Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
panipuchatkowa wrote:Seli niech do Ciebie dojdzie ciepły dzionek!
Ta... Ból brzucha rano, myślę sobie a rozkręca się okres, spoko. Czuje, że cieknie idę sprawdzić a to śluz niemal przezroczysty i ciągnie się na 4cm... Spoko. Co z tego, że dupka brałam. Spoko....Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2018, 08:09
-
panipuchatkowa wrote:Eh Seli a może@ nie przyjdzie? Widzę że tempka dzisiaj w górze.
Po alkoholu może? Normalnie cieknie ze mnie Takiego śluzu to nawet na początku nie miałam ale na ciążę raczej inny jest? -
Seli to ciekawa sprawa daj znać jak się sytuacja rozwinie.<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mari92 wrote:Seli to ciekawa sprawa daj znać jak się sytuacja rozwinie.
Chyba nie okres... Ból brzucha jak na okres, ale szyjka, nie jestem wzdęta i nie mam na wadze + 2kg ;P to takie moje dwa pewniki na okres. Ehh, nie wiem o co chodzi Poczekam do poniedziałku... Jak nie to idę do lekarza. -
Seli współczuje, z takimi bólami się borykasz...Jak śluz rozciągliwy to Ty może masz teraz dni płodne i owulacje, na ciążę to chyba śluz zazwyczaj jest kremowy. Przed okresem może pojawić się dużo śluzu no ale nie powinien on być rozciągliwy. Mógł Ci się cykl przesunąć? Masz regularnie?
terka oj teraz trzeba być FIT w ciaży i tuż po ciąży. -
klitra wrote:Seli współczuje, z takimi bólami się borykasz...Jak śluz rozciągliwy to Ty może masz teraz dni płodne i owulacje, na ciążę to chyba śluz zazwyczaj jest kremowy. Przed okresem może pojawić się dużo śluzu no ale nie powinien on być rozciągliwy. Mógł Ci się cykl przesunąć? Masz regularnie?
terka oj teraz trzeba być FIT w ciaży i tuż po ciąży.
Wiem, że nie na ciążę Tempka... Hm, raczej po alkoholu Ale miewam regularne tak 29 dni 30... No i brałam duphaston, powinnam dostać po nim okresu anie owulacji -
Seli-kurde kobieto jak Ty żyjesz? Szaleństwo... Swoja drogą co do wykresu dziwny z Ciebie przypadek ale jeśli faktycznie miałaś 2 owu wtedy co Ci pokazuje wykres wg objawów to @ jeszcze nie przyjdzie bo jest za wcześnie jeszcze na nią albo wcale nie przyjdzie zależy czy cos tam robiliście wtedy z mężem czy nie ciężko mi powiedzieć co to sie dzieje u Ciebie
Pamiętam ze na początku ciąży tez sie lało ze mnie potem trochę spokojniej i teraz znowu, szaleństwo jakieś, nie wiem czy rozciągliwe bo nie sprawdzam ale odczucie ślisko jest wiec może czasem tak jest skoro estrogeny też rosną w tym czasie a są odpowiedzialne za takie rzeczyhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:Seli-kurde kobieto jak Ty żyjesz? Szaleństwo... Swoja drogą co do wykresu dziwny z Ciebie przypadek ale jeśli faktycznie miałaś 2 owu wtedy co Ci pokazuje wykres wg objawów to @ jeszcze nie przyjdzie bo jest za wcześnie jeszcze na nią albo wcale nie przyjdzie zależy czy cos tam robiliście wtedy z mężem czy nie ciężko mi powiedzieć co to sie dzieje u Ciebie
Pamiętam ze na początku ciąży tez sie lało ze mnie potem trochę spokojniej i teraz znowu, szaleństwo jakieś, nie wiem czy rozciągliwe bo nie sprawdzam ale odczucie ślisko jest wiec może czasem tak jest skoro estrogeny też rosną w tym czasie a są odpowiedzialne za takie rzeczy
Nie wiem jak żyje Wykorzystałam męża do celów doświadczalnych (przed okresem też seks jest specyficzny) i było zupełnie inaczej, bosko. Oczywiście stwierdził,że to początek ciąży. A może ja szaleje i mam trzecią owulację ? AHAHAHHAHA
Ale odstawiłam dupka... To nie powinien przyjść? Po co mi on jak nie reguluje...
Ja mam tylko małe marzenie... Chcę by ten okres przyszedł i by te czopki już skończyć. A tak... To obawiam się mojego powrotu do pracy... -
klitra wrote:terka oj teraz trzeba być FIT w ciaży i tuż po ciąży.
A niech sie pocałują w swoje fit tyłki
Wiadomo ze nie mam zamiaru teraz rozpasac sie i tłumaczyć ze ciąża (w sumie póki co mam na koncie -4kg ) ale nie mam zamiaru tez szkodzić dziecku tylko po to żeby mieć smukły brzuszek w ciąży prawie niewidoczny bo tak jest ładnie... Eh co to przyszło co to przyszło żeby takie cyrki odstawiać...
Ja już pod koniec 3 miesiąca miałam brzuszek ale wtedy to mało kto pytał żeby nie było mi głupio jakbym przytyła bo tak wyglądałam niepewnie z tym teraz nie ma wątpliwości w wyglądzie a i większość osób i tak już wie (wystarczyła 1 impreza żeby większość osób sie dowiedziało )
I wiecie co lubię ten brzuszek taki sympatyczny ale póki co dalej jest dość mały, zobaczymy co będzie dalej
Ale po porodzie będę miała w nosie wszystko. W sensie bycie fit w tydzień później. Nie pogięło mnie zeby zamiast z kilkudniowym dzieckiem pobyć i sie go uczyć to lecieć na siłownię... Nie tego nam będzie trzeba... Mąż mnie zna i kochać będzie dalej a reszcie podobać sie nie muszę zawsze mogą oglądać drzewa zamiast mnie
Chociaż rodząc latem mam ułatwione zadanie bo można praktycznie od razu wychodzić z dzidzia na spacery i mam zamiar ostro z tego korzystaćhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:A niech sie pocałują w swoje fit tyłki
Wiadomo ze nie mam zamiaru teraz rozpasac sie i tłumaczyć ze ciąża (w sumie póki co mam na koncie -4kg ) ale nie mam zamiaru tez szkodzić dziecku tylko po to żeby mieć smukły brzuszek w ciąży prawie niewidoczny bo tak jest ładnie... Eh co to przyszło co to przyszło żeby takie cyrki odstawiać...
Ja już pod koniec 3 miesiąca miałam brzuszek ale wtedy to mało kto pytał żeby nie było mi głupio jakbym przytyła bo tak wyglądałam niepewnie z tym teraz nie ma wątpliwości w wyglądzie a i większość osób i tak już wie (wystarczyła 1 impreza żeby większość osób sie dowiedziało )
I wiecie co lubię ten brzuszek taki sympatyczny ale póki co dalej jest dość mały, zobaczymy co będzie dalej
Ale po porodzie będę miała w nosie wszystko. W sensie bycie fit w tydzień później. Nie pogięło mnie zeby zamiast z kilkudniowym dzieckiem pobyć i sie go uczyć to lecieć na siłownię... Nie tego nam będzie trzeba... Mąż mnie zna i kochać będzie dalej a reszcie podobać sie nie muszę zawsze mogą oglądać drzewa zamiast mnie
Chociaż rodząc latem mam ułatwione zadanie bo można praktycznie od razu wychodzić z dzidzia na spacery i mam zamiar ostro z tego korzystać
Zgadzam się Mnie bawią fit mamy
Ej a tak swoją drogą... w poniedziałek (ja głupia) robiłam test owu z domowego labolatorium bo tak sobie myślałam... Że może jednak one coś tam znaczą i wyszedł pozytywny jak nigdy!! A może mam obsuwę bo prog zablokował estrogeny... -
Seli wrote:Nie wiem jak żyje Wykorzystałam męża do celów doświadczalnych (przed okresem też seks jest specyficzny) i było zupełnie inaczej, bosko. Oczywiście stwierdził,że to początek ciąży. A może ja szaleje i mam trzecią owulację ? AHAHAHHAHA
Ale odstawiłam dupka... To nie powinien przyjść? Po co mi on jak nie reguluje...
Ja mam tylko małe marzenie... Chcę by ten okres przyszedł i by te czopki już skończyć. A tak... To obawiam się mojego powrotu do pracy...
Haha 3 owu to nie bardzo ale fakt seks przed @ u mnie tez inny był a w ciąży też inny (no cóż, musze to powiedzieć -lepszy ) tak wiem wiem znów Cię nakręcam ale masz takie objawy ze sie nie da inaczej dupek ma podnosić progesteron bo to on pobudza albo do podtrzymania ciąży albo do tego by @ przyszła. Zależy od sytuacji bo jak nie ma podwyższonego progesteronu (ktory jest naturalnie po owu) to organizm nie wywoła tak łatwo @ stad takie długie cykle bezowulacyjne... I stad dupekhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Seli wrote:Zgadzam się Mnie bawią fit mamy
Ej a tak swoją drogą... w poniedziałek (ja głupia) robiłam test owu z domowego labolatorium bo tak sobie myślałam... Że może jednak one coś tam znaczą i wyszedł pozytywny jak nigdy!! A może mam obsuwę bo prog zablokował estrogeny...
A mówiłam parę dni temu zrób proga w laboratorium? byłaby pewna jasność sprawy
Pojęcia nie mam co sie u Ciebie dziejehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:A mówiłam parę dni temu zrób proga w laboratorium? byłaby pewna jasność sprawy
Pojęcia nie mam co sie u Ciebie dzieje
Byłam przekonana, że okresu dostanę Ehh... Muszę nauczyć się cierpliwości -
terka wrote:Haha 3 owu to nie bardzo ale fakt seks przed @ u mnie tez inny był a w ciąży też inny (no cóż, musze to powiedzieć -lepszy ) tak wiem wiem znów Cię nakręcam ale masz takie objawy ze sie nie da inaczej dupek ma podnosić progesteron bo to on pobudza albo do podtrzymania ciąży albo do tego by @ przyszła. Zależy od sytuacji bo jak nie ma podwyższonego progesteronu (ktory jest naturalnie po owu) to organizm nie wywoła tak łatwo @ stad takie długie cykle bezowulacyjne... I stad dupek
No ale ja nie miałam jakiś długich... 26 i dwa razy 29... I owulacja była tylko jedna bez pęknięcia a teraz niby pękł... A teraz przez dupka czuję, że będzie z 35 dni więc jaki to ma sens? -
MissKathy92 wrote:Może i tak być że nawet nic nie odczuje ale jak takie dolegliwości mają być poniekąd wyznacznikiem zdrowo rozwijającego się dzidziusia to zniose wszystko podobno kobiety mogą wiele znieść dla zdrowia swoich dzieci A ja jestem z bieguna zimna czyli Suwałki
Oj potrafią potrafią. Ogólnie kobiety potrafią wiele znieść a mówi sie słaba płeć
W takim razie pozdrawiam z totalnego drugiego końca Polski-z zachodniej części Górnego Śląskahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Seli wrote:No ale ja nie miałam jakiś długich... 26 i dwa razy 29... I owulacja była tylko jedna bez pęknięcia a teraz niby pękł... A teraz przez dupka czuję, że będzie z 35 dni więc jaki to ma sens?
Bo babeczka (czy facet nie pamiętam do kogo chodzisz ) chciała Ci "wyregulować" i dlatego mówił(a) o tym dupku od 16dc a nie normalnie pękniętego pęcherzyka czyli owulacji! Stąd takie wydłużenie tego bo później zaczęłaś brać go...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm