Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobrze wiedzieć bo bałam się że za płytko wsadziłam A nie chciałam pchać mocno bo wczoraj przy cytologii mi trochę krwi poleciało. Ale nie plamię na szczęście;) tylko cały czas wkładka bo ta tabletka wylatujeLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex taki urok tego leku, ale tak jak Mis pisze to normalne, że resztki wypadają<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
To już się nie martwię
Wyczekuję teściów, chyba po raz pierwszy w życiu, bo zwyczajnie chce dobre jedzonko zjeść;p i nie musieć gotować
W przyszłym tygodniu muszę iść do biura z szefową pogadać i podpisać dokumenty. Zastanawiam się jak długo to pociągnąć. Bo nie wiem czy dam radę wrócić do biura. Jakbym chciała iść po prenatalnych na l4 to muszę iść do rodzinnej bo mojego gina 2 tygodnie nie będzie i wizytę mam dopiero 27.03. Myślicie że to dobry pomysł?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
puszek369 wrote:Hej dziewczyny wszystkiego dobrego walentynkowego
Kasia brzuch dzielisz na 4 części czyli linie przebiegają przez pępek i codziennie wybierz inny kwadrat. Dezynfekujesz bierzesz fald skóry w rękę, wkuwasz pod kątem prostym, powinno się zaaspirowac strzykawke, czyli odciągnąć tłok, czy nie ma krwi jak jest to troszkę się przekluwasz, ale jest bardzo mała szansa na trafienie na naczynie i podajesz lek.
Można też w ramię zewnętrzna cześć tylko tu pod kątem 45 stopni wbijamy strzykawke:)
Ja najprawdopodobniej będę robić zastrzyki tak jak panipuchatkowa. Bo do końca ciąży oj ciężko myślę by to później wyglądało
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
A u mnie ciacho się piecze, taka słodka niespodzianka dla męża
Ale teraz muszę chwilę odpocząć, bo jak chodzę pochylam się to mnie zaraz mdłości dopadaja22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Ja zrobiłam wczoraj ten sernik z Oreo, teraz byłam na spacerze z Mala, mam dla M ptasie mleczko w serduszka (uwielbia ptasie mleczko potrafi zjeść całe pięterko na raz, mnie zapycha po 2 kawałkach ) i piwko
I w ogóle rozwalił mnie widok gościa na wózku inwalidzkim, który się męczył na krzywym i dziurawym chodniku, ale jakoś jechał, i wiózł bukiet kwiatów -
Magda widziałam na insta serniczek, zjadłabym;)
Na razie to mam ochotę zabić męża bo mnie od samego wejścia wnerwia. Nie gotowałam nic bo teściowie mieli przyjechać o 16.30 ale jego matka się pacykuje i pewnie za jakieś 2 godziny przyjadą ;/ muszę coś na szybko zrobić bo królewicz głodny, a ja zaraz zwymiotuję z tych nerwowMagdaa21 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Moja teściowa to czasami taki bezmózg. Siedzi w domu. Od rana nie mogła się wyszykowac? Sama mówiła że mam nie gotować bo oni przyjadą jak mąż wróci z pracy. A teraz pewnie do 19 będziemy czekać. Zła jestem strasznie.
Mąż zjadł zupę bo miałam zagotowaną a ja zrobiłam sobie wcześniej koktajl to głodna nie jestem. Tylko złość i mdłości przeze mnie przemawiają ;pLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dajcie spokój, cycki opadają. Moja teściowa to taka typowa paniusia czasami i chyba nie zauważa ile ma lat i chce się odmłodzić. Ale na prawdę dzisiaj nie rozumiem dlaczego nie mogła się wykąpać i wymalowac wcześniej skoro siedziała w domu.
I znowu wychodzi że mnie zołza ;p nie wiem czy to ciążowe hormony czy brak seksu ;pLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dziewczyny przyszły moje wyniki moczu i trochę odetchnelam
Ketonow nie ma, ciężar ok, ph również, bakterie dalej są ale nie bardzo liczne ale leukocytów nie ma to wspaniale
Także weekend na spokojnie będzie
No i właśnie mam już weekend oczywiście szef znowu mnie chciał zatyrac (jak przed każdym wolnym) ale się nie dałam
Ja walentynki spędzam sama bo mąż na popołudnie do pracy poszedł zrobię dla niego zapiekankę gyros, ulubioną- przez żołądek do sercaMagdaa21 lubi tę wiadomość
-
Ja niestety nie lubię oreo
W weekend piekłam za to karpatke oczywiście jej już dawno nie ma
Dzisiaj cały dzień sprzątam .. mały bardzo mało
Współpracuje .,, i nie ma obiegu .. ale na szczęście mąż zadzwonił ze x okazji Walentynek mam nie gotować on zamówi i zgarnie chonszczyzne na obiad ❤️Uff jedno z głowy[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
My dzisiaj walentynkowa pizze mieliśmy
Maz po pracy zamówił i przyniósł
Mówił że chciał skoczyć do sklepu po coś jeszcze ale z ogromną pizza w ręku ciężko cokolwiek robićMagdaa21 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Taką zapiekankę będę robić
https://www.google.com/amp/s/m.smaker.pl/amp-przepis-zapiekanka-gyros,154172,tasty-and-fit.html
Tylko jeszcze dodam cebulkę podsmażoną I ja zawsze robię z ogórkami konserwowymi raczej nie jest jakaś super fit a nawet bardzo nie-fit ale raz na jakiś czas można dziś mi mąż napisał że fit to skrót od fajny i tłustyterka lubi tę wiadomość