Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam was dziewczyny podpowiedzieć mi bo mam fiola
Przewiduje że do zapłodnienie doszło na przełomie 31.12 z czego wynikało by że jestem w starszej ciąży niż gdybym liczyła od ostatniej miesiączki, gdyż miałam która pierwsza fazę.
Pytam ponieważ idę jutro do gin gdyż dopadło mnie coś (jakąś infekcja) a nie chce żeby zaszkodziło to ciąży i ciekawi mnie czy czegoś się więcej dowiem.22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Ej... Nawet... Wysoką tempkę mam jak na ten dzień 36.82... Bo tak z ciekawości zmierzyłam. Ale mój organizm jest dziwaczny! Zazwyczaj mam poniżej 36.40 :p Może mam jednak jakis stan zapalny ale nie czuje?
-
Kurczę ja Ci nie pomogę Bo się nie znam ale cieki mnie rzecz jedna w necie naczytałam się o plamieni implantacyjn i tam dziewczyny się wypisywali ze miały krwawienia a nie plamienia ... szczerze to wątpię żeby to było zagnieżdżenie No ale takie rzeczy wypisują dziewczyny w necie[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mała_Mii wrote:Kurczę ja Ci nie pomogę Bo się nie znam ale cieki mnie rzecz jedna w necie naczytałam się o plamieni implantacyjn i tam dziewczyny się wypisywali ze miały krwawienia a nie plamienia ... szczerze to wątpię żeby to było zagnieżdżenie No ale takie rzeczy wypisują dziewczyny w necie
Moja mama przez 3 miesiace normalnie krwawiła żona kuzyna tez... I poszła do gina, bo stwierdziła, że trzeba się przebadać bo chcą się postarać o bobo (po podróży poślubnej) a on jej bobo na usg pokazał zaczynała 4 miesiąc -
To jak masz takie przypadki w rodzinie .. to kto wie ;p masz test ciążowy ? Zrób a później na betę ;p wiesz moja mama mowila ze miała 2 terminy porodu ze mną z różnica 5 tyg ... bo miała miesiączkę normalnie pierwszym miesiącu .. na badania jak chodziła No nie robili wyedy jeszcze takich usg jak tetaz mowila ze lekarz trąbkę taka przykładał i słuchał No i raz było ze duża jestem i wg pomiarów termin na koniec stycznia a taz mniejsza byłam i termin na początek marca ur się 9 lutego i ważyłam 2,800 a wody były zielone i okazało się ze byłam przenoszona te prawie 2 tyg a co za tym idzie ze będąc w ciszy miała okres ;p[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
He, test mam będę też o ciąży wiem od 13 stycznia, chodzi o to że na tych kalkulatorach ciąży jak liczę od @ wychodzi 5tc a jak od owu to jutro będzie 5tc i 5 dni a to jest różnica ( i jak od ovu to wychodzi ze cykl zaczął mi się 16 np.)22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
Mała_Mii wrote:To jak masz takie przypadki w rodzinie .. to kto wie ;p masz test ciążowy ? Zrób a później na betę ;p wiesz moja mama mowila ze miała 2 terminy porodu ze mną z różnica 5 tyg ... bo miała miesiączkę normalnie pierwszym miesiącu .. na badania jak chodziła No nie robili wyedy jeszcze takich usg jak tetaz mowila ze lekarz trąbkę taka przykładał i słuchał No i raz było ze duża jestem i wg pomiarów termin na koniec stycznia a taz mniejsza byłam i termin na początek marca ur się 9 lutego i ważyłam 2,800 a wody były zielone i okazało się ze byłam przenoszona te prawie 2 tyg a co za tym idzie ze będąc w ciszy miała okres ;p
Wiecie co... Chyba zrobię test dla spokoju świętego. Bo jak mam zacząć tamto brać to wolę pewniaka, ale nie sądzę Tylko mąż musi test kupić
Dziwny cykl miałam, serio i dziwny ten okres... Wczoraj naprawdę był lekki, ale czasem tak miałam, że się zmniejszało a na drugi dzień było nieco intensywniejsze... No ale nie tak, że niepełne 3 dni... Bo w niedziele bardzo późno, koło północy poleciało, ale nie jakiś szał... Potem cały poniedziałek, wtorek tak troche znów i o... ;/ Martwie się bo co, owulacji może nie miałam? Jeden dzień mnie bolało a potem nic... A podobno ma boleć i nie może być za krótki ;/ -
Kaassiia wrote:He, test mam będę też o ciąży wiem od 13 stycznia, chodzi o to że na tych kalkulatorach ciąży jak liczę od @ wychodzi 5tc a jak od owu to jutro będzie 5tc i 5 dni a to jest różnica ( i jak od ovu to wychodzi ze cykl zaczął mi się 16 np.)
Może coś zauważy ale nie wiem Podobno od 1000 bety cos widac -
17 stycznia miałam 622 więc może już podskoczyla do 1000 przez tydzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 15:06
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
Kaassiia wrote:17 stycznia miałam 622 więc może już podskoczyla do 1000 przez tydzień
chyba tak... Bo to jakoś rośnie co 3 dni 50% ? Dobrze kojarzę? -
Nie mierzyłam jakoś temperatury... ale udostępnie. W ciągu dnia nie mam wahań, tempka z rana od tej w ciągu dnia różni się góra o 0,05 stopnia
-
Nie sądzę, że to ciąża... Ale dziwi mnie to. Bo mam zawsze 1 dzień takiego lekkiego, rozkręca się na dwa mega krwawe dni, potem jeden jest lekki i jeszcze na piąty dzień jest krwawienie... A ta tempka dziś 36.80 to dla mnie szok... Bo ja mam 36.40 góra w końcówce albo po okresie, a w okres ok. 36.50