X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2018, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Na święta się nakręciłam, że wszystkim zrobię prezent pod choinkkę, teraz rodzicom bym na dzień babci i dziadka zrobiła :P hahahaha :P ale znając życie tylko mnie nakręcą, przez parę dni będę się denerwować i nic z tego.
    Ja też tak myślałam żeby zrobić taki prezent naszym rodzicom, byliby wniebowzieci, zważywszy na to że będzie to pierwszy wnuk dla moich rodziców i dla teściów też :) babcie czekają z niecierpliwością ;) ale może w tym roku się doczekają w końcu ;)

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • Seli Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2018, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Ja też tak myślałam żeby zrobić taki prezent naszym rodzicom, byliby wniebowzieci, zważywszy na to że będzie to pierwszy wnuk dla moich rodziców i dla teściów też :) babcie czekają z niecierpliwością ;) ale może w tym roku się doczekają w końcu ;)

U mnie to samo :) Po żadnej stronie nie ma wnuków... Ba, mój to jedyna :P

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2018, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    U mnie to samo :) Po żadnej stronie nie ma wnuków... Ba, mój to jedyna :P
    Oj to teściowa-babcia zamiłuje wnuka :) ja mam starsze rodzeństwo ale już moja mama przestała wierzyć że się doczeka wnuków więc liczy na mnie choć ja najmłodsza w rodzinie ;)

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2018, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehehe :D Mój tata liczy na wnuka odkąd 16 stkę skończyłam :P A jak poznał mojego obecnego męża to po miesiącu zapytał, czy on jest płodny :P :D Więc teraz by chyba oszalał.

Odświeżam laba co chwila :P Wynika nie ma.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2018, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w tamtym roku sie nakrecalam. Moi rodzice maja 4 wnukow 5 w drodze. A teściowie maja 1 wnuka urodzil się 8 dni temu.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • klitra Przyjaciółka

Wysłany: 18 stycznia 2018, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doczekają się jeszcze gromadki wnuków :)

Powiem Wam, że moja córka jest pierwszym wnukiem teściów i jest mega przez nich rozpieszczana...Mało tego teściowa miała 38lat jak została babcią i sama myślała o dziecku ale ją wyprzedziliśmy więc nie chciała mieć dziecka młodszego od wnuka.

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2018, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teraz świruje bo jest inaczej niż w poprzednich cyklach... Ale z drugiej strony dupek... I wszystko może się zmienić :P

dZhdp1.png

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2018, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli spoko mysle ze wynik proga rozwieje wątpliwości.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2018, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klitra wrote:
    Doczekają się jeszcze gromadki wnuków :)

Powiem Wam, że moja córka jest pierwszym wnukiem teściów i jest mega przez nich rozpieszczana...Mało tego teściowa miała 38lat jak została babcią i sama myślała o dziecku ale ją wyprzedziliśmy więc nie chciała mieć dziecka młodszego od wnuka.
    Moja teściowa już mi powiedziała że pierwsza ma być dziewczynka i to będzie jej najukochansza wnuczka :) aż się boję bo moja teściowa to ta typowa z kawałów ;) my mamy dużą presję bo wszystkie moje i męża ciotki są już babciami a tylko moja mama i teściowa są po 50. i jeszcze żadnego wnuka nie mają :/ więc trochę naciskają na nas

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2018, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Seli spoko mysle ze wynik proga rozwieje wątpliwości.☺

z pewnością :)

dZhdp1.png

• klitra Przyjaciółka

Wysłany: 18 stycznia 2018, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Moja teściowa już mi powiedziała że pierwsza ma być dziewczynka i to będzie jej najukochansza wnuczka :) aż się boję bo moja teściowa to ta typowa z kawałów ;) my mamy dużą presję bo wszystkie moje i męża ciotki są już babciami a tylko moja mama i teściowa są po 50. i jeszcze żadnego wnuka nie mają :/ więc trochę naciskają na nas

No to faktycznie, presja :(

Dziewczyny ny na facebooku przeczytałam, że dziewczyna teraz jest w ciąży a urodziła w listopadzie, tak smutno robi się na sercu. :(

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2018, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama w lutym 50-tkę, a teściowa już trochę po :P

NIE MA JESZCZE WYNIKU!! :P

dZhdp1.png

• klitra Przyjaciółka

Wysłany: 18 stycznia 2018, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Ja teraz świruje bo jest inaczej niż w poprzednich cyklach... Ale z drugiej strony dupek... I wszystko może się zmienić :P

Mi osobiście wydaję się, że miałaś teraz owulacje, test owulacyjny był pozytywny a teraz jest negatywny :) Tak się w czułam w Twoją sytuacje, że mam wrażenie jakbym sama to przechodziła, cały czas czekam na nowe wieści od Ciebie :)

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • Kaassiia Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2018, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was :) patrzę szalejecie dziś
    Zawirowania w cyklu są najgorsze bo człowiek traci orientację. Mój wcześniejszy cykl przed tym szczęśliwym mega mnie zaskoczył bo @ przyszła nad wyraz szybko jakoś 26 dniu co u mnie najkrótszy żadko bywają 29 dni trwał. Więc organizm potrafi zaszaleć :D na szczęście u mnie na pozytyw.
    A co do wnuczat z mojej strony jest już troje oraz szwagierka w 20 tyg no i teraz ja a co do teściów mają wnuczka 13 lat to taki maluszek był by oczkiem w głowie

22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
    Nasz skarb jest z Aniołkami

KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
    21 wrzesień 2019
  • klitra Przyjaciółka

Wysłany: 18 stycznia 2018, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Moja mama w lutym 50-tkę, a teściowa już trochę po :P

NIE MA JESZCZE WYNIKU!! :P

No to czekamy dalej :)

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • klitra Przyjaciółka

Wysłany: 18 stycznia 2018, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaassiia wrote:
    Witam was :) patrzę szalejecie dziś
    Zawirowania w cyklu są najgorsze bo człowiek traci orientację. Mój wcześniejszy cykl przed tym szczęśliwym mega mnie zaskoczył bo @ przyszła nad wyraz szybko jakoś 26 dniu co u mnie najkrótszy żadko bywają 29 dni trwał. Więc organizm potrafi zaszaleć :D na szczęście u mnie na pozytyw.
    A co do wnuczat z mojej strony jest już troje oraz szwagierka w 20 tyg no i teraz ja a co do teściów mają wnuczka 13 lat to taki maluszek był by oczkiem w głowie

Wiedzą juz o Twojej ciąży? :)

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2018, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klitra wrote:
    Mi osobiście wydaję się, że miałaś teraz owulacje, test owulacyjny był pozytywny a teraz jest negatywny :) Tak się w czułam w Twoją sytuacje, że mam wrażenie jakbym sama to przechodziła, cały czas czekam na nowe wieści od Ciebie :)

Hehehe :D a mi się wydaje, że to nie była owulka :P ale nawet już jakby to 2-3 dni też chyba prog byłby jakiś wyższy? Przynajmniej z tych wykresów wynika... No i... Eh, babeczka powiedziała mi,że powinnam na 100% dostać do 3 dni po odstawieniu dupka, a tu... 5 :p dziewczyny pisały, że do 7... Więc mam dwa dni jeszcze

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2018, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli my tu wszystkie czekamy z Toba na wyniki :D
    Co do dupka to najczęściej po 3 dniach może dlatego tak Ci powiedziały... Ale może być i 7 dni ale to rzadziej. Zobaczymy co powie prog. Po kilku dniach jux powinien być o tyle wyższy ze będzie cos wiadomo ;)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Seli Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2018, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Seli my tu wszystkie czekamy z Toba na wyniki :D
    Co do dupka to najczęściej po 3 dniach może dlatego tak Ci powiedziały... Ale może być i 7 dni ale to rzadziej. Zobaczymy co powie prog. Po kilku dniach jux powinien być o tyle wyższy ze będzie cos wiadomo ;)

Pewność jest, że jak będzie bliski 1 to dostanę okresu a każdy inny no będzie interesujący :P

dZhdp1.png

• klitra Przyjaciółka

Wysłany: 18 stycznia 2018, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Hehehe :D a mi się wydaje, że to nie była owulka :P ale nawet już jakby to 2-3 dni też chyba prog byłby jakiś wyższy? Przynajmniej z tych wykresów wynika... No i... Eh, babeczka powiedziała mi,że powinnam na 100% dostać do 3 dni po odstawieniu dupka, a tu... 5 :p dziewczyny pisały, że do 7... Więc mam dwa dni jeszcze

No to faktycznie może i masz rację :)

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
‹‹ 304 305 306 307 308 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ