzidzia okej.

My dziś byliśmy na usg bioderek, wszystko super. Pani Dr poleciła nam zamiast chusty nosidełko Marsupi. (ja się chusty panicznie boję i nie przeskocze tego) I wiem ze na forach i fb wszędzie trabia że nosidełka są dopiero jak dziecko siedzi, ale to jest jakieś specjalne do 6mż. I się zastanawiamy, czy kupować.

Kaassiia lubi tę wiadomość

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2019, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    Powiedzcie mi proszę co myślicie,bo zaczynam się nakręcać.Lecze się na niedoczynność tarczycy. Na początku stycznia spadlam do tsh 3,5 i ft4 19.Z mężem staraliśmy się kilka razy w styczniu. Dziś powtórzylam badania i tsh mam 0,110 a ft4 26.Jak myślicie, czy to może oznaczać, że w końcu nam się udało?
    Termin miesiączki mam dopiero za 4 dni.
    Podpowiedźcie mi coś bardzo proszę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2019, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    We wrzesniu moje tsh wynosilo 1,5, 8 pazdziernika mimo tej samej dawki moje tsh spadlo do 0,35, 13 pazdziernika (12dpo) zrobilam test - blada kreska, tego samego dnia zrobilam bete - wynik 44 :) 16.11 Tsh wynosilo juz 2,4 . U mnie spadek tsh oznaczal ciaze :) zrob bete a sie dowiesz, kazda jest inna :)

Magda, to dobrze z Karola wszystko Ok ;) a co do chust i nosidelek - niech dinozaury macierzynstwa sie wypowiedza :D (taki zarcik;))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 21:59

• Bisia94 Przyjaciółka

Wysłany: 1 lutego 2019, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnes92 wrote:
    Cześć dziewczyny!
    Powiedzcie mi proszę co myślicie,bo zaczynam się nakręcać.Lecze się na niedoczynność tarczycy. Na początku stycznia spadlam do tsh 3,5 i ft4 19.Z mężem staraliśmy się kilka razy w styczniu. Dziś powtórzylam badania i tsh mam 0,110 a ft4 26.Jak myślicie, czy to może oznaczać, że w końcu nam się udało?
    Termin miesiączki mam dopiero za 4 dni.
    Podpowiedźcie mi coś bardzo proszę.
    Tak jak pisze Lelek, każdy jest inny. Najlepiej test albo beta :-).

fyr6xzdvfppse0y7.png

MTHFR Heterozygota, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, jajniki podpadajace pod PCOS, późna owulacja.

1 cs - ciąża biochemiczna 09.2018
  • Bisia94 Przyjaciółka

Wysłany: 1 lutego 2019, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss, nie stresuj się niepotrzebnie ! Na pewno wszystko dobrze :-).

fyr6xzdvfppse0y7.png

MTHFR Heterozygota, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, jajniki podpadajace pod PCOS, późna owulacja.

1 cs - ciąża biochemiczna 09.2018
  • axie92 Ekspertka

Wysłany: 1 lutego 2019, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julka, cudownie że walczycie! Powodzenia! Z całego serca życzę, żeby wszystko się ułożyło! :)

Miss, wszystko będzie dobrze! Wiem, że na początku to stres cały czas i z każdego powodu. Modlę się i wierzę, że będzie dobrze! :)

xx4wxzdvt9quz2vg.png

ojxeroeq320a4lee.png
‹‹ 2194 2195 2196 2197 2198 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ