Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzeba Jeju... Sama nie wiem co bym wolała... By okazało się, że to ciąża... Czy, że może jednak owulacja... Może jutro zrobię tego proga? Czy beta by mi wyszła?...
-
A jeśli to 2 dni temu była owulacja? Mogę zrobić inny hormon ?
-
No właśnie chodzi mi o to co by mi jakoś rozjaśniło sytuację
-
Seli wrote:A jeśli to 2 dni temu była owulacja? Mogę zrobić inny hormon ?
Jeśli dwa dni temu test owulacyjny wyszedł pozytywny to dopiero wczoraj lub dzisiaj masz owulacje także ten tego nie mogłas mieć owulacji bo dopiero ją masz teraz lub wczoraj miałaś ale sądząc po śluzie to dzisiaj masz -
Hej dziewczyny, wy dzisiaj widzę aktywnie na forum Kasia, przede wszystkim gratulacje pięknej bety i kropeczka Teraz życzymy ci spokojnej ciąży
Ja wróciłam od lekarza jakoś uspokojona i z nadzieją Mam skierowanie na HSG, a jak wszystko będzie drożne itd to wtedy zaczynamy stymulację Muszę się umówić na termin, może jutro uda mi się to zrobić. Do tego w końcu robię porządek z moimi guzkami w piersiach, za długo z tym zwlekałam. Miałam mieć biopsję już ponad rok temu, ale powiedzieli lekarze że czekamy, bo to nie groźne, może samo się wchłonie... Ble, ble, ble i tak dalej, wiadomo że NFZ. Teraz mam to wszystko w pakiecie, także idę 9 lutego mam USG piersi i wtedy mnie skierują na konkretny termin. Także brnę do przodu, nie mam zamiaru się zatrzymywaćLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Kasia cudna beta, Seli jak zrobisz jakieś badania to daj znać co Ci wyszło.
Alex i tak trzymaj. Ja trzymam kciuki, aby wszystko ci się udało i dziewczny za Was też
A mnie dopadła chyba grypa żołądkowa i okupuje kibelek. Jakaś masakra<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Kasiula092 napisała:
Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa
Ja z mężem jestem 1 rok i 3 miesiące po ślubie.
Witaj Ile sie starasz?
Klitrau
U mnie problem polega na tym, że jak to mówią " jak nie urok, to sraczka" czyli co chwilę odwiedzam lekarzy: jak nie endokrynolog, gastrolog to dentysta itd. I tak w koło macieju, tak to byśmy się z mężem już dawno starali ale ciągle słyszę od lekarzy lepiej się jeszcze wstrzymać bo to bo tamo, bo leki takie a nie inne.....Masakra jakaś.
Na grupę trafiłam przypadkowo, ale mówię co mi tam, zawszę ktoś się znajdzie aby pogadać. Mąż mi mówi, że myślę o wszystkim bardzo pesymistyczne (może to już przez tych lekarzy, a może już za bardzo o tym myślę) a koleżanki z pracy...cóż na razie żadna nie myśli o ślubie a co dopiero o dzieciach, wiec pogować też jak nie czy się doradzić w jakiejś kwestii. To chyba tak w skrócie hehe
-
klitra wrote:Jeśli dwa dni temu test owulacyjny wyszedł pozytywny to dopiero wczoraj lub dzisiaj masz owulacje także ten tego nie mogłas mieć owulacji bo dopiero ją masz teraz lub wczoraj miałaś ale sądząc po śluzie to dzisiaj masz
Kurcze no i pobolewanie by sie zgadzalo... i co? Mam czekac 11 dni? ;p ehh -
Kasiula092 mam tak samo, moje dwie przyjaciółki mają od pół roku chłopaków, wiec jeszcze im daleko do malzenstwa i zakladania rodziny, a koleżanek w pracy nie mam bo pracuje tylko z szefem wiec tez nie mam z kim pogadac na takie tematy, mąż już ze mną fiksuje bo chce jak najlepiej się przygotować do ciąży i macierzyństwa A tutaj można się wygadać i poradzić doświadczonych koleżanek mam nadzieję że w niedalekiej przyszłości sama będę mogła się pochwalić że jestem w ciąży
-
Mari92 wrote:Kasia cudna beta, Seli jak zrobisz jakieś badania to daj znać co Ci wyszło.
Alex i tak trzymaj. Ja trzymam kciuki, aby wszystko ci się udało i dziewczny za Was też
A mnie dopadła chyba grypa żołądkowa i okupuje kibelek. Jakaś masakra
W Opolu jest jelitówka, u mnie dzieci w żłobku w zeszłym tygodniu tak złapało że masakra. A dzisiaj mojego psa też, obrobił nam całe mieszkanie jak nas nie było nie wytrzymał biedak, zapodałam mu leki i śpi wykończony.
Jutro rano spróbuję się na to HSG umówić, muszę dzwonić do szpitala. Może już w przyszłym cyklu mi zrobią, obyLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
klitra wrote:Kasiula to z nami pogadasz
Seli no cóż.. Dasz radę. wytrzymasz
W zyciu!! Ide jutro do gina i niech mnie uspokaja :p -
alex0806 wrote:Hej dziewczyny, wy dzisiaj widzę aktywnie na forum Kasia, przede wszystkim gratulacje pięknej bety i kropeczka Teraz życzymy ci spokojnej ciąży
Ja wróciłam od lekarza jakoś uspokojona i z nadzieją Mam skierowanie na HSG, a jak wszystko będzie drożne itd to wtedy zaczynamy stymulację Muszę się umówić na termin, może jutro uda mi się to zrobić. Do tego w końcu robię porządek z moimi guzkami w piersiach, za długo z tym zwlekałam. Miałam mieć biopsję już ponad rok temu, ale powiedzieli lekarze że czekamy, bo to nie groźne, może samo się wchłonie... Ble, ble, ble i tak dalej, wiadomo że NFZ. Teraz mam to wszystko w pakiecie, także idę 9 lutego mam USG piersi i wtedy mnie skierują na konkretny termin. Także brnę do przodu, nie mam zamiaru się zatrzymywać25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Seli progesteron jakiś Ci wyjdzie pewnie ale nie wiadomo jaki wychodzi 1-2dni po owu. Wiec nie pomogę. Beta nie wyjdzie na pewno licząc ta owu. Czy gin pomoże? Możesz sie przejść ale nie wiem co Ci powiehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:Seli progesteron jakiś Ci wyjdzie pewnie ale nie wiadomo jaki wychodzi 1-2dni po owu. Wiec nie pomogę. Beta nie wyjdzie na pewno licząc ta owu. Czy gin pomoże? Możesz sie przejść ale nie wiem co Ci powie
No ale w razie czego widziałby pęcherzyk pęknięty? Ciałko żółte, płyn w zatoce? Ciałko utrzymuje się 10 dni, nie? Powiedziałaby mi czy była owu czy nie..