Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
terka wrote:Dziewczyny te które mają wykupione mieszkania/domy i mają kredyty.
Jak wychodzą raty i przy jakiej kwocie / na ile lat?
Witam się że wszystkimi skończyłam 25tc
Wczoraj byłam załatwić sprawy i przewróciłam się na chodniku, ale jakoś się odbiłam i przeturlalam, więc na bok się przewróciłam, mala się rusza, także staram się nie martwić.
Ja nie mam segregatora, mam teczkę, sama uzupełniam kartę ciąży itpWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2019, 08:29
-
Krzywy chodnik :p ja i moje pokraczne nogi, często się potykam ogólnie, żeby nie było chodzę na płaskich butach. Ogólnie byłam zestresowana, bo zgłosiłam podejrzenie oszustwa (robiłam kurs - zapłaciłam ponad 4tys pół kursu za mną i firma się nie odzywa, w całej pl jest 2tys osób w tej sytuacji, więc prawnik zalecił zgłoszenie do prokuratury i miałam, przesłuchanie na policji jako świadek - poszkodowany) mi pół kursu nic nie daje, bo muszę zacząć od nowa nic nie mam z tego:)
-
Właśnie Puszek jak to? Potknęłaś się?
Najważniejsze, że ruchy czujesz
Mis udanego urlopu<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Puszek niestety oszustów nie brakuje
Szkoda, że kasę strciłaś.<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Puszek a poobijana nie jesteś? Musisz uważać;* ja też się często potykam na płaskim, nie wiem jak ja to robię ale często buty z przodu poobcierane
Co do kursu to masakra, tyle kasy stracone ;/ pewnie jak jest więcej takich osób to będzie jakiś pozew zbiorowy i dostaniecie odszkodowanie, ale będzie się lata ciągnąć ;/
Ja dzisiaj znowu mdłości od nocy, teraz też. Ktoś kto nazwał mdłości ciążowe porannym chyba nigdy w ciazy nie był;pLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nie poobijana nie jestem, ale wiecie strach trochę jest, na szczęście łożysko na tylnej ścianie macicy, więc myślę sobie lepiej. Ja mam czarno na białym umowę przelewy itp, tylko wiecie z ambergold do tej pory walczą. Najgorsze jest to, że firma dalej organizuje kursy takie mniejsze itp... No chociaż coś z tych pieniążków chce odzyskać, albo niech nam zorganizują pozostała część, żebym do egzaminu mogła, iść...
-
Ale to jakieś jaja. Firma organizuje kursy ale reszty nie zrealizuje bo? Podają jakis powod czy po prostu sie nie odzywają?
Dobrze że się nie poobijałaś. Jakby coś się działo to od razu do lekarza.
Ja też mam łożysko na tylnej ścianie;) późno ruchy będą, nie?
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Wcześniej są jak jest na tylmym:) ja miałam 18tc a mam nadwagę :p ogólnie nie płacili wykładowcą, ponoc ktoś wyjechał z naszymi pieniędzmi... A to 2tys osób po 4tys zł
http://www.rynekzdrowia.pl/Nauka/Szkolenia-nie-ukonczyly-zostaly-z-dlugami-Czy-beda-zmiany-w-ksztalceniu-pielegniarek,191764,9.html
Ja płaciłam gotówką, jakbym ten kurs skończyła to z pracy i z izb dostałabym zwrot połowy kosztów, ale go nie skończyłam :p
-
Puszek masakra z tą przewrotka ale najważniejsze że wszystko jest ok ja teraz też bardzo uważam jak chodzę żeby przypadkiem się nie wywalić...
No i szkoda kasy ale może jakoś się uda odzyskać albo skoczyć kurs
A co do segregatora to właśnie zobaczę czy dostanę jakaś teczkę od gina (bo widziałam u niego dużo ciężarnych z teczkami z pregny więc mniemam że to od gina) i jeśli tak to nie będę kupowała segregatora bo potem nie będę sama wiedziała co gdzie mama -
Miss też mam tą z pracy właśnie;) I tam mam badania wkładać które są najważniejsze, żeby wszystko było i w karcie i na badaniach
Zjadłam śniadanie, na chwilę mdłości przeszły i znowu się zaczyna. Już nawet imbir nie daje rady.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Mi normalnie ręce opadły. Na fejsie na forum z PCOS laska pisze czy ktoś ma CLO na sprzedaż. 5 minut wcześniej pytała o ovarin albo inozytol. Napisałam jej że CLO to nie cukierki i pod okiem lekarza można je stosować, wcześniej HSG. A tam pod spodem też komentarze że jakaś się sama leczy bo lekarz jej dawał CLO przez 1.5 roku, albo jeszcze jakieś inne udziwnienia. Masakra. Ja wiem że chęć zajścia w ciążę nam niektórym zaciemnia umysł ale żeby aż tak? Żeby kupować sobie leki na stymulację na własną rękę bez HSG i monitoringu, bez zalecenia lekarza? ;/ ręce i cycki opadająLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex masakra
A najgorsze jest to że skoro szuka to ktoś jej pewno sprzeda żeby się pozbyć
Kurczę jeśli ktoś się nie zgadza z opinią lekarza i "wie" że jest potrzebna stymulacja to na litość Boską czy nie można zmienić gina?
Nie sądzę że gdyby faktycznie był z tym problem to wszyscy ginekolodzy by go bagatelizowali ale lepiej na własną rękę pewnie... mi też cycki opadły -
Ja na takie wiadomości to po prostu nie jestem w stanie nie odpisać. Muszę normalnie bo mnie od środka rozsadzi. Ja i moja ciążowa zołza po prostu musimy się wyżyć na ludzkiej głupocie. Bo inaczej tego nie idzie nazwać.
Miss a Ty jak się w ogóle czujesz? fajnie że masz możliwość dłuższego weekendu ja też już rozważam powoli wybieranie urlopu, na pewno te 2 dni na prenatalne sobie wezmę, bo męczy mnie takie siedzenie przy kompie.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵