X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Seli Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2018, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się na tym nie znam :) Totalnie, ale patrząc tak na wykresy jak rosną hormony (przynajmniej prawidłowo) :P to powinien być spory koło owulacji do tych 7-8 dni :P tak na logikę :)

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • klitra Przyjaciółka

Wysłany: 18 stycznia 2018, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli no tak :)

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2018, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klitra wrote:
    Seli no tak :)

Czekam :)

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• Kaassiia Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2018, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klitra wrote:
    Wiedzą juz o Twojej ciąży? :)
    Jedynie mąż i siostra resztę trochę później poinformuję

22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
    Nasz skarb jest z Aniołkami

KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
    21 wrzesień 2019
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2018, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama też w lutym ma 50-tkę. Tata w marcu 55. I wnuków jeszcze nie mają. I czekają na nie z niecierpliwością. Może się niedługo doczekają :-). Teściową mam młodszą 44 lata i ona nie naciska. Ale na pewno by się cieszyła.

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Seli Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2018, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari92 wrote:
    Moja mama też w lutym ma 50-tkę. Tata w marcu 55. I wnuków jeszcze nie mają. I czekają na nie z niecierpliwością. Może się niedługo doczekają :-). Teściową mam młodszą 44 lata i ona nie naciska. Ale na pewno by się cieszyła.

Heh :) u mnie rozpieścili by bąbla... :)

dZhdp1.png

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2018, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno Seli :-)

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Seli Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2018, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari92 wrote:
    Na pewno Seli :-)

Eh, ale nie sądze by odwiedzali, raczej... Przysyłanie kasy i tylko odwiedziny jedne i zachwyt :P ciężka sprawa :P

dZhdp1.png

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2018, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to przykre co piszesz

Marek💙
    Marta 💓
  • Seli Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2018, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari92 wrote:
    O to przykre co piszesz

Liczę się z tym... Teściowie... Są specyficzni, nie chce tutaj za bardzo o tym pisać :P ale nie pojadę nigdy do nich z dzieckiem :P Mąż też, ew. tutaj mogą do nas przyjść.
    A moi rodzice... Choć tata szaleje, mama pewnie też to mieszkają 500 km od nas i nie będziemy jeździć z dzieckiem i kotem :P chyba, że podrośnie... Sami nie wiem czy przyjadą, ostatnio zrobiła mi przykrą akcję i przyjechała na 3 dni po czym z fochem odjechała... Była pierwszy raz na naszym mieszkaniu. Przykro mi się zrobiło. Więc nie liczę na nic :P

dZhdp1.png

• klitra Przyjaciółka

Wysłany: 18 stycznia 2018, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari mamy w tym samym wieku teściową :) Moja teściowa ma już dwoje wnuków, ma również 44lata, teściu 46lat także są w dobrej sytuacji :)
    Moi rodzice po 50tce i troje wnuków :) Nie mają co narzekac :D

Mam nadzieję, że uda się jeszcze powiększyć im grono wnuków niebawem z naszej strony

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • klitra Przyjaciółka

Wysłany: 18 stycznia 2018, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Liczę się z tym... Teściowie... Są specyficzni, nie chce tutaj za bardzo o tym pisać :P ale nie pojadę nigdy do nich z dzieckiem :P Mąż też, ew. tutaj mogą do nas przyjść.
    A moi rodzice... Choć tata szaleje, mama pewnie też to mieszkają 500 km od nas i nie będziemy jeździć z dzieckiem i kotem :P chyba, że podrośnie... Sami nie wiem czy przyjadą, ostatnio zrobiła mi przykrą akcję i przyjechała na 3 dni po czym z fochem odjechała... Była pierwszy raz na naszym mieszkaniu. Przykro mi się zrobiło. Więc nie liczę na nic :P

ojej :(

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2018, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Eh, ale nie sądze by odwiedzali, raczej... Przysyłanie kasy i tylko odwiedziny jedne i zachwyt :P ciężka sprawa :P
    Ja za to się boję że teściowa zechce z nami zamieszkać albo będzie nas bez przerwy odwiedzać :P bo przecież ja sobie sama nie poradzę z malutkim dzieckiem a ona wszystko zrobi najlepiej... I tak i tak nie dobrze...

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2018, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli to faktycznie sytuacja taka sobie. Najważniejsze żebyście byli szczęśliwi.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2018, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli współczuje Ci naprawdę. Ale pamiętaj najważniejsze, abyś Ty była szczęśliwa ze swoim mężem i dzieckiem, na które tak czekacie :-)
    Klitra niezłą gromadkę wnuków już mają. I pewnie czekają na więcej :-)

Marek💙
    Marta 💓
  • Seli Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2018, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja dziecka nie będę miała z kim zostawić ani kto go odwiedzać :P nie mamy ciotek ani nikogo :P

Przykra sytuacja, ale nie pozwoliłabym teściowej się wprowadzić i wtrącać, mąż też by to zaraz ukrócił :)

dZhdp1.png

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2018, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss masakra. Wtedy Twój mąż musi wkroczyć do akcji i ją brzydko mówiąc 'usadzić'.

Seli lubi tę wiadomość

3i49krhm19wid3ce.png
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2018, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwierzcie dziewczyny - mojej teściowej nie da się usadzic, wyprosisz ją drzwiami to wróci oknem ;) ale tak naprawdę to dobra kobieta tylko ma ciężki charakter i nie moze zrozumieć że chcemy żyć po swojemu, lubi się wtrącać i o wszystkim wiedzieć... dlatego boję się co będzie jak dzidzia się pojawi to ona zwariuje kompletnie :/

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2018, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba postawić jasno granicę, na wszystkich jest sposób. A jak bedzie się tak Wam wtrącać to życia nie będziecie mieć. Zniszczy Was...
    Moja babka tak robiła z moją mamą... Przychodziła niemal codziennie, chciała wiedzieć co i jak, komentowała nawet jak pozwala nam się ubierać do szkoły.

dZhdp1.png

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2018, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Trzeba postawić jasno granicę, na wszystkich jest sposób. A jak bedzie się tak Wam wtrącać to życia nie będziecie mieć. Zniszczy Was...
    Moja babka tak robiła z moją mamą... Przychodziła niemal codziennie, chciała wiedzieć co i jak, komentowała nawet jak pozwala nam się ubierać do szkoły.
    Dokładnie tak samo miała moja mama z moją babcią, też życia nie mieliśmy, nawet potrafiła ochrzanic za za duże zakupy zrobione... Ja ze swoją teściową zaczęłam "walkę" jak chciała nam wesele ustawiać :) nie dałam się, wszystko było tak jak my chcieliśmy a nie jak ona sobie wymyśliła :) na szczęście mój mąż po ślubie się trochę zmienił, przedtem się wahał pomiędzy mną a mamą a teraz zawsze jest po mojej stronie więc może nie będzie tak źle :) jak coś to będę wojowac bo nie dam sobie na głowę wejść :) przecież to nasze życie, ona miała dwoje 5 minut w wychowywaniu dzieci, teraz kolej na mnie :)

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
‹‹ 305 306 307 308 309 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ