Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja miałam 2,30 ale robiłam w 3 dc.. Z innymi badaniami... A podobno w okres się nie robi...
-
Kaassiia wrote:Seli to masz wysokie przy staraniach najlepsze jest na poziomie 1
Wiem, biorę euthyrox dlatego dziś powtarzałam po 6 tygodniach -
Seli wrote:Ja miałam 2,30 ale robiłam w 3 dc.. Z innymi badaniami... A podobno w okres się nie robi...25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Mi nikt nie zabronił ale wyczytałam, że podobno nie powinno się robić podczas okresu
-
panipuchatkowa wrote:Ja mam 2.30 wlasnie jak Ty Seli. A endo mi powiedzial ze jest w porządku.. Z czym sie nie zgadzam.
Mi powiedział, że musi być do 1, a mówiłaś o ciąży? -
Seli wrote:Pewnie tak... Ja nie trzymałam nigdy dziecka małego na rękach, nie wiem jak z pieluszką, karmić, a pewnie ktoś taki może pomóc
Sam instynkt podpowie Ci wszystko
Ja teraz nie wziełabym żadnego niemowlaka na ręce ale kiedy rodzi się dziecko to kobieta sama wie co ma robić, wiadomo strach jest ale mimo to wie jak się zaopiekować.
Największym problemem jest nasza głowa, kiedy zostaje się z dzieckiem 24H na dobę, mąż w pracy i nikogo do pomocy wtedy psychicznie idzie się wykończyć, ciągle to samo, ciągły rytuał wstajesz/karmisz/przewijasz/gotujesz/kąpiesz i codziennie to samo, wtedy kobitki świrują i taka pomoc w postaci mamy/teściowej/ siostry jest nieoceniona, oczywiście mówię o pomocy a nie wytykaniu błędówMari92, MissKathy92, kryha lubią tę wiadomość
-
panipuchatkowa wrote:Tak własnie można liczyć na lekarzy..
Kurdę, z krzywej insulinowej i cukrowej szybciej miałam wyniki -
O mamuniu!! Proga mam 10 Ale... TSH... 2.90.... Czyli mi rośnie nie spada...
-
panipuchatkowa wrote:O kurde. Ej ale prog chyba ładny.
Według of i mojej apki jestem 10 dpo... A mi się wydaje, że 8... Ale to i tak chyba ładny ostatnio w 25 dc miałam proga 0,9 i dostałam okresu także ten -
Możliwe, że to przez inne laboratorium? Jutro powtórzę tsh tam gdzie robiłam za pierwszym razem...
-
klitra wrote:Norma to chyba 10 czasem podają 15 wzwyż więc jest chyba dobrze jesli ostatnim razem miałaś taki niski a teraz 10
Wtedy nie miałam pękniętego pęcherzyka cieszę się ale kurdę... brzuch boli ;/ tak podbrzusze właściwie jakby te naczynka ;/