Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Seli wrote:Na święta się nakręciłam, że wszystkim zrobię prezent pod choinkkę, teraz rodzicom bym na dzień babci i dziadka zrobiła hahahaha ale znając życie tylko mnie nakręcą, przez parę dni będę się denerwować i nic z tego.
-
MissKathy92 wrote:Ja też tak myślałam żeby zrobić taki prezent naszym rodzicom, byliby wniebowzieci, zważywszy na to że będzie to pierwszy wnuk dla moich rodziców i dla teściów też babcie czekają z niecierpliwością ale może w tym roku się doczekają w końcu
U mnie to samo Po żadnej stronie nie ma wnuków... Ba, mój to jedyna -
Seli wrote:U mnie to samo Po żadnej stronie nie ma wnuków... Ba, mój to jedyna
-
Hehehehe Mój tata liczy na wnuka odkąd 16 stkę skończyłam A jak poznał mojego obecnego męża to po miesiącu zapytał, czy on jest płodny Więc teraz by chyba oszalał.
Odświeżam laba co chwila Wynika nie ma. -
Doczekają się jeszcze gromadki wnuków
Powiem Wam, że moja córka jest pierwszym wnukiem teściów i jest mega przez nich rozpieszczana...Mało tego teściowa miała 38lat jak została babcią i sama myślała o dziecku ale ją wyprzedziliśmy więc nie chciała mieć dziecka młodszego od wnuka. -
Ja teraz świruje bo jest inaczej niż w poprzednich cyklach... Ale z drugiej strony dupek... I wszystko może się zmienić
-
klitra wrote:Doczekają się jeszcze gromadki wnuków
Powiem Wam, że moja córka jest pierwszym wnukiem teściów i jest mega przez nich rozpieszczana...Mało tego teściowa miała 38lat jak została babcią i sama myślała o dziecku ale ją wyprzedziliśmy więc nie chciała mieć dziecka młodszego od wnuka. -
panipuchatkowa wrote:Seli spoko mysle ze wynik proga rozwieje wątpliwości.☺
z pewnością -
MissKathy92 wrote:Moja teściowa już mi powiedziała że pierwsza ma być dziewczynka i to będzie jej najukochansza wnuczka aż się boję bo moja teściowa to ta typowa z kawałów my mamy dużą presję bo wszystkie moje i męża ciotki są już babciami a tylko moja mama i teściowa są po 50. i jeszcze żadnego wnuka nie mają więc trochę naciskają na nas
No to faktycznie, presja
Dziewczyny ny na facebooku przeczytałam, że dziewczyna teraz jest w ciąży a urodziła w listopadzie, tak smutno robi się na sercu. -
Moja mama w lutym 50-tkę, a teściowa już trochę po
NIE MA JESZCZE WYNIKU!! -
Seli wrote:Ja teraz świruje bo jest inaczej niż w poprzednich cyklach... Ale z drugiej strony dupek... I wszystko może się zmienić
Mi osobiście wydaję się, że miałaś teraz owulacje, test owulacyjny był pozytywny a teraz jest negatywny Tak się w czułam w Twoją sytuacje, że mam wrażenie jakbym sama to przechodziła, cały czas czekam na nowe wieści od Ciebie
-
Witam was patrzę szalejecie dziś
Zawirowania w cyklu są najgorsze bo człowiek traci orientację. Mój wcześniejszy cykl przed tym szczęśliwym mega mnie zaskoczył bo @ przyszła nad wyraz szybko jakoś 26 dniu co u mnie najkrótszy żadko bywają 29 dni trwał. Więc organizm potrafi zaszaleć na szczęście u mnie na pozytyw.
A co do wnuczat z mojej strony jest już troje oraz szwagierka w 20 tyg no i teraz ja a co do teściów mają wnuczka 13 lat to taki maluszek był by oczkiem w głowie22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Kaassiia wrote:Witam was patrzę szalejecie dziś
Zawirowania w cyklu są najgorsze bo człowiek traci orientację. Mój wcześniejszy cykl przed tym szczęśliwym mega mnie zaskoczył bo @ przyszła nad wyraz szybko jakoś 26 dniu co u mnie najkrótszy żadko bywają 29 dni trwał. Więc organizm potrafi zaszaleć na szczęście u mnie na pozytyw.
A co do wnuczat z mojej strony jest już troje oraz szwagierka w 20 tyg no i teraz ja a co do teściów mają wnuczka 13 lat to taki maluszek był by oczkiem w głowie
Wiedzą juz o Twojej ciąży? -
klitra wrote:Mi osobiście wydaję się, że miałaś teraz owulacje, test owulacyjny był pozytywny a teraz jest negatywny Tak się w czułam w Twoją sytuacje, że mam wrażenie jakbym sama to przechodziła, cały czas czekam na nowe wieści od Ciebie
Hehehe a mi się wydaje, że to nie była owulka ale nawet już jakby to 2-3 dni też chyba prog byłby jakiś wyższy? Przynajmniej z tych wykresów wynika... No i... Eh, babeczka powiedziała mi,że powinnam na 100% dostać do 3 dni po odstawieniu dupka, a tu... 5 :p dziewczyny pisały, że do 7... Więc mam dwa dni jeszcze -
Seli my tu wszystkie czekamy z Toba na wyniki
Co do dupka to najczęściej po 3 dniach może dlatego tak Ci powiedziały... Ale może być i 7 dni ale to rzadziej. Zobaczymy co powie prog. Po kilku dniach jux powinien być o tyle wyższy ze będzie cos wiadomohttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:Seli my tu wszystkie czekamy z Toba na wyniki
Co do dupka to najczęściej po 3 dniach może dlatego tak Ci powiedziały... Ale może być i 7 dni ale to rzadziej. Zobaczymy co powie prog. Po kilku dniach jux powinien być o tyle wyższy ze będzie cos wiadomo
Pewność jest, że jak będzie bliski 1 to dostanę okresu a każdy inny no będzie interesujący -
Seli wrote:Hehehe a mi się wydaje, że to nie była owulka ale nawet już jakby to 2-3 dni też chyba prog byłby jakiś wyższy? Przynajmniej z tych wykresów wynika... No i... Eh, babeczka powiedziała mi,że powinnam na 100% dostać do 3 dni po odstawieniu dupka, a tu... 5 :p dziewczyny pisały, że do 7... Więc mam dwa dni jeszcze
No to faktycznie może i masz rację