Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda no właśnie nie wszystko tak samo jak przed ciążą a teraz czasem nie mogę usiedziec tak mnie piecze ale np teraz się wykąpalam i jest ok- zero jakiejkolwiek reakcji... więc myślę że to od długiego siedzenia może być
Malwa tak wiem I dlatego się zastanawiam czy iść do gina w środę czy za tydzień tak jak planowałam Jutro idę do endo i jak się wbije i ogarnę ten temat to w środę zadzwonię do gina i zapytam kiedy mam przyjść -
Kaassiia wrote:Hej
Miss na początku ciąży może pojawić się infekcja (przez zmiany hormonalne)
Możesz przemyc tantum Rose, ja stosowałam prowag żel
Edit. poczytalam że lepszy ten provag I ogólnie się zestresowalam że szkodze dziecku infekcjąWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 17:10
-
nick nieaktualnyMiss, ja na 1szej wizycie lekarskiej w ciazy mialam infekcje, ja mialam wrazenie, ze mnie cos kluje tam caly czas - ale ja mialam jeszcze duzo sluzu ciazowego. Bralam chyba 3 albo 5 dni globulki pimafucin i przeszlo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 17:30
MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
Moja bratowa stosowała ten tantum Rose, ja mam prowag bo wygodniejszy w stosowaniu, nawet do stosowania ogólnego. Jeśli się martwisz idź do lekarza on sprawdzi co jest. Pewnie to nic poważnego
MissKathy92 lubi tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Magdaa21 wrote:Miss, a nie zmienialas czasem wkladek lub proszku/plynu do prania?
Dziewczyny dzieciate - dziwne pytanie.. czy bardziej wodniste kupki są normalne? Mała robi teraz 1-2/dzień a od wczoraj są bardziej wodniste, kolor taki jak wcześniej. Zachowuje sie normalnie, nie ma gorączki, je chyba częściej, takie mam wrażenie, ale nieduzo jakos. Od kilkunastu dni dajemy jej espumisan, bo byl ryk jak nie mogla kupki zrobić, a nic nie pomagało (masaż brzuszka, kłądzenie na brzuszku, ogrzewanie go).
Skoro je częściej a mniej znaczy bardziej pije niż je. Może dlatego?Magdaa21 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
MissKathy92 wrote:Magda no właśnie nie wszystko tak samo jak przed ciążą a teraz czasem nie mogę usiedziec tak mnie piecze ale np teraz się wykąpalam i jest ok- zero jakiejkolwiek reakcji... więc myślę że to od długiego siedzenia może być
Malwa tak wiem I dlatego się zastanawiam czy iść do gina w środę czy za tydzień tak jak planowałam Jutro idę do endo i jak się wbije i ogarnę ten temat to w środę zadzwonię do gina i zapytam kiedy mam przyjść
Jakby infekcja (oczywiście zaobserwowana i wyleczona) miała tak bardzo szkodzić to ludzkość by wyginela
99% kobitek ma jakąś infekcje w ciąży bo hormonalnie się wszystko zmieniaMissKathy92 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
ok troszkę mnie uspokoilyscie
ja właśnie myślę że to może przez jakieś zmiany hormonalne taka reakcja ale lepiej dmuchać na zimne kurczę niby mogę iść do gina już w środę ale nie chce wyjść na panikare i w sumie mogę poczekać do tego poniedziałku chyba przez tydzień żadnej krzywdy nie zrobię maleństwu
Bo ogólnie nie piecze mnie non stop w pracy tylko tak czasami zapiecze, szczególnie jak się chce siku
U mnie to też może być od nadmiaru cukru- zawsze tak mam jak się najem słodyczy (a ostatnio sobie podjadlam) to mnie później coś piecze na dole ech teraz każdy objaw będzie zły i stresujący
Narazie zadbam o większą higienę i kupię ten provag w razie czego A za tydzień na wizytę pierwszą się wybiorę to będzie 5t4d więc nie za wcześnie nie za późno -
Miss, na początku tak może być Ja na samym początku myślałam, że też mam infekcję, bo mnie piekło jakby w pęcherzu, taki ucisk miałam. I jak więcej piję to przeszło
Ja sobie pospałam znowu godzinkę po obiedzie, od razu lepiejMissKathy92 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex dziękuję kochana że mi to napisałaś Narazie jak się nie będzie nasilac to nie będę panikowac a jak się nasili to niezwłocznie do gina pocisne Jakoś może tydzień wytrzymam jeszcze
Super że sobie drzemkę zrobiłas jak potrzeba to lepiej odpoczywać -
Najgorzej, że po drzemce zaraz po jedzeniu mam zgagę Dzisiaj mdłości jakby mniejsze, ale męczyły całą noc więc pewnie się na chwilę uspokoiły. Zrobiłam sobie miętową herbatkę i walczę teraz ze zgagą.
Męża udało mi się dopiero na środę zapisać do lekarza. Mówi, że da radę, ale nadal ma zawroty głowy i smarkać zaczyna ;/ Będę miała pacjenta w domu chyba. Jutro jeszcze pójdzie do pracy, a w środę zobaczy jak się będzie czuł.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex mąż będzie miał prywatny szpital w domu
A tak poważnie to teraz strasznie przychodnie zapchane ja już drugi tydzień próbuje się wbić do swojej rodzinnej i jutro znowu będę dzwonić taki okres chorób niestety -
No niestety. Mam tylko nadzieję że szybko mu przejdzie i mnie nie zarazi.
Nie mam jeszcze wyników tej glukozy;/ znowu sobie jaja robią, przez chwilę było spoko i szybko przychodziły a teraz znowu w nocy. Dobrze że jak bety robiłam to było od razuLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
W medicover, w SLA. Mam w Opolu tylko SLA i w jednej przychodni, ale ona daleko ode mnie. Pewnie znowu koło 22 będą wyniki. Ale dziwnie, bo nie jest dodane jako osobne pobranie z dzisiaj, więc pewnie zaktualizują tamten wynik.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex Ty to masz z tym SLA... Ja pamietam jak robiłam u nich badania kiedyś (z poprzedniego mieszkania miałam niecałe 10 minut tam) to nie było problemów żadnych. Teraz chodze do innego labu ale to z racji że teraz tu mam bliżej dużohttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
nick nieaktualny
-
Całe szczęście, że jak bety robiłam to SLA miało jakieś przebłyski przyzwoitości i ok 16 były wyniki Terka może u ciebie szybciej, bo oni te próbki wysyłają do Katowic. Z Gliwic jednak bliżej niż Opole U nas po 11 zabierają krew.
Dziewczyny ciężarówki, patent na zgagę? Bo oszaleję zaraz. Herbatka miętowa nie pomogła, migdały też nie. Próbuję z mlekiem teraz. Chyba zanim pójdę na drzemkę to nie mogę jeść, bo masakra, już któryś raz z kolei.
Lelek ja w Opolu chyba nie mam czegoś takiego jak synevo. Wcześniej była Loma, ale Medicover zmienił "dostawcę".Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny