Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny zachwycone ale się spodziewaly tego bo ostatnio jakaś milcząca byłam więc się domyslily ale ogólnie widziałam jak im oczy się świeciły ach niezapomniany dzień
Alex tylko przez chwilkę słuchaliśmy serduszka więc się nie nasluchalam za dużo ale zdążyłam się wzruszyć i łezka poleciała
Kryha termin z om mam na 11 października a z usg na 6 październikaMagdaa21, terka, Mari92, Mała_Mii, kryha lubią tę wiadomość
-
Magdaa21 wrote:Miss, super, że się ucieszyly
Karta ciąży założona?Magdaa21, terka, Mari92, Mała_Mii lubią tę wiadomość
-
panipuchatkowa wrote:Noo pięknie:) jeszcze raz gratuluję! A dzisiejszy dzień to duże przeżycie. A jak mąż?
-
No właśnie nie wiem czy jutro mówić czy poczekać do piątku żeby dac mu czas w weekend aby to przetrawic sama nie wiem co robić i kiedy powiedzieć...
-
Miss, cudowna wiadomość!! Gratuluję jeszcze raz kochana rosnijcie zdrowo a szefowi powiedz jak najszybciej że względu na swoje i swojego dzieciątka bezpieczeństwa
Alex, no Jagódka czasami 'powie' coś co mówią większe dzieci, ale do niej bardzo dużo mówię w ciągu dnia, i opowiadam o wszystkim
Niestety filmiku wam tutaj nie wstawię, chętne zapraszam na PW to podam mojego Facebook:) zdjęcie dla tych co nie widziały:)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/21086176a89f.jpg
Tak ogólnie to my dziś po pierwszych zajęciach z fizjoterapeutą. Ogólnie jestem zadowolona, i już widzę poprawę u Jagody po tych jednych zajęciach. Ogólnie to tak jak dla mnie, która nie chodziła do szkoły rodzenia to wiedzą jak obchodzić się z dzieckiem każda się przyda. Pani powiedziała że już sama pielęgnacja dziecka można dużo zdziałać... Ale są i też 'cwiczenua' na które Jagoda się buntuje i ja w domu rady sobie nie damWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 21:52
Mari92, MissKathy92 lubią tę wiadomość
-
Patulka ale ładnie :-)a Jagódka taka słodka
Mis powiedz szefowi
Dziewczyny zamówiłam fotoobraz z Mareczkiem. Ale jakoś rozmiar źle sprawdziłam i mamy teraz Mareczka na pół ściany hehe. Jak mąż to zobaczył to był w szoku. Hehe
Do nas jutro wpadnie koleżanka, a później kuzynka i tak pewnie zleci nam pół dnia.
Teraz Mareczek zasypia to ja też idę spać
Dobranoc<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Miss, super ze juz slyszalas serduszko Maluszka w moich wyobrazeniach doszlam wczesniej tylko do 2 kresek wiec jak teraz tak pomyslalam to to musi faktycznie byc wzruszajace i piekne trzymam kciuki zeby z szefem poszlo gladko i okazal sie byc dobrym czlowiekiem bys sie w ogole martwic nie musiala tylko miala pewnosc ze rozumie i cieszy razem z Toba
Patulka sliczna ta Twoja Jagodka
Terka, az mi ciezko pojac ze Twoj Andrzejek juz taki duzy troche sie nabiegasz pewnie za nim, a jak Ty skonczysz to inne zaczna
U mnie chyba plodne (nie zaczelam mierzyc w tym cyklu temp i juz mi sie nie chce) wiec dzialamy
Na koniec cyklu zrobie badanie i jak bedzie ok to w marcu planuje hsg troche mam nadzieje ze moze skoro musialam je opoznic to teraz by sie udalo ale to chyba zyczenie nawet bardziej niz rzeczywista nadzieja
Milej nocy karmiacym Mamom a Ciezarnym i Staraczkom mielgo tygodnia bo pewnie dopiero w weekend znajde troche czasu bede probowac odmawiac pompejanke wiec chyba kosztem snu a forum to na pewno niestety :pWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 23:27
MissKathy92 lubi tę wiadomość
11 cs -
Miss, ja chyba wolałabym mieć to za sobą i powiedzieć.. Ale myśl żeby przetrawil przez weekend też nie jest zła.. Sama nie wiem
Mari, haha, Mareczek na pół ściany, dobre
Patulka, ja chyba za mało mówię do Karoliny. Tak sobie uświadamiam teraz. Ok, jak ja przewijam to mówię zawsze, ale tak, jak się bawi na macie to ja wykorzystuje ten czas i coś ogarniam, a w czasie spaceru zazwyczaj śpi. Nie wiem, muszę jakoś bardziej spróbować poukładać czynności tak żeby więcej jej opowiadać..
Aloes, modlitwa pompejanska to super rzecz - życzę wytrwałości!Mari92 lubi tę wiadomość
-
Panipuchatkowa,
Mari, też myślałam o fotoobrazie. Skąd zamawialas? I jak jakoś?
Magda, moja Jagoda max 30 minut polezy sama, tak to musi mieć kogoś w zasięgu wzroku. A że od urodzenia cala moja rodzina do niej coś mówi to dziecko już przyzwyczajone i domaga się 'rozmowy'. Wiadomo że cały czas się też nie da mówić, i jeśli widzę że leży spokojnie i bawi się sama, to po prostu jestem obok by mnie widziała ale nic nie mówię. Tak małymi kroczkami staram się ja też uczyć być 'samej'. Niestety rzadko mi się to udaje, bo jak mówię jest to max pół godziny..
Jeszcze raz dziękuję za miłe słowa i oczywiście czekam na wasze zdjęcia z maluszkami czy bezWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2019, 04:23
panipuchatkowa, puszek369, Mari92, Magdaa21 lubią tę wiadomość