Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny bety dziś nie będę robiła, zrobię dopiero w poniedziałek bo w niedziele planowo ma być @. I wtedy wszystko się okaże
-
Ani0nka wrote:Dziewczyny bety dziś nie będę robiła, zrobię dopiero w poniedziałek bo w niedziele planowo ma być @. I wtedy wszystko się okaże
Jesli masz siłę czekać to spoko im później tym pewniejsza
Ja robiłam betę 10dpo bo nie chciałam czekać jużhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Dziewczyny ja już w pracy
Pytałam o ten posiew to mogłabym zrobić z tej samej próbki co ogólne ale pojemnik musi być kupiony w aptece i musi być w takim foliowym opakowaniu- wtedy jest w pełni jałowy- a ja miałam takie zwykłe bez opakowania kupione więc posiewu nie robiłam tylko same ogólne Z czasem nie było problemu że już o 4 oddałam próbkę, ważne że przechowywalam w lodówce -
Ani0nka wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/377a78323fea.jpg
Widać jakiś cień? Bo już sama nie wiem
Witam się i ja w tem walentynkowy dzień ❤️
Miss kochana wszytko będzie dobrE zobaczysz zserduszko pięknie będzie pikac ❤️ Gadaniem ludzi się nie przejmuj nic a nic , nawet jeśli będą tal gadać a co Cię to ? Zdrowie malucha najważniejsze
Alex gratuluje ! Super rynka hehe która pływa w Twoim brzuszku
No ja bym już tez chciała ten okres ... no ale zobaczymy póki co karmie młodego chcem i nie chce przestawać zapasy mam w lodowce
Już na ponad 7 łotrów ;p będę chciała od marca do pracy wrócić i młody będzie moje mleczko dostawać z butli a po pracy dalej cyc i zobaczymy ile tak damy radę oby jak najdłużej apropo moja babcia przyjeżdża do młodego także dlatego zdecydowałam się jiz na powrót , bo gdybym miała dacdo nią i czy żłobka to bum tak szybko nke wracała ) a jednak 1.5 roku w domu to ocipiec już można i człowieka ciągnie jiz ..MissKathy92 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mała-ja od początku ciąży jestem w domu, bo nie chciałam szukać pracy będąc w ciąży. Uznaliśmy że to nie fair będzie. A poprzednia skończyła mi się jakiś tydzień czy 2 przed ciąża
Więc też już trochę w domu jestem do pracy myślę wrócić jak mały skończy rok.
Na cześć etatu najchętniej.
Jak będzie z karmieniem, zobaczymy jak się rozwinie w tym czasie bo jeszcze troszkę czasu jest
Mówiłam wam o naszym rozszerzaniu diety?
Mały jest miłośnikiem papryki, soku jablkowo-porzeczkowego i zwykłych rogali (nie croissantow bo takiego bym mu nie dała póki co )https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Terka super a jak marchewka , bloków ? ! Hehe wiecie ze mi ostatnio na bilansie lekarka kazała zacząć młodemu rozszerzać święte po 4 mz na kp ?;o oczywiście ja mam swój rozmów i tego nie będę robić jeszcze )
[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
Pozatym ja się nudzę strasznie jiz tz nke mam czasu na nic przy młodym ale ciągnie mnie już do ludzi ... no jakby nie było jestem mama ale tez kobieta wiec chciałabym już zacząć godzin jedno z drugim ;p a skoro babcia deklarowała się sama od się ;p ze przyjedzie pomoc jeśli będziemy potrzebować to spróbujemy[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
Ani0ka ja też widzę cień. Leć na bete. Będzie pewność
Ja tam za pracą nie tęsknie i za tą wredną atmosferą. Ale też mam zamiar po roku wrócić. A małego pilnować będzie moja mama.
Co do kp to pewnie do tej operacji w czerwcu będę młodego karmić. A co do rozszerzania diety nam lekarka powiedziała od 5 miesiąca kartofelki i marchewka<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mała-no jeśli macie pomoc babci to inna gadka całkiem
U nas wszyscy z chęcią się pobawia, pozachwycaja ale zostać z nim sam na sam nikt się nie oferował i każdy by się bał
Ja od marca (mam nadzieję że wyjdzie to) zacznę kurs więc badz co bądź do ludzi wyjdę i wrócę do swojej pasji
U nas do rozszerzania diety lekarz nic nie mówił, przyjęte jest od 6mz i tego się trzymałam.
Co do marchewki to powiedzmy że niezbyt chętny był (bede próbować dalej ), brokuł baaardzo sredniawo właściwie to nie bardzo podszedł (także będą dalsze próby ) z takich rzeczy najbardziej ziemniak podszedł smakowo do wypróbowania została dynia jeszcze z warzyw-może w weekend będzie pierwsza próba dyniowaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 08:35
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Dzięki za info o Lidlu, policję na rogale do spania bo czasem mi się ciężko ułożyć to nawet za plecy będę kładł, tak wpół na boku mi się dobrze śpi;)
Anionka ja też widzę cień zrób jutro kolejny test jak nie chcesz dzisiaj na betę iść. Ja bym nie wytrzymała;p teraz pierwszy wyszedł mi 10 dpo i był o wiele bledszy niż twój
Wy tu o rozszerzaniu diety a ja właśnie nie mogę się zmusić do jedzenia oczywiście od nocy mdłości. A takie porąbane sny miałam że aż boli. Pierwszy to wypadek jakiejs ciezarowki pod którą byli ludzie przygnieceni, musiałam wyciągać stamtąd jakieś malutkie dzieci w kubkach (?!). I dzwoniłam po karetkę chociaż prawie słowa powiedzieć nie mogłam. Obudziłam się mokra że strachu.
A drugi taki sen który trwał i trwał to taki, że stwierdziliśmy że bierzemy drugi ślub kościelny. Wszystko łącznie z białą suknią, welonem i weselem. Ślub o 14, spóźniłam się do fryzjera bo zaspałem i ok 17 mi fryzurę robił dopiero. Mąż do mnie zadzwonił z zakupów w Lidlu i powiedział że może to jednak odwołać, bo nie wiadomo czy ksiądz i goście czekają;p co się dzieje w mózgu ciężarnej kobiety? ;p A miałam się wyspać...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Mózg rozwalony ;p A i jeszcze trzeci sen, taki że typowa zołza ciążowa że mnie wylazła (zauważyłam że ją mam). Byliśmy z całą rodziną w manekinie na kolacji. A ja tam zadymę robiłam że to śmierdzi, to przypalone, tu surowa ryba, to niedobre ;p ale ja się tam darłam. Gdzie zawsze mi te naleśniki smakują i lubię tam chodzić;p obawiam się o moje zdrowie psychiczne ;p obudziłam się o 5 i do 6 spać nie mogłam przez te odpały
Dzisiaj miałam robic walentynkową kolację, Piccolo i te sprawy. Ale teściowie do nas przyjeżdżają i zabierają nas do restauracji ;p tej co ostatnio, takiej na wypasie. Nawet nie muszę gotować dzisiajMagdaa21 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Czy któraś z Was bierze pregna Plus? Bo dostałam tabletki razem z teczką od gina A nie potrzebuje takich mogę wyslac
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/57625fc6be95.jpg
Do tego mam też euthyrox 75 do oddania jak któraś potrzebujeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 10:33
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hej kobietki.
Och jak dobrze mi się spało mmmm tylko było trzeba wstać coś zjeść.
Alex to miałaś dziś aktywna noc he tyle snów.
Alex pytanko do ciebie dotyczące zastrzyków. Od kilku dni mam problem/ strach przed wklociem się w dolne partie brzucha ( linia pod pepkiem) bo czyje bardziej napięta skórę czy też tak masz?22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Kasia tak nisko nie wbijaj bo będą siniaki. Ja kłuję tylko po bokach, daleko od kości. Jak masz napiętą skórę to nie wbijaj. I nie rób nigdy zastrzyku na płasko, zawsze lekko się zegnij żeby brzuch się "zrolował" bo wtedy mniej boli
Ja tak kłuję. Już mniejsze siniaki się robią jak doszłam do wprawy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7c708e04cfff.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 10:42
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵