Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie nie przeraża aż tak ten ból, poród też będzie trzeba przeżyć... Ale zwyczajnie wstydziłabym się świecić kroczem przed masą ludzi Lekarz i np. pielęgniarka to ok, ale że tak powiem kameralnie. A nie kółeczko wokół mojego tyłka ;/ No i znowu szpital na 3 dni chyba. Jutro będę wiedziała więcej o ile uda mi się umówić termin.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex z tego co ja kojarzę (badania nie miałam ale chwile na forum już jestem ) to ze boli jak nie są drozne a jak jest ok to nie powinno nic być takiego
No z tym świeceniem tylkiem to fakt, malo komfortowa sytuacja, jakby nie szlo pewnych rzeczy robić tylko osoba badana i badajaca. Kurde czemu akurat ginekologia jakas taka do oglądania sie zrobiła? Czemu nie ma tylu osób podglądających przy badaniu uszu czy składaniu ręki?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
klitra wrote:Potwierdzam, z drugiej strony samej teorii nie da sie uczyć.
Oczywiście że medycyny z teorii sie nie nauczy jak niczego prawie zresztą. Ale muszą az tyle naraz osób? Nie idzie bardziej kameralnie jednak zrobić nic? Jakoś podzielić studentów czy cokolwiek...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
klitra wrote:seli mnie ciekawi ten test owulacyjny pozytywny bo oki duphaston duphastonem ale ten tst pozytywny może oznaczać owulacje lub ciąże z tym ,że test owulacyjny nie wiem w jakim dniu cyklu jest w stanie wykryć ciążę
Hmm... Też tak myślałam ale dzis też test zrobiłam - negatywny Temperatura mi opadła więc... Nie wiem o co chodzi. Idę zrobić progesteron by się dowiedzieć za ile okres przyjdzie Dziś 5 dzień od odstawienia proga, podobno do 7 się czeka... Zastanawiam się czy u mnie w ogóle była jakaś owulacja ;p Ta z wczoraj to pewnie tylko jakaś anomalia
A lekarka... Kazała mi brać dupka od 16 do 25 dc a ja brałam od 13 do 20 :p bo chciałam już mieć okres także tego... -
terka wrote:To czekamy na wyniki Seli i ten spadek to nie taki znów spadek
Idziesz do lekarza czy jednak nie?
Nie. Stwierdzilam, ze spadek jest :p powinno isc w gore :p -
terka wrote:Spadek ale maleńki przecież raczej mało znaczący, nie zawsze przecież idzie tylko do góry
Wydawało mi się, że idzie, tak czy siak zrobiłam progesteron
-
terka wrote:I kiedy będą wyniki?
Pewnie jeszcze do 15 Zrobiłam też tsh bo i tak miałam powtórzyć -
panipuchatkowa wrote:Seli no to czekamy na wyniki!
Gdzieś tam w środku duszy chciałabym by prog był mega wysoki :p albo koło 1 i wtedy dostanę -
panipuchatkowa wrote:No własnie albo w jedną albo w drugą stronę.☺
I by było jasne Eh już się pogodziłam w razie czego z leczeniem -
terka wrote:Seli-no to czeeeekkkaaaammmyyy
Nie jest mi lżej bo się śmiałam, że na badaniu okresu dostanę a nadal nic już 3 testy ciążowe zrobiłam i okresu nie wywołałam więc coś jest nie tak... A mąż się cieszy i mnie nakręca i ciężko żyć tak