Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lelek wrote:Alex, Zara Kids jest mi wierna :p no i ryłko, tam sa dostepne takie buty a poza tym wszystkie conversy, adidasy to z dzieciecych po prostu tylko szukam takich butow, zeby nie bylo widac ze to dzieciece :p
Ja dzisiaj umieram ... tak mnie boli nad lewym biodrem z boku i samo biodro, ze nie dam rady... nie mam zadnej wygodnej pozycji:( jak stoje boli, jak siedze boli, jak leze boli ...
I mam do Was pytanie... kiedy u Was pojawila sie siara? Ja dzisiaj sie przerazilam- nacisnelam na prawa piers, a tam wyleciala zolta wydzielina tymi kanalikami... taka drobniusia, malo ale sie przestraszylam, ze hohohooh
Ja też zauważyłam zmianę w skutkach, taki jakiś białawy się zrobił w dziurkach, cyce napęczniały. I mialam was wlasnie o tą siarę pytac ale to pewnie za wczesnie z miseczki B zmienilam stanik na D juz ;pLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex ja mam dokładnie to samo- takie sutki bialawe i napeczniale
Dobrze że nie wyrzucalam starych za dużych stanikow to teraz mam w czym chodzić haha -
Ja nowy dostałam od teściowej bo zamówiła sobie za mały Miseczka D Jeden mi siostra przywiozła bo też sobie za duży kupiła. Także mam nowe, nieużywane. A nie chcę kupować zwykłych, bo później to tylko do karmienia
ja się właśnie kuruję rosołkiem Przed chwilą zjadłam wczorajszy tort. Moja glukoza płaczeLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyOjj Puszek, przestraszylam sie strasznie - bo dzisiaj zaczal sie ten mocny bol biodra, ktory promieniuje na wszystkie strony i nagle dzis nacisnelam i zobaczylam siare... w sumie nie wiem czy nie bylo jej wczesniej, bo dzisiaj sama pierwszy raz nacisnelam :p A wiecie dlaczego? Bo chcialam przestraszyc meza! Myslalam, ze nic nie wyleci , a przestraszylam sie sama :p ja to mam zawsze...
Apropo stanikow, ja juz nawet nie wiem jaki mam rozmiar ;p cale dnie chodze bez stanika, a jak wkladam moje sprzed ciazy to sa za male mimo, ze sa bez fiszbin takie materialowe. Wlasnie weszlam na strone cubusa i widze, ze sa przecenione - chyba wezme ze dwa wieksze rozmiary. Przed ciaza nosilam M teraz M mnie cisnie, wiec wezme sobie L-ki chyba XL moga byc za duze, bo mam maly obwod pod biustem wiec XL moga byc wielkie -
Lelek, ja od połowy ciąży co noc nowa koszulka bo tak mi cieklo I to zupełnie normalne ciesz się, mleko będzie
Panipuchatkowa, ona ogólnie ładnie śpi od początku, zdarzyło się kilka takich gorszych nocy i to chyba podczas skoku rozwojowego. Dziś karmienie było o 22:30, potem 1:30, 4:00, 6:30 i 8:00 od 6:30 z nami w łóżku już, a o 4 zasnęłam jak skończyła jeść i obudziłam się o 5 i dopiero ja przeniosłam -
nick nieaktualny
-
My z mężem sobie zrobiliśmy maraton z Hotelem Transylwania właśnie zaczynamy 3 część haha
Ja dziś byłam na spacerku jak mąż spał taka piękna pogoda, później pojechaliśmy do moich rodziców na pączki- zjadłam dwa małe bo nie mogłam się powstrzymać A teraz lenistwo
Jutro do pracy ale tylko 4 dni i potem 4 dni wolnego -
Miss fajnie że możesz sobie wolne zrobić ja niby pracuje w domu, ale jest to dla mnie trochę monotonne. Pewnie długo tak nie pociagne;) będę zasypiać w trakcie pracy pewnie.
Dzisiaj nie spałam w trakcie dnia i juz mi się oczy zamykają. Ale dopiero zjedliśmy obiad więc nie chce zasypiać bo znowu że zgagą się obudzę.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja jakbym miała możliwość to też wolałabym pracować w domu ale tak na dłuższą metę tak raczej się nie da
Mnie też czasem zgaga łapie- jakiś kolejny objaw w końcu no i do tego czasem nieprzyjemnie się odbija tak jakbym chciała zwrócić ale do tego jestem przyzwyczajona po moich przygodach z lekami -
Hej dziewczyny, trochę się nie odzywałam, ale czytam was cały czas
U mnie 1 cykl zakończył się okresem, który właśnie mi się skończył i szykuje się do kolejnych starań.
Cieszę się że u was wszystko w porządku, Alex, miss, puszek, lelek że wasze maleństwa rosną i jest wszytko ok
Oby ten rok był szczęśliwy dla nas wszystkichAniołek... 11 tydzień
2 cs po rocznej przerwie. -
Babel, kciuki za Ciebie
U nas dziś meeeega leniwy dzień. Byłam na krótkim spacerze z Karola, a tak to cały dzień na kanapie bo M. chory. Jutro mamy gości pod wieczór więc dzień będzie wyglądał trochę inaczej,musze coś upiec i przygotować cos do jedzenia