Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie też ciepło było ale ja w kurtce normalnie podziwiam że mały bez skarpetek, mi w domu w stopy zimno jak jestem bez ;p
A pracownicze wyżerki faktycznie są super bo tu u mnie to takie 2 godzinne imprezy i dłużej;) ostatnio nie byłam w styczniu na urodzinach, a dzisiaj się załapię widziałam że kolega piecze ciasto marchewkowe więc na to liczę;p
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Haha Alex ciasto marchewkowe
Widzisz a się nie podzielisz nim
Chociaż nie-z kropkiem się podzielisz
No powiem Ci ze ja tak na próbę sciagnelam te skarpetki z myślą że zaraz założę. Ale jak miał w miarę cieple stopy () to co będę mu zakładać
U nas też większość osób kurtki miała co mnie dziwilohttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Ta pogoda jeszcze taka zdradliwa może być. Ja dopiero byłam przeziębiona to się ubieram
Pięknie słoneczko świeci. Już się nie mogę doczekać tego wychodzenia bez kurtki ja w ogóle się zastanawiam czy w moją wiosenną kurtkę będę się mieścić;pLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja ostatni raz tak strasznie zmarzłam w kościele na naszym ślubie;p miałam futerko ale i tak się trzęsłam, a mąż w samej marynarce był. Na dworze ciepło i słoneczko, a w kościele lodówka. Dzień czy dwa przed ślubem byliśmy na spowiedzi i też było tak zimno, dzwonilismy do gości żeby się ciepło ubrali. Ale nasz kościół jest ogromny to dlatego.
Ja się zbieram do biura ubrałam szeroką koszulę żeby ukryć moje wzdęcia i mogę iść;p mąż stwierdził że od teraz zaczyna mi zdjęcia co tydzień robić i będziemy obserwować brzuchLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja też mam zamiar zacząć robić zdjęcia co tydzień ale przez pierwsze tygodnie będzie to obraz mojej ciąży spożywczej jeśli dziś wizyta pójdzie pomyślnie to pierwsze zdjęcie dziś zrobię już niecałe 5h do wizyty- chodzę po ścianach dziś mnie ciągnie w prawej pachwinie znowu, promieniuje aż do kolana mięsień
-
My właśnie wróciliśmy ze spacerku I kolejna godzina minęła ja dziś z nerwów nic przełknąć nie mogę jeszcze 3h i może odzyje albo będę w czarnej rozpaczy
-
Puchatkowa może nadrabiasz to czego ci w ciazy brakowało? Albo do karmienia czego organizm potrzebuje?
Ja dopiero wróciłam do domku. Podpisałam wszystko, dostałam PIT, najadłam się i posmialam z ludźmi;) tak jak myślałam, chyba się wszyscy wymyślają chociaż nikt wprost nie zapytał. Uzgodniłam z szefową że pracuje jeszcze chwilę i idę na l4, bo będzie gorący okres w pracy i może być tak że ona mi powie że lepiej abym na l4 od teraz poszła, bo w sumie za wiele im nie pomogę umowę będę miała przedłużoną do dnia porodu. Na dłużej mi i tak nie zależy bo się wyprowadzimy jak się maluch urodzi
Jest tak gorąco że wróciłam wypompowana. Aż mi się oczy zamykają to się na chwilę położyłam.
Dzisiaj szef kuchni poleca pierogi mamine na obiad, a do tego skwareczki z boczku zrobię
MISS ja się nie mogę doczekać Twojego dzisiejszego zdjęcia maluchaLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Pierogi wchodzą wtedy kiedy wszystko inne jest be ;p
Patulka jak podczytujesz to twoja Mała na insta mnie rozczuliła tym swoim brum brum ;p normalnie świeczki w oczach mam, chyba hormony mi mózg rozwalają
Cudowne to, jak niedawno to były małe fasolki a teraz już tak ładnie się rozwijają i wywołują uśmiech na twarzy;)Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵