Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Seli wrote:Na święta się nakręciłam, że wszystkim zrobię prezent pod choinkkę, teraz rodzicom bym na dzień babci i dziadka zrobiła
hahahaha
ale znając życie tylko mnie nakręcą, przez parę dni będę się denerwować i nic z tego.
babcie czekają z niecierpliwością
ale może w tym roku się doczekają w końcu
-
MissKathy92 wrote:Ja też tak myślałam żeby zrobić taki prezent naszym rodzicom, byliby wniebowzieci, zważywszy na to że będzie to pierwszy wnuk dla moich rodziców i dla teściów też
babcie czekają z niecierpliwością
ale może w tym roku się doczekają w końcu
U mnie to samoPo żadnej stronie nie ma wnuków... Ba, mój to jedyna
-
Seli wrote:U mnie to samo
Po żadnej stronie nie ma wnuków... Ba, mój to jedyna
ja mam starsze rodzeństwo ale już moja mama przestała wierzyć że się doczeka wnuków więc liczy na mnie choć ja najmłodsza w rodzinie
-
Hehehehe
Mój tata liczy na wnuka odkąd 16 stkę skończyłam
A jak poznał mojego obecnego męża to po miesiącu zapytał, czy on jest płodny
Więc teraz by chyba oszalał.
Odświeżam laba co chwilaWynika nie ma.
-
Doczekają się jeszcze gromadki wnuków
Powiem Wam, że moja córka jest pierwszym wnukiem teściów i jest mega przez nich rozpieszczana...Mało tego teściowa miała 38lat jak została babcią i sama myślała o dziecku ale ją wyprzedziliśmy więc nie chciała mieć dziecka młodszego od wnuka. -
Ja teraz świruje bo jest inaczej niż w poprzednich cyklach... Ale z drugiej strony dupek... I wszystko może się zmienić
-
klitra wrote:Doczekają się jeszcze gromadki wnuków
Powiem Wam, że moja córka jest pierwszym wnukiem teściów i jest mega przez nich rozpieszczana...Mało tego teściowa miała 38lat jak została babcią i sama myślała o dziecku ale ją wyprzedziliśmy więc nie chciała mieć dziecka młodszego od wnuka.aż się boję bo moja teściowa to ta typowa z kawałów
my mamy dużą presję bo wszystkie moje i męża ciotki są już babciami a tylko moja mama i teściowa są po 50. i jeszcze żadnego wnuka nie mają
więc trochę naciskają na nas
-
panipuchatkowa wrote:Seli spoko mysle ze wynik proga rozwieje wątpliwości.☺
z pewnością -
MissKathy92 wrote:Moja teściowa już mi powiedziała że pierwsza ma być dziewczynka i to będzie jej najukochansza wnuczka
aż się boję bo moja teściowa to ta typowa z kawałów
my mamy dużą presję bo wszystkie moje i męża ciotki są już babciami a tylko moja mama i teściowa są po 50. i jeszcze żadnego wnuka nie mają
więc trochę naciskają na nas
No to faktycznie, presja
Dziewczyny ny na facebooku przeczytałam, że dziewczyna teraz jest w ciąży a urodziła w listopadzie, tak smutno robi się na sercu. -
Moja mama w lutym 50-tkę, a teściowa już trochę po
NIE MA JESZCZE WYNIKU!! -
Seli wrote:Ja teraz świruje bo jest inaczej niż w poprzednich cyklach... Ale z drugiej strony dupek... I wszystko może się zmienić
Mi osobiście wydaję się, że miałaś teraz owulacje, test owulacyjny był pozytywny a teraz jest negatywnyTak się w czułam w Twoją sytuacje, że mam wrażenie jakbym sama to przechodziła, cały czas czekam na nowe wieści od Ciebie
-
Witam was
patrzę szalejecie dziś
Zawirowania w cyklu są najgorsze bo człowiek traci orientację. Mój wcześniejszy cykl przed tym szczęśliwym mega mnie zaskoczył bo @ przyszła nad wyraz szybko jakoś 26 dniu co u mnie najkrótszy żadko bywają 29 dni trwał. Więc organizm potrafi zaszalećna szczęście u mnie na pozytyw.
A co do wnuczat z mojej strony jest już troje oraz szwagierka w 20 tyg no i teraz ja a co do teściów mają wnuczka 13 lat to taki maluszek był by oczkiem w głowie22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Kaassiia wrote:Witam was
patrzę szalejecie dziś
Zawirowania w cyklu są najgorsze bo człowiek traci orientację. Mój wcześniejszy cykl przed tym szczęśliwym mega mnie zaskoczył bo @ przyszła nad wyraz szybko jakoś 26 dniu co u mnie najkrótszy żadko bywają 29 dni trwał. Więc organizm potrafi zaszalećna szczęście u mnie na pozytyw.
A co do wnuczat z mojej strony jest już troje oraz szwagierka w 20 tyg no i teraz ja a co do teściów mają wnuczka 13 lat to taki maluszek był by oczkiem w głowie
Wiedzą juz o Twojej ciąży? -
klitra wrote:Mi osobiście wydaję się, że miałaś teraz owulacje, test owulacyjny był pozytywny a teraz jest negatywny
Tak się w czułam w Twoją sytuacje, że mam wrażenie jakbym sama to przechodziła, cały czas czekam na nowe wieści od Ciebie
Hehehea mi się wydaje, że to nie była owulka
ale nawet już jakby to 2-3 dni też chyba prog byłby jakiś wyższy? Przynajmniej z tych wykresów wynika... No i... Eh, babeczka powiedziała mi,że powinnam na 100% dostać do 3 dni po odstawieniu dupka, a tu... 5 :p dziewczyny pisały, że do 7... Więc mam dwa dni jeszcze
-
Seli my tu wszystkie czekamy z Toba na wyniki
Co do dupka to najczęściej po 3 dniach może dlatego tak Ci powiedziały... Ale może być i 7 dni ale to rzadziej. Zobaczymy co powie prog. Po kilku dniach jux powinien być o tyle wyższy ze będzie cos wiadomohttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:Seli my tu wszystkie czekamy z Toba na wyniki
Co do dupka to najczęściej po 3 dniach może dlatego tak Ci powiedziały... Ale może być i 7 dni ale to rzadziej. Zobaczymy co powie prog. Po kilku dniach jux powinien być o tyle wyższy ze będzie cos wiadomo
Pewność jest, że jak będzie bliski 1 to dostanę okresu a każdy inny no będzie interesujący -
Seli wrote:Hehehe
a mi się wydaje, że to nie była owulka
ale nawet już jakby to 2-3 dni też chyba prog byłby jakiś wyższy? Przynajmniej z tych wykresów wynika... No i... Eh, babeczka powiedziała mi,że powinnam na 100% dostać do 3 dni po odstawieniu dupka, a tu... 5 :p dziewczyny pisały, że do 7... Więc mam dwa dni jeszcze
No to faktycznie może i masz rację