Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
MissKathy92 wrote:Objawy, czyli ten bolący brzuch w okolicach owulacji, mam od 5 lat odkąd zaczęłam współżyc z moim chłopakiem (teraz już mężem) przed tym cykle przeżywałam bez jakichkolwiek objawów, a teraz przy każdym cyklu, nawet tym najkrótszym, odczuwam ból w okolicach owulacji no i przez pierwsze 2 dni okresu umieram z bolu więc jeśli patrząc tylko na ten ból to mogę stwierdzić że w każdym cyklu mam owulacje jednak nie wiem na ile moja teoria równa się z prawdą
Yhy Kurka to bywa, że w jednym miesiącu masz dwa razy okres
-
klitra wrote:Yhy Kurka to bywa, że w jednym miesiącu masz dwa razy okres
-
MisKathy każda z nas jest inna
MissKathy92 lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Dziewczyny siedzę w kolejce i czekam jak na zbawienie:)
Położna jak byłem się zarejestrować powiedziała że to bardzo wcześnie ale wytłumaczył jej ze wizytę miałam wcześniej umówiona i że miałam być w innej sprawie a skoro udało się ( odpukac) to przychodzę.22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
A mnie wczoraj zlapal dół ... obrazilam sie na meza bo zamiast spędzić ze mna czas to sobie grał ... jestem przed owu a czuje sie jakbym lada dzien miala okres dostac. Dopada mnie to rozdraznienie i smutek ze znow nici25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Kasia daj znać
Sylwia, ja miewałam na początku takie doły śródcykliczne nie wiem jak to nazwać ale tak koło owulacji było -
Sylwiaa992 wrote:A mnie wczoraj zlapal dół ... obrazilam sie na meza bo zamiast spędzić ze mna czas to sobie grał ... jestem przed owu a czuje sie jakbym lada dzien miala okres dostac. Dopada mnie to rozdraznienie i smutek ze znow nici
-
Ja zazwyczaj w dni plodne mialam dobry humor i zawsze dzialalismy. MissKathy a ja czasami to bym chciała tak sama pojsc spauc haha
Niekiedy to wolałabym nie miec tv ani playa, wtedy czlowiek by sie soba zajal25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Sylwiaa992 wrote:Ja zazwyczaj w dni plodne mialam dobry humor i zawsze dzialalismy. MissKathy a ja czasami to bym chciała tak sama pojsc spauc haha
Niekiedy to wolałabym nie miec tv ani playa, wtedy czlowiek by sie soba zajal
Mój musi mnie ululać i może wtedy grać bo zazwyczaj ja kłade się wcześniej on nie potrafi tyle spać -
Sylwiaa992 wrote:Ja zazwyczaj w dni plodne mialam dobry humor i zawsze dzialalismy. MissKathy a ja czasami to bym chciała tak sama pojsc spauc haha
Niekiedy to wolałabym nie miec tv ani playa, wtedy czlowiek by sie soba zajal -
Mój też lubi grać czasami jak zacznie to końca nie ma. Chyba już tak niektórzy faceci mają
09.04.2018 punkcja
ICSI- mamy 6 zarodków i 7 komórek
Crio 29.05.2018 -
22.06.2018 histeroskopia
Lipiec 2018 naturalny cud, 7tc ciąża pozamaciczna, usunięty lewy jajowód.
10.09.2018 scratching endometrium
Crio 22.09.2018. Beta 13dpt 667. 16dpt 2660. 20dpt 11 427. 24dpt 30 679.
Klinika Novum kwiecień 2017. -
gosia1992 wrote:Mój też lubi grać czasami jak zacznie to końca nie ma. Chyba już tak niektórzy faceci mają
Hehehe Niech się cieszę póki dzieci nie ma -
Seli wrote:Hehehe Niech się cieszę póki dzieci nie ma
09.04.2018 punkcja
ICSI- mamy 6 zarodków i 7 komórek
Crio 29.05.2018 -
22.06.2018 histeroskopia
Lipiec 2018 naturalny cud, 7tc ciąża pozamaciczna, usunięty lewy jajowód.
10.09.2018 scratching endometrium
Crio 22.09.2018. Beta 13dpt 667. 16dpt 2660. 20dpt 11 427. 24dpt 30 679.
Klinika Novum kwiecień 2017. -
gosia1992 wrote:Sądzę, że później to nawet z dzieckiem będzie grać
Jeju... Wiecie co... Mieliśmy nagrany dzień dziecka w przedszkolu. Mało mówił, źle się zachowywał... Bo dziewczynkom do buzi wkładał klocki. Tak jakby był molestowany seksualnie. Byliśmy w szoku. Nagrania rodzinne pokazały, że NIKT do niego nie mówił, stawiano go przed TV albo ojciec brał na kolana i grał z nim, ale nie mówił nawet do niego po imieniu! Niektórzy więcej do psów, czy kotów więcej mówią niż oni do tego dziecka... Jedyne co do niego mówiło to taka zabawka, że jak mu się do "buzi" wkładało klocka to do niego gadało. I tak chciał komunikować się z innymi... -
panipuchatkowa wrote:Mój też na tym laptopie pyka albo na gitarze. Czasami też się wkurzam.☺ my wczoraj dzialalismy. W tym cyklu wzorowo co 2 dni. Nie wiem dlaczego tak ale tak wyszlo.☺
-
panipuchatkowa wrote:Mój też na tym laptopie pyka albo na gitarze. Czasami też się wkurzam.☺ my wczoraj dzialalismy. W tym cyklu wzorowo co 2 dni. Nie wiem dlaczego tak ale tak wyszlo.☺
Biorę z Ciebie przykład, mam zamiar co dwa dni
Niby od początku starań zakładałam, że co dwa dni a jak tak popatrzyłam na te moje serduszka w aplikacji to wcale tak ładnie nie było, czasem w dni płodne to tylko raz ale miałam to nieszczęście, że w dni płodne miałam grypę żołodkową, w innym cyklu zaś zapalenie pęcherza i to nas hamowało.