Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, któraś z was pytała o fotoobraz, a właśnie mi taki mail przyszedł Ja na Colorlandzie zamawiam odbitki zdjęć i jakość jest spoko, a teraz właśnie na ten obraz promocja
https://email.colorland.pl/fotoobraz-na-p%C5%82otnie-za-35-z%C5%82?ecid=ACsprvsURoKAoR06aMgJPIGGe8tKLQtoayNGOWiGZanf4PGUJ10lGnU1bw2Wt8FC3PMxIQtaje2d&utm_campaign=CLD_Dzien_Kobiet_2019_fotoobrazy&utm_source=hs_email&utm_medium=email&utm_content=69997194&_hsenc=p2ANqtz-9oJ5IkCBM-NJrmWHu6fuxmYeR1qGA5UrOn5z5aYC7ImMBByes7VgrRgK5KQlcAT0sxo4ZepkZKlNMA_g6k9Tn2QkEk4ZqB27HTmJfX_1GT6H7N1s8&_hsmi=69997194Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex ja miałam 3d na pierwszym prenstalnym tzw genetycznym i wyglądało tak:)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6f77b14a3ece.jpg
Także myślę, że zrobią
Miss nie mniej wyrzutów nic Ci nie zrobią, najwyżej na l4 pójdzieszalex0806, MissKathy92, Mari92 lubią tę wiadomość
-
Alex też o tym myślałam ale czuje że to mi nic nie da bo ja nie umialam sie trzymać diety przed ciążą a co dopiero w ciąży A poza tym 120zl piechotą nie chodzi a tak naprawdę na tej wizycie tylko mnie waży i sobie gadamy max pół h i to nie koniecznie o diecie
Czuje że teraz to strata pieniędzy, mojego i jej czasu
Oczywiście nie jest tak że ja sobie jem co chce ciemne pieczywo, chuda wędlina, warzywa, bez przetworzonej żywności, słodycze raz w tygodniu i w malej ilosci, trzymam się bardziej tych produktów z niskim ig
Teraz dostałam taką książeczkę od gina o diecie w ciąży więc mam zamiar ją przestudiowac -
terka wrote:Miss jeśli wiesz co możesz a czego nie możesz a spotkanie nic nie daje to może faktycznie lepiej pieniążki na co innego wydać...
Najgorzej tylko że nie wiem co z mlekiem robić bo niby mi go nie można pić przez te nietolerancje ale we wszystkich poradnikach czytałam że kobiety w ciąży powinny pić mleko- i bądź tu mądry człowieku
Jutro napiszę do dietetyczki i zapytam chyba o te mleko tak będzie najprościejWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2019, 18:40
-
Missbno i pięknie. Sprawa z szefem załatwiona a ja się podpisuje pod tym wszystkim co dziewczyny pisały. Dobrze że od razu postawilas sprawę jasno i powiedziałaś o ciąży.
A my byliśmy dzisiaj na kontroli bioderek i wszystko jest w porządku.MissKathy92, Mari92, terka, puszek369 lubią tę wiadomość
-
Miss, cudownie że wszystko jest dobrze!
Alex ja mam to usg jak będzie już 13+4, (5 marca) i trochę się stresuję czy nie za późno, no ale jak zapisywali pytali o wszystko dokładnie i wg nich będzie ok.
Zaczynam żyć znowu! Mniej mdłości, mniej senności...
Czy oprócz usg robiłyście też test pappa? My się zastanawiamy nad tym, bo dla nas zupełnie nic nie zmieni w żadnej sytuacji, więc mocno rozważamy to...
-
Miss, super, że szef już wie. Praca się nie przejmuj, zwolnić Cię nie może. Poczytaj sobie o przerwach na matkaprawnik.pl
Alex, mi nie robili 3d na 1.wizycie, dopiero na 3.(usg serca) i to jak poprosiłam może jak poprosi to Ci zrobią, kto wie A i wiek ciąży i tak będą wg om mierzyć.
Ja dzis mam jakiś nerwowy dzień. Byłyśmy na dość długim spacerze, a na końcu poszłam do sklepu po mięso na zupę i szynkę. I kurde wkurzyla mnie już babka na stoisku mięsnym bo tu mi kroila szynkę, tu gadała o dostawach z kimś, potem poprosiłam kolejna to już miała problem jak zapytałam czy może mi pokazać jakie grube plasterki wychodzą (kroila pieczeń i się okazało że było tak cienko ustawione pp krojonej wcześniej szynce że były dziury..) no i potem poprosiłam o skrzydełka to znowu zaczęła gadać z inną pracownica i stałam tam chyba z 10 minut... poszłam do kasy a tam kolejka, za mną jeszcze smierdzace zule z piwem, po kilku minutach, jak mała zaczęła stekac mówię do faceta czy mogą druga kasę otworzyć bo mi dziecko sie już budzi, a strasznie wolno to idzie. "wyjątkowo" otworzył i nawet nie zdążyłam zapakować zakupów a zul widząc że się zbieram zaczął się ryc, popchal mnie, a ja ze niech pan uważa a żulowa do mnie ze on nie słyszy. Normalnie takie nerwy miałam. Wiem że to pierdola ale mnie to tak wkurzylo strasznie.. -
MissKathy92 wrote:Oj to chyba będzie trudne
Nieprawda
Malo się wie o roślinnych źródłach wapnia
Nasiona, orzechy, rośliny strączkowe są dobrym źródłem mistrzem są mak i sezamhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm