Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mieszkam z tesciami ale na szczęście nie wtrancają się w nasze życie, chociaż mamy czasami spiecia bo moja teściowa to balaganiara ale jeszcze takiej mega wojny nie było a mieszkam u nich już sporo nawet jeszcze przed ślubem. Teść mnie uwielbia bo jak jakieś ściecie jest to jeszcze potrafi za mną obstac. A z obserwacji widzę że jak jest pomoc babci nad opieka to świeżej mamie jest dużo łatwiej nie mówię o dyktowaniu co i jak ma być22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Pewnie tak... Ja nie trzymałam nigdy dziecka małego na rękach, nie wiem jak z pieluszką, karmić, a pewnie ktoś taki może pomóc
-
Zawsze to jakieś doświadczenie nawet jak dziecko płacze i człowiek nie ma pojęcia czemu to czasami starsze kobiety mają jakieś rozwiązanie, szczególnie że ja nie mam mamy to żadnej rady nie uzyskam mogę liczyć jedynie na teściowa22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
Sali nawet jak daleko to zwykły telefon wiele daje, myślę że jak byś zwróciła się o pomoc to by pomogli
panipuchatkowa lubi tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
Seli wrote:Pewnie tak... Ja nie trzymałam nigdy dziecka małego na rękach, nie wiem jak z pieluszką, karmić, a pewnie ktoś taki może pomóc
-
Nie wiem, przekonam się pewnie kiedyś
Eh jeszcze nie ma ! -
Każdy miał swój początek w każdej sytuacji nie ma takiego co wie wszystko na każdy temat, a myślę że i tak będziemy super mamusiami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2018, 13:46
MissKathy92 lubi tę wiadomość
21 wrzesień 2019 -
Ja się tak zastanawiam czy zanim dostanę wynik to czy nie pojawi się okres
-
Dziewczyny to takie przykre, że niektórzy nie mają na kogo liczyć. Dobrze, że na forum możemy pogadać sobie o wszystkim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2018, 13:49
panipuchatkowa lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mari92 wrote:Dziewczyny to takie przykre, że niektórzy nie mają na kogo liczyć. Dobrze, że na forum możemy pogadać sobie o wszystkim
Mari92 lubi tę wiadomość
21 wrzesień 2019