Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mieszkam z tesciami ale na szczęście nie wtrancają się w nasze życie, chociaż mamy czasami spiecia bo moja teściowa to balaganiara ale jeszcze takiej mega wojny nie było a mieszkam u nich już sporo nawet jeszcze przed ślubem. Teść mnie uwielbia bo jak jakieś ściecie jest to jeszcze potrafi za mną obstac. A z obserwacji widzę że jak jest pomoc babci nad opieka to świeżej mamie jest dużo łatwiej nie mówię o dyktowaniu co i jak ma być22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Pewnie tak... Ja nie trzymałam nigdy dziecka małego na rękach, nie wiem jak z pieluszką, karmić, a pewnie ktoś taki może pomóc
-
Zawsze to jakieś doświadczenie nawet jak dziecko płacze i człowiek nie ma pojęcia czemu to czasami starsze kobiety mają jakieś rozwiązanie, szczególnie że ja nie mam mamy to żadnej rady nie uzyskam mogę liczyć jedynie na teściowa22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
Sali nawet jak daleko to zwykły telefon wiele daje, myślę że jak byś zwróciła się o pomoc to by pomogli
panipuchatkowa lubi tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
Seli wrote:Pewnie tak... Ja nie trzymałam nigdy dziecka małego na rękach, nie wiem jak z pieluszką, karmić, a pewnie ktoś taki może pomóc
ale jak któraś zacznie się do wszystkiego czepiać i mówić że jest nie tak choć wiem że jest dobrze no to cierpliwość mnie niestety opuści
oczywiście będę wdzięczna za pomoc przy maluszku no ale za nie potrzebną pomoc też podziękuje
niestety moja teściowa nie zna granicy pomiędzy pomocą a wytracaniem się
-
Nie wiem, przekonam się pewnie kiedyś
Eh jeszcze nie ma ! -
Każdy miał swój początek w każdej sytuacji nie ma takiego co wie wszystko na każdy temat, a myślę że i tak będziemy super mamusiami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2018, 13:46
MissKathy92 lubi tę wiadomość
21 wrzesień 2019 -
Ja się tak zastanawiam czy zanim dostanę wynik to czy nie pojawi się okres
-
Dziewczyny to takie przykre, że niektórzy nie mają na kogo liczyć. Dobrze, że na forum możemy pogadać sobie o wszystkim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2018, 13:49
panipuchatkowa lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mari92 wrote:Dziewczyny to takie przykre, że niektórzy nie mają na kogo liczyć. Dobrze, że na forum możemy pogadać sobie o wszystkim
Mari92 lubi tę wiadomość
21 wrzesień 2019