Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
podpisuje się po tym, że tydzień szybko zleciał + starania z "Wami" są naprawdę fajne
Dzięki temu jakoś się bardziej przystopowałam, tzn. nie mam takiej spiny i wiem, że trzeba wszystko na spokojnie.1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
U mnie też słonecznie, ale jest zimny wiatr .
Dziewczyny trzymam za Was kciuki
Mi się okres kończy, więc będe wypatrywać płodnych dni i zaś mieć nadzieje, że ty razem się udało. Ale to myśle do października muszę poczekać.<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
alegzi wrote:w końcu można powiedzieć- piękna Polska jesień. My dopiero zjeżdżamy w grudniu na święta także ominie mnie okres spadających liści
Za to na śnieg się załapieciehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Dziewczyny ja Was tak szybko nie opuszczę!
Nie było mnie kilka dni (a ile postów miałam do nadrobienia!), bo musiałam wyjechać do rodziców, bo jeszcze rodzinnego lekarza tu nie przeniosłam.
A więc, od soboty jestem na L4, ze względu na to, że mam fizyczną pracę i wolę chuchać na zimne, tak już mam. Przy okazji jestem na antybiotyku (po konsultacji z moim ginekologiem oczywiście), bo to co myślałam, że jest ciążowym lataniem do kibelka, okazało się paskudnym zapaleniem pęcherza (dobrze, że nie zaczęłam się leczyć na własną rękę, zanim się dowiedziałam, bo furagina ponoć w ciąży jest niebezpieczna).
Dzisiaj jest mój 33dc a @ jak nie było tak nie ma, więc jest wczesna ciąża. Martwię się jednak trochę. Pierwsza beta 10dpo była 54,640, a kolejna którą zrobiłam 3 dni później wyniosła tylko 74. Pocieszam się cały czas tym, że to były dwa różne laboratoria (w pierwszym pani powiedziała, że dobrze, że napomknęłam o pozytywnym teście, bo oni inaczej rozcieńczają próbki, więc może 2 laboratorium jest niemiarodajne do 1. Z resztą w 1 wynik 3 miejsca po przecinku plus tabela wyników w odniesieniu do tygodni, a w 2 nic, suchy wynik).
Staram się na razie nie przejmować, pod koniec przyszłego tygodnia mam się pojawić na usg, żeby potwierdzić ciążę. Do tej pory na spokojnie będę czekać, chociaż nie wiem czy dam radę być spokojna przy tak zaangażowanym w ciążę mężu non stop pyta mnie 'możesz to jeść?', 'możesz tak kucać, nie gnieciesz nic?', jest przekochany, ale wolałabym, żeby aż tak się nie ekscytował na tak wczesnym etapie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2017, 13:13
alex0806 lubi tę wiadomość
-
Kalarepka, z uśmiechem na twarzy przeczytałam Twój wpis. Kochana gratulacje, gratulacje i jeszcze raz gratulacje! Co do bety to najważniejsze, że wzrasta To oznacza, że dzidzi sie u Ciebie podoba Jeśli masz fizyczną pracę to się nie dziwię, że poszłaś na zwolnienie. Też bym dmuchała na zimne. Ciesz się tym stanem i słuchaj się męża
panipuchatkowa, czasem nawet w styczniu czy lutym lekko popada śniegiem, a później deszcz i chlapa. Nie ma już prawdziwych zim1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna