Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Może... Ej... Teraz już w ogóle mam nadzieję laska ostatnio była w ciąży przy progu 6,6 a w necie piszą o 9 tylko te tsh pierdzielone, no nie wierzę ,że na lekach mi się podwyższyło... Rozumiem jakby stało w miejscu.
-
panipuchatkowa wrote:No własnie. Życzę ciąży! Zobaczymy jak temperaturka jutro.
Mąż już woła,że mamy bejbi Jesss... Nie wytrzymam z nim do poniedziałku -
Seli trzymam kciuki
Co do tesciowych tez mieszkam ze swoja mam nadzieje ze juz nie dlugo.. W sumie nie klocimy sie i wgl ale tez balaganiara straszna..
Wscieklam sie bo przyszedl dzis do nas facet ze mamy dzis wplacic 400 zl bo powstala zaleglosc (konto w banku ktore myslelismy ze jest zamkniete bylismy pewni ze maz je zamknal) i przez 3 lata naliczali oplate i odsetki a nie mam teraz takiej kwoty nawet nie wiem juz co mam robic powiedzial ze jak dzis nie wplacimy do jutra nie dojda to kieruje sprawe do sadu
Co za dzien okropny jeszcze corka ciagle chora.. Mam doscWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2018, 15:51
-
Maleńka1592 wrote:A to jak jest wysomi progesteron to znaczy ze moze byc ciaza?
Na pewno świadczy o owulacji, a w necie wyczytałam, że 9 już może świadczyć o ciąży ale to takie netowe wiadomości no i cóż nakręcanie się
Puchatkowa, wesoło... Ciągnie mnie na betę, powiedziałam, że nie ma mowy... No i każe mi jeść pizze by wzmocnić dziecko
Ehh aż mi jakoś gorąco... -
Seli ja 7dpo miałam prog 21,88 podwyższony bo u mnie norma była do15,9 mg/ml. A w tym cyklu jakiś 15dpo był prawie 46ng/ml22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Kaassiia wrote:Seli ja 7dpo miałam prog 21,88 podwyższony bo u mnie norma była do15,9 mg/ml. A w tym cyklu jakiś 15dpo był prawie 46ng/ml
Czyli prawidłowy na ciążę Nie chce się nakręcać, bo każda z nas jest inna, ale widziałam wykresy podobne do mojego z jeszcze niższą tempką bo 36,50 i była ciąża...
Ostatnio na grupie była dziewczyna co niby miała nie mieć owu, miała 6,6 progesteron i też ciąża Oczywiście dostała luteinę ale jest dobrze
Dla mnie to jakiś postęp już -
panipuchatkowa wrote:Kasia duzy prog. Seli a Ty wcinaj pizze jak mąż każe!☺
HAHAHA -
malenka współczuje 400zł z dnia na dzień to nie mało i tak naprawdę za nic się płaci. Ja wczoraj miałam przegląd kasy fiskalnej i zapłaciłam 170zł, do tego ubezpieczenie mojego i męża samochodu i inne opłaty, styczeń jest koszmarny pod tym względem.
-
Maleńka1592 wrote:Seli ktory to dc?
25... 28 powinien się zakończyć po dupku najpóźniej albo... 29 dc... No jeszcze dopuszczam, że może się do 30 przeciągnąć -
Seli fajnie by było jakby okazało się, że to ciąża
To czekamy na wieści.<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mari92 wrote:Seli fajnie by było jakby okazało się, że to ciąża
To czekamy na wieści.
Zobaczymy Ja staram się nie nakręcać ale mój mąż... ;/ już chciał dzwonić do teścia, że jestem w ciąży ;/ jezu... naprawdę mam ochotę wyjść z domu powiedziałam,że jutro wraca do pracyMari92 lubi tę wiadomość
-
Bosz.... Sprawdza, czy już mam twardy brzuch... Co robić ? Bo zwariuje, zaraz się pożremy, że masakra
-
Seli widzisz mówiłam Ci ze sie nie doczekasz teraz @? a w jakich jednostkach masz tego proga? Co do TSH ostatnio Ci nerwów narobił ten cykl ze nie zdziwię sie jak od tego Ci "skoczyło"https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm