Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
MissKathy92 wrote:Terka powiem tak szczerze że ja bym chciała pracować jak najdłużej bo wiadomo w domu będę się nudzić a poza tym zawsze to lepsza wypłata jak się pracuje a nie na zwolnieniu (mam w umowie najniższą ale dostaje trochę więcej)... Ale nie wiem ile dam radę bo jeśli każdy dzień mam tak przeżywać jak teraz to nie wiem czy warto najważniejsze te dwa tygodnie przepracować jakoś Jutro podjadę do endo to już może czegoś się dowiem a później do gina się zapisze na kolejny tydzień więc tym bardziej się uspokoje jeśli wszystko będzie ok to pod koniec przyszłego tygodnia powiem szefowi
Przeżywać w sensie martwić się czy praca nie zaszkodzisz maleństwu? Czy o coś jeszcze?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
U nas dzisiaj tak:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e62747f6b4da.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/87e645b6e809.jpg
Lelek, Mari92, MissKathy92 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Hej dziewczyny U mnie też jakaś dziwna noc, przed 21 już zasnęłam ale się budziłam. Mdłości miałam okropne, teraz trochę zelżały ale nadal mi słabo. Byłam zrobić ta glukozę i w biurze zanieść dokumenty. Wracam Do domku właśnie.
U mnie też śniegu nasypalo, ale na ulicach powódź i błoto pośniegowe. Mam normalnie mokro w butach ;/ zaraz je suszę i się ciepło ubieram bo nie chce być chora.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Hej dziewczyny U mnie też jakaś dziwna noc, przed 21 już zasnęłam ale się budziłam. Mdłości miałam okropne, teraz trochę zelżały ale nadal mi słabo. Byłam zrobić ta glukozę i w biurze zanieść dokumenty. Wracam Do domku właśnie.
U mnie też śniegu nasypalo, ale na ulicach powódź i błoto pośniegowe. Mam normalnie mokro w butach ;/ zaraz je suszę i się ciepło ubieram bo nie chce być chora.
Ciepła herbatka, kocyk i grzej się!https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Terka jak idzie? ;p wpadnij do mnie ogarnąć jak chcesz, ja już kilka miesięcy biorę się za rozmrażanie lodówki;p
Ja nadal z żołądkiem w przełyku. Już nie wiem co zjeść żeby przeszło.
Próbuje się dodzwonić do przychodni żeby męża zarejestrować. Chyba szybciej gołębia puścićLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyOj Puszek Puszek, ja bylam w sobote z mezem i to byla bardzo dobra decyzja, bo mnie pilnowal teraz tez pewnie pojde z mezem bo jednak co maz to maz. Ja wczoraj badalam na czczo to mialam 89 wiec jednak dieta i trzymanie sie tych nakazow pomaga chociaz 89 to chyba szczyty i wyzyny poprawnlsci badan nie sa :p
Miss wiem co czujesz, ja jak powiedzialam ze jestem w ciazy to uslyszalam pytanie do kiedy mam zamiar pracowac, powiedzialam ze jak najdluzej bede mogla bo wtedy czulam sie naprawde dobrze. Mdlosci przeszly wiec myslaalm, ze juz super. A 3 tygodnie pozniej dostalam tych boli i musialam isc na zwolnienie... Bylo mi glupio bo z jednej strony mowilam, ze chce pracowac jak najdluzej a z drugiej strony musialam isc na zwolnienie 3 tyg po tym ... to sie napracowalam... ale stwierdzilam, ze dla mnie najwazniejsze jest zdrowie mojego dziecka i moje samopoczucie.
W wawie pruszy delikatnie snieg, ale w nocy jednak troche nakotlowalo- nie bylo juz nic, a dzisiaj wstaje i znowu bialo Niestety ale gardlo mnie zaczyna bolec i czuje die jakbym dostala mlotkiem po glowie... nie wiem czy nie mam goraczki. A jeszcze zajad mi sie zrobil! Wrrrr Tak to weekend mnie zalatwil:( -
Hej wszystkim
Miałam taki dziwny sen, iż myślałam, że zaraz po przebudzeniu zwymiotuję
Śnilo mi sie, ze bylam w ciele mojej kolezanki ktora zglosila sie na porodowke, na sali porodowej okazalo sie ze jeszcze nie ma wystarczajacego rozwarcia zeby mogla zaczac rodzic i lekarz w tym snie chwycil mnie pod mostkiem, ze automatycznie zachcialo mi sie wymiotywac, obudzilam sie normalnie z checia wymiotywania, ale dopiero po chwilii sie zorientowalam, ze to byl sen
Moje sny ostatnio sie coraz gorsze4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Butterfly mi się zawsze ciąża snila przed prawdziwym zajściem w ciążę także jakiś to dobry zwiastun
Jak sobie tak przypomnę moje zwiastuny ciąży to na wiosnę i w lecie były to bociany A teraz wiecie co? Struś! ;p jak jadę od rodziców to na jednej wiosce po drodze chodzi sobie struś przy bramie. I akurat przy owulacji jak jechaliśmy na święta mówię do męża, że ten struś nam przyniesie spore jajeczko:p
Zjadłam, wypiłam herbatkę, można się brać do raportu;)Magdaa21, terka, MissKathy92 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Butterfly mi się zawsze ciąża snila przed prawdziwym zajściem w ciążę także jakiś to dobry zwiastun
Jak sobie tak przypomnę moje zwiastuny ciąży to na wiosnę i w lecie były to bociany A teraz wiecie co? Struś! ;p jak jadę od rodziców to na jednej wiosce po drodze chodzi sobie struś przy bramie. I akurat przy owulacji jak jechaliśmy na święta mówię do męża, że ten struś nam przyniesie spore jajeczko:p
Zjadłam, wypiłam herbatkę, można się brać do raportu;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 09:46
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy.