Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
terka wrote:Z Toba musi byc naprawdę źle skoro dwa dni bez bólu uznajesz za dziwne
Bo zawsze mnie coś boli a już na pewno ta lewa strona, a jak nie lewa to jajnik -
Powiem wam ze bardzo zaskakujący ten styczeń maleńka ja dobrze Cię rozumiem w tym miesiącu miałam tez dużo stresu i nie wiem co myśleć o tym co to było otóż chodzi o to ze 3 tyg po terminacji ciąży ( zjechałam akurat na trochę do pl zalecenia psychologa ) byłam u swojej ginki która powiedziała ze miałam i mam ta druga owu ja zaskoczona mówię do niej „ ale jak to ? Przecież ja współżyje z mezem . A ona na to ze nie widzi żadnych przeciwskazan z jej punktu widzenia po usg . Wszytko już jest dobrze , nie ma śladu po ciąży . Wiec okej współżyłam dalej ;p( dodam ze w ten sam dzień robiłam betę żeby sprawdzić czy już noe ka śladu po ciąży wyszła 2,59) w tamta środę zrobiłam test a tam cień cienia w czwartek identyczny plus elektroniczny clearblue zrobiłam a tam cisz 1/2 . W piątek tez jasna kreska w sobotę lekko ciemniejsza a w poniedziałek okres ... i co myśleć ? Dodam wam zaraz zdjęcie testów . Hmm nie robiłam wtedy temperatury sobie ani nic takiego żeby to stwierdzić .. i albo w laboratorium się pomylili i miałam wtedy jeszcze hormon , ale owulacja wtedy ? Hmm albo biochemiczna bo organom jeszcze za słaby nie bez powodu odrazu po terminacji mi powiedzieli ze po pierwszej miesiączce mogę .. No ale co się nadenerwowalqm przez te kilka dni ze ta kreska nie ciemnieje to moje i męża[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
To zrób znowu test , sprawdź czy ciemnieje , ja miałam zrobić w poniedziałek właśnie ale szybszy z samego rana był okres od testu .. wiec u mnie wszytko jasne[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Seli wrote:Moja mama przez 3 miesiace normalnie krwawiła żona kuzyna tez... I poszła do gina, bo stwierdziła, że trzeba się przebadać bo chcą się postarać o bobo (po podróży poślubnej) a on jej bobo na usg pokazał zaczynała 4 miesiąc
Moja mama miała przez 2 miesiące @ jak była w ciąży z moją siostrąSeli lubi tę wiadomość
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Ja czekam do rana... I albo termometr mam wadliwy... Albo serio mam 36.93... Tak jak przed okresem... Bo mi się wachała 36.93-37.00... Mogłam kazać kupić dwa bym sikła dwa razy
-
Sylwiaa992 wrote:Dzis bylam na kontroli co z moim pęcherzykiem sie stalo, czy byla owu. Z prawego jajnika pekl i byla owulacja. Natomiast dr dopatrzyla jeszcze na lewym jajniku pecherzyk na ponad 17 mm! I pyta mnie czy byłam stymulowana, a ja ze nie. Nie zapytalam jej czy jest z niego mozliwa druga owulacja? Ogólnie dostalam dupka, mam brac do 4 lutego a 5 lutego mam isc na bete. Jesli sie nie uda to pierwsza IUI w lutym
O kurczaczki to trzymamy kciuki!1cs z CLO
-
Hej dziewczyny Tak poszalałyście, że pół h nadrabiałam Teraz nie wiem do czego się odnieść, to zacznę od końca!
Ja się właśnie obawiam o moje przyszłe ciąże. Bo moja mama straciła dziecko w 4/5 miesiącu, zaszła zaraz po ślubie i straciła. A rok później urodziłam się ja. Moja teściowa też straciła dziecko. W sensie urodziła i umarło. Ale to już 7 miesiąc był, spadła ze schodów i coś się nie powiodło. A że to było 23 lata temu to nie odratowali takiego malucha.
Ja dzisiaj już mam większy stres przed HSG. Idę o 8 rano do szpitala, pewnie znowu będzie tak się ciągnęło przyjęcie jak ostatnio przed grudniowymi badaniami... Zabieg w piątek. Plamienia już nie mam. Po całym dniu cośtam na wkładce było, jakaś kropelka, ale nawet im w szpitalu o tym nie powiem. Jak będzie coś nie tak to sami zauważą Mam nadzieję, że jutro ten wymaz będzie w porządku i zabieg się odbędzie. Bo nie chciałabym czekać znowu na kolejny termin...
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Seli wrote:Ja czekam do rana... I albo termometr mam wadliwy... Albo serio mam 36.93... Tak jak przed okresem... Bo mi się wachała 36.93-37.00... Mogłam kazać kupić dwa bym sikła dwa razy
Czekam jutro z rana na pozytywne info.1cs z CLO
-
alex0806 wrote:Hej dziewczyny Tak poszalałyście, że pół h nadrabiałam Teraz nie wiem do czego się odnieść, to zacznę od końca!
Ja się właśnie obawiam o moje przyszłe ciąże. Bo moja mama straciła dziecko w 4/5 miesiącu, zaszła zaraz po ślubie i straciła. A rok później urodziłam się ja. Moja teściowa też straciła dziecko. W sensie urodziła i umarło. Ale to już 7 miesiąc był, spadła ze schodów i coś się nie powiodło. A że to było 23 lata temu to nie odratowali takiego malucha.
Ja dzisiaj już mam większy stres przed HSG. Idę o 8 rano do szpitala, pewnie znowu będzie tak się ciągnęło przyjęcie jak ostatnio przed grudniowymi badaniami... Zabieg w piątek. Plamienia już nie mam. Po całym dniu cośtam na wkładce było, jakaś kropelka, ale nawet im w szpitalu o tym nie powiem. Jak będzie coś nie tak to sami zauważą Mam nadzieję, że jutro ten wymaz będzie w porządku i zabieg się odbędzie. Bo nie chciałabym czekać znowu na kolejny termin...
Będzie ok Nawet jak jest mikro plamka to raczej nic takiego -
alegzi wrote:Czekam jutro z rana na pozytywne info.
Hmm... Ale w poniedziałek miałam taki ból... To chyba nie możliwe? I kolor okresu był cały czas jasno czerwony. -
alex, wszystko będzie dobrze. Musi!
co do teściowej i Twojej mamy to mi przykro. Stracić dzieciątko po tylu miesiącach to na pewno ogromna tragedia pewnie mało powiedziane...1cs z CLO
-
Ja zawsze miałam skrzepy... Nawet tak jakby płaty skóry... Nie wiem jak to wyjaśnić ale tak jak po maseczce skóra schodzi ze stopy to tak miałam a w tym tak dziwnie ;/ A może mi się zatrzymało bo coś... Wchłania?
-
Seli wrote:Ja zawsze miałam skrzepy... Nawet tak jakby płaty skóry... Nie wiem jak to wyjaśnić ale tak jak po maseczce skóra schodzi ze stopy to tak miałam a w tym tak dziwnie ;/ A może mi się zatrzymało bo coś... Wchłania?
Skrzepy są raczej czymś normalnym. Dopytywałam o nie gin., bo sama się pewnego razu przestraszyłam.
1cs z CLO
-
alegzi wrote:Skrzepy są raczej czymś normalnym. Dopytywałam o nie gin., bo sama się pewnego razu przestraszyłam.
No on był krótki, a jeden dzień mega obfity... Mi mówiła,że powinien być bolesny i ze skrzepami bo wtedy potwierdza tak jakby owu A ja zawsze miałam większe i no... Inne. Może coś tam się zmienia, nie wiem.