Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeszcze nie, ale mówił że przed stymulacją jajników musimy sprawdzić, czy wszystko jest drożne. Ogólnie tak jak mówiłam, wycisnęłam z niego tyle ile się dało dzisiaj I z tymi guzkami w piersiach muszę zrobić porządek, bo wcześniej inny lekarz kazał czekać, że się może wchłoną... Ale lewy na pewno rośnie i pobolewa. I jeszcze mam jakiś węzeł chłonny pachowy odczynowy. Więc USG najpierw a później biopsja.
A HSG mam mieć w szpitalu, bo w pakiecie nie mam. Ale jak będzie długi termin oczekiwania to może spróbuję prywatnie w klinice? Nie wiecie, ile kosztuje?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Jeszcze nie, ale mówił że przed stymulacją jajników musimy sprawdzić, czy wszystko jest drożne. Ogólnie tak jak mówiłam, wycisnęłam z niego tyle ile się dało dzisiaj I z tymi guzkami w piersiach muszę zrobić porządek, bo wcześniej inny lekarz kazał czekać, że się może wchłoną... Ale lewy na pewno rośnie i pobolewa. I jeszcze mam jakiś węzeł chłonny pachowy odczynowy. Więc USG najpierw a później biopsja.
A HSG mam mieć w szpitalu, bo w pakiecie nie mam. Ale jak będzie długi termin oczekiwania to może spróbuję prywatnie w klinice? Nie wiecie, ile kosztuje?
ojej to oby było ok i szybko zaleczyło się -
Seli wrote:No ale w razie czego widziałby pęcherzyk pęknięty? Ciałko żółte, płyn w zatoce? Ciałko utrzymuje się 10 dni, nie? Powiedziałaby mi czy była owu czy nie..
A no w sumie racja, takie rzeczy będzie widział o ile nie obrazi sie za nie dostosowanie do poleceń z dupkiem i podważanie autorytetu ze miałaś 6dc owu a nie terazgosia1992 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
alex0806 wrote:Jeszcze nie, ale mówił że przed stymulacją jajników musimy sprawdzić, czy wszystko jest drożne. Ogólnie tak jak mówiłam, wycisnęłam z niego tyle ile się dało dzisiaj I z tymi guzkami w piersiach muszę zrobić porządek, bo wcześniej inny lekarz kazał czekać, że się może wchłoną... Ale lewy na pewno rośnie i pobolewa. I jeszcze mam jakiś węzeł chłonny pachowy odczynowy. Więc USG najpierw a później biopsja.
A HSG mam mieć w szpitalu, bo w pakiecie nie mam. Ale jak będzie długi termin oczekiwania to może spróbuję prywatnie w klinice? Nie wiecie, ile kosztuje?
Racja alex zajmij sie tym póki co złego sie nie zrobi z tego i potem problemy. Im wcześniej tym lepiej kciuki za ustalanie wizythttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:A no w sumie racja, takie rzeczy będzie widział o ile nie obrazi sie za nie dostosowanie do poleceń z dupkiem i podważanie autorytetu ze miałaś 6dc owu a nie teraz
Hahahha dlatego... Nie pójdę do tamtej babki Bo mi wstyd -
A HSG mam mieć w szpitalu, bo w pakiecie nie mam. Ale jak będzie długi termin oczekiwania to może spróbuję prywatnie w klinice? Nie wiecie, ile kosztuje?25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
terka wrote:Hahahahahah myślałam ze do niej idziesz
Wstydzę się... Poza tym ma słaby terminarz... nie ma tak łatwo się tam dostać, znalazłam jakiegoś gościa w klinice o 12.... Jutro. Jak będzie tempka się wspinać to idę. Ale już sama nie wiem, brzuch mnie dziwnie boli, ale może po siłowni... Pryszcze mam zarówno na okres jak i na owu... Ale moja waga, nie mam opuchlizny, nie mam krzty objawów okresu. Może ten śluz to taki pseudo i rzeczywiście po dupku tak jest, zobaczymy... Eh wykończę się. Nienawidzę nie wiedzieć... -
Seli wrote:Wstydzę się... Poza tym ma słaby terminarz... nie ma tak łatwo się tam dostać, znalazłam jakiegoś gościa w klinice o 12.... Jutro. Jak będzie tempka się wspinać to idę. Ale już sama nie wiem, brzuch mnie dziwnie boli, ale może po siłowni... Pryszcze mam zarówno na okres jak i na owu... Ale moja waga, nie mam opuchlizny, nie mam krzty objawów okresu. Może ten śluz to taki pseudo i rzeczywiście po dupku tak jest, zobaczymy... Eh wykończę się. Nienawidzę nie wiedzieć...
U Ciebie jest to tak zamieszane ze nie wiadomo czego sie spodziewaćhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:U Ciebie jest to tak zamieszane ze nie wiadomo czego sie spodziewać
No właśnie -
Alex i to by tłumaczyło moje złe samoczucie, jak wirus po Opolu się panoszy.
I daj koniecznie znać, kiedy na drożność idziesz.
Seli ty też daj znać jutro po wizycie<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mari92 wrote:Alex i to by tłumaczyło moje złe samoczucie, jak wirus po Opolu się panoszy.
I daj koniecznie znać, kiedy na drożność idziesz.
Seli ty też daj znać jutro po wizycie
Zobaczę jak jutro tempka, bo jak spadnie to nie ma sensu iść Ale jak wzrośnie tak chociaż 0.10 to już pójdę... Choć boje się znów innego gina ;/ jeju, ale wolę to niż czekać teraz np. 11 dni.... W ogóle walerianę powinnam sobie strzelić. Jak nie bóle to coś takiego ;/ -
Seli, ja myślałam że to u mnie są cyrki z cyklem, ale bijesz mnie na głowę Powiem tak, mi po dupku też skoczyła tempka, wyglądało jak owulacja. Brzuch mnie bolał masakrycznie i plecy, po 3 dniach od odstawienia dostałam pod wieczór @. I z tego co widzę na wykresie to śluz też miałam. Także daj sobie kilka dni, jak @ nie przyjdzie to testuj, na spokojnie
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Aleks Hsg robi się do 10 dnia cyklu i gdy nie ma krwawienia to pod tym względem jest ograniczenie, trochę się tym interesowałem i bynajmniej u nas Czas oczekiwania nie był mocno długi.
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
alex0806 wrote:Seli, ja myślałam że to u mnie są cyrki z cyklem, ale bijesz mnie na głowę Powiem tak, mi po dupku też skoczyła tempka, wyglądało jak owulacja. Brzuch mnie bolał masakrycznie i plecy, po 3 dniach od odstawienia dostałam pod wieczór @. I z tego co widzę na wykresie to śluz też miałam. Także daj sobie kilka dni, jak @ nie przyjdzie to testuj, na spokojnie
Ale ja odstawiłam 4 dni temu i dziś tempka skoczyła
Miałam mieć regularne AHAHAHAHA! I miał mi dupek podtrzymać to -
Ja jestem teraz w 7 dc i jeszcze mam lekkie krwawienie. Do 10 może się skończy, ale pewnie się nie uda od razu pójść w tym cyklu. A za miesiąc znowu nie wiem konkretnie, kiedy wypadnie @. I to takie kombinacje. Pewnie prywatnie z 500 zł, ale do tego posiewy, wymazy itd we własnym zakresie na bank. A na NFZ to do szpitala kładą na 3 dni? Gdzieś wyczytałam posty o Opolu na forum i aż mnie zmroziło, jak takie cyrki miałyby być. Dziewczyny pisały, że musiały się rozebrać przy 10 osobach w sali, bolało jak cholera itd... Chyba mi się odechciało...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵