Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
alegzi wrote:Cześć Kobitki!
Stęskniłam się za Wami, więc postanowiłam jednak wejść na forum - bardzo silną mam motywację co nie
W związku z tym, że nie było mnie tu od początku grudnia chciałabym Wam złożyć życzenia - wszystkiego dobrego w Nowym Roku, samych pogodnych dni, zdrówka i przede wszystkimi dużo miłości, zrozumienia i to na co każda czeka - ciąży!
Witam Dziewczyny, które dołączyły niedawno, a nie miałam okazji ich poznać. Mam nadzieję, że nie zagrzeją tu długo miejsca, a wręcz odwrotnie. Szybciutko zostaną mamusiami.
Mari, gratulacje! Wynik masz bardzo ładny, świadczący o ciąży. Także teraz się nie martw, a relaksuj i myśl tylko o sobie.
Maleńka, trzymam mocno kciuki Mam nadzieję, że to będzie dziś Twój i Twojego mężulka dzień.
Cześć!!! Myślałam ostatnio o Tobie!
Tobie również wszystkiego najlepszego w tym roku!
Zostajesz już z nami czy znów znikac będziesz? nawet nie próbuj nadrobić tego co tu sie działo, no chyba ze masz duuuuuzo czasu
alegzi lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Seli wrote:O nie Współnie nie nie lubię jak mi się wtrąca ktoś do kuchni no i mój talentu nie ma Zostawiam mu sprzątanie
Haha ja uwielbiam gotować z mężem... Mamy spora kuchnie ale czasem i tak sie wyganiamy i ja robię cos w pokoju on w kuchni i potem to łączymy on jest lepszym kucharzem ode mnie wiec często to on szalejehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Cześć!!! Myślałam ostatnio o Tobie!
Tobie również wszystkiego najlepszego w tym roku!
Zostajesz już z nami czy znów znikac będziesz? nawet nie próbuj nadrobić tego co tu sie działo, no chyba ze masz duuuuuzo czasu
Jak zobaczyłam ilość stron to do mnie doszło, że z pół roku musiałabym poświęcić na przeczytanie tego
Będę zaglądać, bo jednak przyzwyczaiłam się do naszego forum. Ciężko było mi nie wchodzić przez ten mój okres abstynencji tutaj, ale postanowiłam, że nie będę się nakręcała. Co będzie to będzie1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
terka wrote:Haha ja uwielbiam gotować z mężem... Mamy spora kuchnie ale czasem i tak sie wyganiamy i ja robię cos w pokoju on w kuchni i potem to łączymy on jest lepszym kucharzem ode mnie wiec często to on szaleje
My mamy kuchnie z salonem dużą kuchnie z wyspą i salon
Maleńka.... Bardzo mi przykro... Wiesz, nie chcę Cię martwić ;/ nie powinnam może mówić, ale kiedy byłaś ostatnio na usg? Mi testy wykazały pozytywy jak miałam torbiel... Albo masz za dużo LH lub tarczyca? Bo to dziwne te testy... -
Maleńka1592 wrote:Ust miałam mc temu
No to pewnie wada testów. Wyrzuć to i nie rób więcej, szkoda nerwów. -
alegzi wrote:Jak zobaczyłam ilość stron to do mnie doszło, że z pół roku musiałabym poświęcić na przeczytanie tego
Będę zaglądać, bo jednak przyzwyczaiłam się do naszego forum. Ciężko było mi nie wchodzić przez ten mój okres abstynencji tutaj, ale postanowiłam, że nie będę się nakręcała. Co będzie to będzie
Mi jest ciężko czasem przez weekend chociażby na chwile nie zerknąć wiec szacun za 2 miesiące odwykuhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Seli wrote:My mamy kuchnie z salonem dużą kuchnie z wyspą i salon
jak to wygląda ze sprzątaniem? Jesteśmy na etapie szukania projektu domku i ja mam mętlik w głowie jeśli chodzi o otwartą kuchnię.1cs z CLO
-
Maleńka1592 wrote:Usg miałam też się zdziwiłam że taki wynik obawiam się że coś mogło być na rzeczy A teraz spada 2m-ce temu beta była <0,1 więc nie sądzę żeby były jakieś problemy
Właśnie dlatego dziwi mnie wynik taki niejednoznaczny... Chyba ze jeszcze za wczas było po prostu ale nie chce nakręcać... W każdym bądź razie przykro mi że jednak negatyw, ale wiesz na czym stoisz...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Mi jest ciężko czasem przez weekend chociażby na chwile nie zerknąć wiec szacun za 2 miesiące odwyku
Weszłam tutaj z nadzieją, że zajmę się tylko ploteczkami. Nie zamierzam się starać tzn. brak mierzenia temp. i nałogowych myśli o ciąży, dziecku, objawach. Mam nadzieję, że dam radę Poza tym w maju idziemy na stymulację cyklu i tylko na to czekam. Teraz mam okres rekreacyjny jeśli można to tak nazwać
Trochę sobie poczytałam co tam u Was, ale żeby wszystkie str. przejrzeć to byłoby ciężko.1cs z CLO
-
Witam was kobietki w ten piękny dzionek
Maleńka przykro z powody bety, trzymaj się
Mari piękna beta witaj w gronie mamusie
Alegzi miło znów cie tu mieć
Miłego dniaalegzi lubi tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Maleńka... A może dopiero rośnie? Kurcze....
Alegzi - normalnie Mamy wyjście na balkon - duże szklane drzwi, do tego okno.
Fajnie jak coś pichcę, albo on zmywa/sprząta i możemy gadać, ja mogę oglądać tv