Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Noo to śmierdzi na odległość ;p tylko nie wiem jeszcze czym ;p a może będziesz żywym dowodem na? życzę Ci tego ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 15:21
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Kurczę... Szyjka pulchna, średnio... Chyba nie jest ani zamknięta ani otwarta... Śluzu jest dużo Ale nie sądzę, że to ciąża. Po prostu pewnie wariuje
Przed anty miałam 7 dniowe okresy, bezbolesne. Przy anty miałam lekko bolesne ale 5-6 dni trwały... Ostatnio mam identycznie 4 dni i jeden takiego plamienia. Huh, oby moja ginekolog wiedziała co robi:P -
panipuchatkowa wrote:Ja po okresie tez mam niziutko tempke..
Ja ogólnie mam nisko... Na owu spada do 36.20-25 a potem rośnie... -
panipuchatkowa wrote:Wiesz jak sprawdzisz to sie chyba nic nie stanie. Zobaczymy.☺
No tak. Ale dziwnie jest dziś ;P czuje znów power i czuje się tak ładna Hehehe w poniedziałek miałam taką masakrę... Naprawdę. Już stwierdziłam, że większego bólu nie ma jak to co miałam ( a nie raz mnie bolało:P ). -
Mała_Mii wrote:No No trzymam kciuki tylko daj nam znać kiedy będziesz robić ?;p
Jak zrobie to wieczorem, nie wiem czy jest sens i czy to coś da ale muszę od wieczora brać czopki -
Myślę, że nie ma na co Ale dla pewności zrobię bo te czopki są niebezpieczne wtedy
Maleńka! Właśnie! Już która godzina! a od 13.30 sporo minęło :p -
Dr powiedzial ze beta ewidentnie wskazuje na to ze cos sie zadzialo.. Ze kobieta ktora nie jest w ciazy ma bete 0 lub 0.1 jednak jest za wcześnie by ocenic co dokladnie sie stalo.. Dziwn ta beta ale narazie nie kazal powtarzac i sie nie stresowac.. Powiedzial ze jesli krwawienie nie przyjdzie po niedzielli mam przyjsc i bedziemy szukac pecherzyka z tym ze narazie. Sie nie nastawiac... Ja widzialam ze on podejrzewa chyba pozamaciczna kazal brac 100 luteiny nie 50.. Wiec albo pozamaciczna albo juz po wwszystkim ale bylo by juz raczej krwawienie i widac by bylo cos na usg pewnie albo za wczesnie zrobiona beta jakims cudem w co ja nie wierze zapisalam sie na wizyte w czwartek tydzien czekania przedemna chyba ze @ przyjdzie
-
Dzis bylam na kontroli co z moim pęcherzykiem sie stalo, czy byla owu. Z prawego jajnika pekl i byla owulacja. Natomiast dr dopatrzyla jeszcze na lewym jajniku pecherzyk na ponad 17 mm! I pyta mnie czy byłam stymulowana, a ja ze nie. Nie zapytalam jej czy jest z niego mozliwa druga owulacja? Ogólnie dostalam dupka, mam brac do 4 lutego a 5 lutego mam isc na bete. Jesli sie nie uda to pierwsza IUI w lutym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 16:13
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Hmm... Dziwne, że nie powtarzać bety kazał... Bo jak była mała a od tysiąca coś widać? No nic, to czekamy dalej z Tobą
Sylwia - super Ale dwie owu są możliweSylwiaa992 lubi tę wiadomość
-
Mała_Mii wrote:Tak są możliwe sama miałam w tym cyklu ;p Tz teraz już poprzednim
Ja też bo najpierw w 7dc pękł pęcherzyk i myślałam, że to na tyle w tym cyklu po czym pojawił się znów śluz płodny i tempka zawrotnie w górę poszła -
Seli-może jeśli masz możliwość zrób bete? Masz przed 18 jeszcze to może Cie przyjmą normalnie i pewnie wyniki dzisiaj będą nie? Jeśli nie jesteś pewna testów domowych.. Beta daje pewność
No i czekamy na wieści bo faktycznie dziwne to wszystko u Ciebie...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm