Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
MissKathy92 wrote:Wiecie co? Ja to jestem jakimś dzieckiem wojny wychodzę sobie do pracy, zamykam drzwi mieszkania a mi klamka w ręce została na początku zbaranialam, od razu ciśnienie skoczylo bo myślę kurde jak ja teraz drzwi zamknę... Ale od strony klatki była klamka z bolcem a od środka sama klamka więc wsadzilam byle tylko było i jakoś zamknęłam dziś będzie dzień pełen wrażeń
Hahaha
Po takiej akcji przynajmniej nie będziesz się zastanawiała czy drzwi zamknęłasWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 07:10
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
To u nas to ogolnie było tak, przyszliśmy w czwartek do szpitala na obserwację i były kiepskie przepływy, dostałam półtora litra kroplówki i następnego dnia miała być podjęta decyzja co dalej, w piatek okazało się że te przepływy się pogorszyły i od razu trafiłam na porodówkę gdzie dostałam lek dopochwowy na wywołanie i tak w między czasie leżałam pod ktg, były skoki tętna więc moja prowadząca ciążę podjęła decyzję o cięciu i tak właśnie o 13:45 urodził się Ignaś. Byłam początkowo bardzo obolała , okropny ból przy obkurczaniu się macicy, dostałam chyba wszystkie możliwe leki przeciwbólowe , teraz czuję szczypanie po cięciu. W sobotę na badaniach okazało się że mały ma podwyższone crp i dostaje antybiotyk .Czekam niecierpliwie na wyjście ze szpitala, prawdopodobnie będzie to w czwartek . Przypomnijcie mi jak się dodaje zdjęcia na forum to coś podeślę .[/url]
[/url] -
Nati gratulacje ;* masz synka przy sobie, to najważniejsze;) zdjęcie możesz wrzucić na naforum.zappdaj.net wklejasz url z kwadratowych nawiasach i jest
Ja mam dzisiaj ciężka noc za sobą, strasznie mnie boli głowa i cała noc też rwała ;/ chyba się zaraz aloesem wysmaruję.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hej dziewczyny
Witam was w śnieżnym dniu
Zaraz śmigam na korepetycje
Mam taki problem z którym boję się pojsc do ginekologa..
Odkąd wróciłam z szpitala to cały czas w okolicach intymnych czuć zdechł ryba...
Stosuje żel intymny ale to nic nie pomaga
Możecie coś polecić?4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
nick nieaktualnyGratuluje Nati bardzo sie ciesze, ze masz juz swojego Niunia przy sobie i powoli dochodzisz do siebie. Obyscie juz w tym tygodniu byli w domku wszyscy razem
Butterfly, ja z taka infekcja bym nie zwlekala tylko szla do lekarza. Tym bardziej, ze mialas wczesniej zabieg a mowisz, ze od kiedy wyszlas ze szpitala masz taka przypadlosc. Na pewno wszystko tam jest ok, goi sie? Bylas na kontroli pozniej u lekarza? Uciekaj do lekarza, nie wstydz sie - lekarz nie z takimi sprawami ma kontakt na codzien
U mnie dzisiaj skonczony 20 tydzien, zaczynam 21! WowButterfly92 lubi tę wiadomość
-
Lelek ale leci U mnie 8t2d wg wymiarów sobie liczę minus te 3 dni. Ale może nadrobi
Kurczę tak mnie głowa boli że masakra. Już myślałam że mam gorączkę bo mega słaba jestem. Ciśnienie 100/60, temp. 37.05 więc spoko. A ja się czuje jak wypruty żelek. Dopiero zmuszam się do zjedzenia czegoś bo nie mogę;/Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Ja dalej nie mam wyniku tej glukozy. Nawet nie jest zarejestrowane na stronie jako osobny wynik, a na tamtym nadal widnieje badanie odrzucone... chyba znowu muszę dzwonić na infolinię ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 10:17
-
Dzwoniłam. W Katowicach nie wiedzą co się stało, przyłączyli do Opola i tu też pada czekać. Jak się dzisiaj wynik nie pojawi to mam jutro znowu dzwonić;/ kurde chyba będę musiała znowu powtarzać ;/ zła jestem. Pójdę najwyżej do diagnostyki i zapłacę jak oni się nie potrafią ogarnąć.
Mi zaraz łeb rozsadzi. Tak mnie boli i słaba jestem ze się boję że zemdleje ;/Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Mam tylko apap. Ale czytałam że ogólnie paracetamol przy lekach rozrzedzających krew nie jest wskazany. Już cała noc mnie boli, normalnie umieram. I jeszcze na to labo wnerw. Nie będę 3 razy szła, nie mam już wolnej żyły do pobrania bo same siniakiLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Mam tylko apap. Ale czytałam że ogólnie paracetamol przy lekach rozrzedzających krew nie jest wskazany. Już cała noc mnie boli, normalnie umieram. I jeszcze na to labo wnerw. Nie będę 3 razy szła, nie mam już wolnej żyły do pobrania bo same siniaki
Alex ani paracetamol ani nospa, nic za bardzo brać nie powinnyśmy gdy bierze się acard💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
No właśnie też tak czytałam Magda. Na bóle to chyba tylko odpoczynek. Leżałam teraz z zimną, mokrą szmatką na czole i wtedy nie boli, ale jak zdjęłam to znowu ;/ od początku ciąży mnie głowa nie bolała tak mocno ;/
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyAlex, ja jak nie chcialam brac tabletek, a tez mam co jakis czas okropne bole glowy, to za porada dziewczyn kupilam te plastry apap chlodzace - mi ulge przynosily jak je przyklejalam.
Mi odkad przeszly wymiofy i mdlosci zaczely sie wlasnie bole glowy i migreny bardzo bolesne... -
nick nieaktualny