Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Seli Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Tajemnicza, przykro mi z powodu Twojej straty...

Zaczęłam brać dupka... Tak się zastanawiam czy temperatura po nim nie powinna być wyższa? Już nie mówię, że nawet przy dwufazowym cyklu miałam wyższe temperatury niż teraz :P

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli mi w ostatnim cyklu po dupku temperatura się powoli podnosiła. Brałam 2 tabletki dziennie. I na drugi dzień już była wyższa. Przez to wyznaczylo mi owulację...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2018, 06:40

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Seli mi w ostatnim cyklu po dupku temperatura się powoli podnosiła. Brałam 2 tabletki dziennie. I na drugi dzień już była wyższa. Przez to wyznaczylo mi owulację...

Ja biorę jedną, ale mam mega niską tempkę... Niższą niż nawet w I fazie pozostałych cykli... Eh, no nie wiem, chyba trzeba to przeżyć a kolejne cykle to będą jazdy z tymi czopkami.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć tajemnicza! Przykro mi z powodu straty

3i49krhm19wid3ce.png
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli mi dupek nie podnosil szalowo tempki.

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To, ze nie podnios to jedno, drugie to to ze jest mega niska jak nawet na mnie ;p myslicie, ze to oslabienie? Zaczelam brac Loratan i jest lepiej...

dZhdp1.png

• czajka Koleżanka

Wysłany: 8 stycznia 2018, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Tajemnicza współczuję..
    Mi dupek nie podnosi temperatury wcale. Wrecz 10 dpo zaczyna pomału spadać aż do @.
    Seli myślę że to moze być oslabienie tym bardziej że męczy Cię alergia. Mnie jak złapie to też spada mi temp.

• Seli Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby ;)

dZhdp1.png

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Tajemnicza u nas.
    Witajcie kochane, jak tam początek tygodnia Wam mija? :-). Ja na 12 do pracy.

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Seli Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja już po pracy :D miałam przeboje z dotarciem, spóźniłam się. Najpierw tramwaj nie przyjechał, potem awaryjny przejechał autobus a pociąg nie otworzył mi drzwi i odjechał :P po prostu, 2 min wcześniej niż z rozkładu :P wkurzyłam się :P

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    A ja już po pracy :D miałam przeboje z dotarciem, spóźniłam się. Najpierw tramwaj nie przyjechał, potem awaryjny przejechał autobus a pociąg nie otworzył mi drzwi i odjechał :P po prostu, 2 min wcześniej niż z rozkładu :P wkurzyłam się :P

Niezla akcja :D ale dojechałaś to sie liczy :D

Ja dzisiaj cały dzień leze i odpoczywam po ostatnich dwóch intensywnych dniach... Mąż po pracy pojechał kupić pierogi na obiad bo żona dopiero po 13 przypomniała sobie ze miała sięgnąć mięso na obiad zeby sie rozmroziło... Tak wiec beda dzisiaj pierogi, bo przecież poki bym rozmroziła mięso to kolacja a nie obiad by z tego była :D

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Seli Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha ;D

dZhdp1.png

• klitra Przyjaciółka

Wysłany: 8 stycznia 2018, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kryha wrote:
    Oj, mój chłop to chyba ewenement. Potrafi nic pół dnia nie jeść i do kuchni sam mi się nie pcha. Chodzi suchy jak patyk, wstyd mi nieraz stać przy nim, heh :)

tak jak mój :D

kryha lubi tę wiadomość

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • klitra Przyjaciółka

Wysłany: 8 stycznia 2018, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaa992 wrote:
    Seli masz racje. Ja nawet jak mi wychodziła jedna krecha to ludzilam sie, ze moze jeszcze za wczesnie ;)

Klitra masz o tyle lepiej, że już masz chociaż jedno dziecko. Wiadomo, każdy jak sie juz zdecyduje chcialby od razu :) ale Ty już chociaż wiesz że mozesz miec dzieci :)

No właśnie po jednej kresce pewnie bym się dalej łudziła :P No nic testu i tak nie mam więc nie ma co testować

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • klitra Przyjaciółka

Wysłany: 8 stycznia 2018, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    seli to miałaś niezłe przeboje z komunikacją
    terka u mnei czesto obiad na kolacje :D
    witaj tajemnicza

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam przygotowane na dzis obiad. A na jutro... Chyba wyjdziemy po mojej radzie.

dZhdp1.png

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli to od poniedziałku pod górkę. :-)

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Seli Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh tak ;p

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klitra wrote:
    seli to miałaś niezłe przeboje z komunikacją
    terka u mnei czesto obiad na kolacje :D
    witaj tajemnicza

No ja wlasnie nie bardzo lubię takie sytuacje, nawet jak u mnie sie opóźniała kolacja wigilijna to tez zaczęłam cos wczesniej jeść i po raz pierwszy nie bylo gadki żebym nie podjadała :P :D Dzidzia jak sie nie dopomina to i pol dnia potrafię nic nie jeść. Ale jak sie upomni... Koniec, nie wygrasz :D :D

• terka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dziewczyny te co w szkole pracują macie teraz nawal roboty (albo zaraz będziecie miały). Koniec semestru, oceny, opinie... Jest co robić :D

‹‹ 274 275 276 277 278 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ