Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex ja nie farbowalam wlosow. Ale nie ze strachu a z powtórnego smrodu farb i tak zostało do tej pory w sumie. Mam już swój naturalny kolor
Byłam z młodym na spacerze - ok 3h pogoda fajna więc skorzystalismy. Przy okazji zlapalismy kontakt z pewną mamą więc będzie większa motywacja do chodzenia na spaceryhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualny
-
Kurczę sama jestem farbująca? zapytam chyba po prostu mojego fryzjera, a wcześniej lekarza na wizycie I tak jeszcze z miesiąc chce wytrzymać
Terka super że złapałas kontakt z inną mamą, zawsze we 2 raźniej chodzić na spacery
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Kurczę sama jestem farbująca? zapytam chyba po prostu mojego fryzjera, a wcześniej lekarza na wizycie I tak jeszcze z miesiąc chce wytrzymać
Terka super że złapałas kontakt z inną mamą, zawsze we 2 raźniej chodzić na spacery
Dokładnie
Co do farbowania to ja kiedyś bardzo intensywnie farbowalam. Potem mi smierdzialy, a teraz przyzwyczaiłam się
Pomyślałabym nad jakąś henna tylko że nie ma chyba Jenny rozjasniajacejhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Przeżywać w sensie martwić się czy praca nie zaszkodzisz maleństwu? Czy o coś jeszcze?
I ogólnie martwię się tym siedzeniem 8h dziennie
Ps. za chwilkę Was poczytam, tak na szybko odpisuje i zaraz coś jeszcze napiszę bo mam pytanie -
My też dziś po spacerze, 5,5km ale trochę krócej niż Ty Terka, bo boje sie, ze mnie zlapie karmienie na ulicy a za zimno trochę więc staram się max 2h
masakra, sniegu troche spadlo, ale wszystko sie topi, chodniki całe w takiej ciapie, ciężko wózkiem przejechać -
Magdaa21 wrote:My też dziś po spacerze, 5,5km ale trochę krócej niż Ty Terka, bo boje sie, ze mnie zlapie karmienie na ulicy a za zimno trochę więc staram się max 2h
masakra, sniegu troche spadlo, ale wszystko sie topi, chodniki całe w takiej ciapie, ciężko wózkiem przejechać
Ja wolę nie liczyć ile km zrobiłam dzisiaj bo mnie jeszcze bardziej będą nogi boleć
u mnie jak mały był w chuscie a teraz w nosidełku to karmienie odpada póki przyczepiony to głodny nie jest co innego jak go ściągnę-wtedy o ile nie śpi to zaraz sobie o zabójczym glodzie przypomina
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Ja wolę nie liczyć ile km zrobiłam dzisiaj bo mnie jeszcze bardziej będą nogi boleć
u mnie jak mały był w chuscie a teraz w nosidełku to karmienie odpada póki przyczepiony to głodny nie jest co innego jak go ściągnę-wtedy o ile nie śpi to zaraz sobie o zabójczym glodzie przypomina -
Uff nadrobilam Was
Butterfly kochana życzę Tobie żeby mimo przejść które masz już za sobą jednak się udało Wam z dzidzią podleczysz się i na pewno się uda :*
Puszek super wyniki i tarczycowe i cukrowe nic tylko zazdrościć
Alex ja farbuje włosy przede wszystkim dlatego że mam mnóstwo siwych ale w 1 trymestrze nie będę robić odrostow- niby bezpieczne farby ale jakoś się boję
Magda, Terka ale sobie ładnie chodzicie ja również lubię spacerkiButterfly92 lubi tę wiadomość
-
A teraz moje pytanie do mam i doświadczonych ciężarnych będzie takie trochę intymne i wstydliwe dla mnie
Czy to normalne że piecze mnie tam na dole przy dłuższym siedzeniu? Noszę bawełniane majtki ale też muszę wkladke mieć i nie wiem czy to od tego czy może coś tam się tworzy W domu staram się nie nosić nic, w nocy śpie bez dolu -
Magdaa21 wrote:Ależ mam strachliwe dziecię, kichnęłam a ta się rozwyła, łzy ogromne masakra
Miss, hm, nie wiem, co Ci powiedzieć. Masz dużo wydzieliny teraz? Może musisz częściej zmieniać wkładkę w pracy?
Może faktycznie będę zmieniać częściej w pracy wkladke
Ogólnie nie chce panikowac i lecieć do gina w tym tygodniu ale wolę lepiej dmuchać na zimneWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 16:41
-
Miss brzmi jakby coś tam się tworzyło niefajnego. Może tak jak Magda mówi-częściej wkładki trzeba będzie zmieniać...
Magda-mój też taki. Kichniesz głośniej - ryk, zakaszlesz-ryk, głośno się zasmiejesz-ryk
Podobno normalkahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Miss, a nie zmienialas czasem wkladek lub proszku/plynu do prania?
Dziewczyny dzieciate - dziwne pytanie.. czy bardziej wodniste kupki są normalne? Mała robi teraz 1-2/dzień a od wczoraj są bardziej wodniste, kolor taki jak wcześniej. Zachowuje sie normalnie, nie ma gorączki, je chyba częściej, takie mam wrażenie, ale nieduzo jakos. Od kilkunastu dni dajemy jej espumisan, bo byl ryk jak nie mogla kupki zrobić, a nic nie pomagało (masaż brzuszka, kłądzenie na brzuszku, ogrzewanie go). -
nick nieaktualny
-
Hej
Miss na początku ciąży może pojawić się infekcja (przez zmiany hormonalne)
Możesz przemyc tantum Rose, ja stosowałam prowag żel22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019