Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Maleńka, trzymam kciuki Musisz dołączyć do grona mamusiek
-
Maleńka! To dzisiaj z Toba czekamy i paznokcie obgryzamy
Nie martw sie kochana, niewiele Ci to da bo nie masz na to wpływu... Testy są różne... Jedne wyjdą super drugie słabo, zależy od firmy...
Tak wiec będziemy odświeżać forum i patrzeć co u Ciebie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2018, 09:51
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Alex-myślę ze stres Ci niewiele da a może tylko przedłużyć plamienia... Niestety takie dziwaczne te nasze organizmy są i bardzo na nerwy podatne...
Jak będziesz miała możliwość wez sobie kąpiel w wannie taka nie za ciepła... Mi czasem o tyle to pomagało (bardziej niż prysznic) ze się, ze tak powiem, wypłukiwały resztki w wodziehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Seli! Po prostu masz motywującego kota-zadbał żebyś wzięła sie za sprawy studiów taki mądry kotek bezczelny wprawdzie ale mądry
Rozwalił swoje dupsko i leni się a ja nie wiem... Nie chce mi się nic
Dziś już mnie nie boli... Odpukać. W ogóle siedzę i szukam w necie alkoholi do drinków -
Seli wrote:Rozwalił swoje dupsko i leni się a ja nie wiem... Nie chce mi się nic
Dziś już mnie nie boli... Odpukać. W ogóle siedzę i szukam w necie alkoholi do drinków
Wszystko byle nie robić to co trzeba?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Wszystko byle nie robić to co trzeba?
Tak Może.... Bym coś zrobiła dziś dla męża i wypas kolację... Bo jakoś mnie denerwuje z niewiadomego powodu -
panipuchatkowa wrote:Oo Seli co chcesz zrobić na kolację?
Może super pizze ? do tego drinki... Tylko jakąś flachę czegoś dobrego muszę kupić -
Cześć Kobitki!
Stęskniłam się za Wami, więc postanowiłam jednak wejść na forum - bardzo silną mam motywację co nie
W związku z tym, że nie było mnie tu od początku grudnia chciałabym Wam złożyć życzenia - wszystkiego dobrego w Nowym Roku, samych pogodnych dni, zdrówka i przede wszystkimi dużo miłości, zrozumienia i to na co każda czeka - ciąży!
Witam Dziewczyny, które dołączyły niedawno, a nie miałam okazji ich poznać. Mam nadzieję, że nie zagrzeją tu długo miejsca, a wręcz odwrotnie. Szybciutko zostaną mamusiami.
Mari, gratulacje! Wynik masz bardzo ładny, świadczący o ciąży. Także teraz się nie martw, a relaksuj i myśl tylko o sobie.
Maleńka, trzymam mocno kciuki Mam nadzieję, że to będzie dziś Twój i Twojego mężulka dzień.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2018, 10:23
terka, alex0806 lubią tę wiadomość
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Seli wrote:Może super pizze ? do tego drinki... Tylko jakąś flachę czegoś dobrego muszę kupić
Z drinków to polecam margaritęWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2018, 10:33
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
O nie Współnie nie nie lubię jak mi się wtrąca ktoś do kuchni no i mój talentu nie ma Zostawiam mu sprzątanie