Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex chodzi o to że ja się boję myśleć że będzie dobrze się boję nawet mówić głośno że jestem w ciąży o czym świadczy nawet to że nie powiedziałam jeszcze swoim przyjaciółkom o tym a zazwyczaj wszystko mówię od razu im... A teraz tak się boję że czekam jak na zbawienie do tego poniedziałku wejdziemy w kolejny etap, już troszkę będzie bezpieczniej
-
Alex super wieści!
Miss-ależ oczywiście że będzie dobrze! Cóż to za czarnowidztwo? Jeszcze Ci dzidzia popalić da
Magda-nie trzeba mieć okresu tylko owulacje i nie doczekać się okresu
Tylko trzeba obserwacji...
Mała-tekst męża powaliłhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Alex cudny bobasek
Mała ja też już 1 okres ma za sobą.
Magda drugie super. Ja też bym chciała. Ale za jakiś czas. U mnie z kolei mąż ciągle gada jedno wystarczy. Ale ja chce mieć dwójkę i tak będzie
Mis a ty się nie stresuj
Lelek dzielna z ciebie babka<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
nick nieaktualny
-
Cześć, dawno mnie nie było ale zdążyłam nadrobić poprzednie strony...
Lelek, serce mi zamarło to o czym napisałaś, tak mi strasznie przykro, pomodlę się za Ciebie dziś wieczorem :*
Alex, super zdjęcie USG, maluszek rośnie w siłę :*
Miss, wszystko będzie dobrze :*
Kasia, super, że maleństwo się rozwija
Rzadko tutaj zaglądam, bo tak ostatnio ciągle siedzę przed książkami
Pozdrawiam was wszystkie4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
nick nieaktualny
-
Dzisiaj modlitwa w intencji Lelek i Ciebie Miss. Zawsze mam Was w pamięci. I wiem że początki są trudne. Później i tak nie jest łatwiej bo człowiek się non stop stresuje. Ale macie nasze wsparcie. jesteśmy tu małą rodzinką.
alex0806, MissKathy92 lubią tę wiadomość
-
Ja też tak myślę dziewczyny to miejsce w którym możemy pogadać o wszystkim i niczym, ale jednocześnie zadna z nas bez wsparcia nie zostanie kazdy temat już chyba wałkowałyśmy, wiemy duzo o sobie taka swoista grupa terapeutycznaLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Julka28 wrote:Butterfly co u Ciebie opowiadaj?
W czwartek mam dzwonić do ginekologa, aby umówić się do tego ginekologa w sprawie infekcji o której pisałam we wcześniejszych postach
A jak u was Julka??4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
nick nieaktualnyU nas roznie za sprawa Aloes ktora serdecznie pozdrawiam i dziekuje za linki i rozmowe staram sie ratowac i budowac malzenstwo. Raz jest lepiej raz gorzej. Mala moja raczkuje jest calym moim swiatem i dla niej robie wszystko
Butterfly92 lubi tę wiadomość
-
Jejku dziewczyny ja nie wiem co bym bez Was zrobiła jesteście mega wsparciem naprawdę
Wypiłam ten dzbanek wody ale nie wiem czy sobie tylko krzywdy większej nie zrobiłam tak mi teraz wszystko stoi w przełyku... I mam taki problem dziś że do południa chodziłam na siku co pół h dosłownie a później już nie mimo że dużo piłam teraz mam tak że mimo tek całej wypitej wody chodzę tak raz na 2h i muszę posiedzieć chwilę żeby coś polecialo do tego zaczęło mnie kluc w prawym boku, jakbym nie była w ciąży to pomyslalabym że to owu... Ogólnie mi źle dziś i się martwię że naprawdę mam jakieś zapalenie pęcherza ale przy sikaniu nic nie pieczeButterfly92 lubi tę wiadomość
-
Spełniła swoje fantazje, kakao i dżemik mogę iść spać;p jeszcze kończymy oglądać serial i do nynania, po tej nocy jakaś padnięta jestem. Dzisiaj będzie spokojniej
Miss jak Cię to niepokoi to na wizycie koniecznie ginowi powiedz. Ja dzisiaj miałam cytologię i dał mi od razu globulki primafucin bo faktycznie ten śluz coś się podejrzany wydawał. Mimo że bez zapachuLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Na pewno o tym powiem I dobra przyznam się: W pracy rano kilka razy przetrzymalam mocz bo już mi głupio było wychodzić kolejny raz przy szefie... zobaczę jak będzie na wolnym, będę pić małe ilości co np pół h a nie litr na raz
Dobrze że mam wizytę my z w poniedziałekWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2019, 20:40
-
Julka28 wrote:U nas roznie za sprawa Aloes ktora serdecznie pozdrawiam i dziekuje za linki i rozmowe staram sie ratowac i budowac malzenstwo. Raz jest lepiej raz gorzej. Mala moja raczkuje jest calym moim swiatem i dla niej robie wszystko4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
MissKathy92 wrote:Na pewno o tym powiem I dobra przyznam się: W pracy rano kilka razy przetrzymalam mocz bo już mi głupio było wychodzić kolejny raz przy szefie... zobaczę jak będzie na wolnym, będę pić małe ilości co np pół h a nie litr na raz
Dobrze że mam wizytę my z w poniedziałek
Jak przetrzymalas to może Cię boleć bo nadwyrezony jest pęcherz...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:Jak przetrzymalas to może Cię boleć bo nadwyrezony jest pęcherz...