Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Poczekajcie bo przeczytałam coś co mnie zainteresowało a nie wiedziałam o tym czy jeśli boli podczas okresu to znaczy ze była owu ?;O a gdzie dokładnie co ma bolec ? Jajnik , podbrzusze ? Bardzo lekko ? Dzień dwa ? cała miesiączkę ? kurde zainteresowało mnie to[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
alex0806 wrote:Hej dziewczyny Tak poszalałyście, że pół h nadrabiałam Teraz nie wiem do czego się odnieść, to zacznę od końca!
Ja się właśnie obawiam o moje przyszłe ciąże. Bo moja mama straciła dziecko w 4/5 miesiącu, zaszła zaraz po ślubie i straciła. A rok później urodziłam się ja. Moja teściowa też straciła dziecko. W sensie urodziła i umarło. Ale to już 7 miesiąc był, spadła ze schodów i coś się nie powiodło. A że to było 23 lata temu to nie odratowali takiego malucha.
Ja dzisiaj już mam większy stres przed HSG. Idę o 8 rano do szpitala, pewnie znowu będzie tak się ciągnęło przyjęcie jak ostatnio przed grudniowymi badaniami... Zabieg w piątek. Plamienia już nie mam. Po całym dniu cośtam na wkładce było, jakaś kropelka, ale nawet im w szpitalu o tym nie powiem. Jak będzie coś nie tak to sami zauważą Mam nadzieję, że jutro ten wymaz będzie w porządku i zabieg się odbędzie. Bo nie chciałabym czekać znowu na kolejny termin...
Współczuję utraty dzieciatek waszym mamom.. Moja też straciła pierwsza ciążę w 4 m-cu potem urodziła moja siostrę potem straciła druga w 6 mcu a potem urodziłam się ja.. Więc mimo strat urodziła 3 zdrowych dzieci -
Mała_Mii wrote:Poczekajcie bo przeczytałam coś co mnie zainteresowało a nie wiedziałam o tym czy jeśli boli podczas okresu to znaczy ze była owu ?;O a gdzie dokładnie co ma bolec ? Jajnik , podbrzusze ? Bardzo lekko ? Dzień dwa ? cała miesiączkę ? kurde zainteresowało mnie to
Chyba ogólnie podbrzusze ale nie wiem. Dopytam się dokładnie -
No dopytaj ;pbo to interesujące bo co fakt kiedyś dawno temu mnie nie bolał nic brzuch . I zastanawiałam się chwile czy w ogóle mam owu , ale nie zgłębiałam się w to bo to nie był czas na dzidzie a tetaz jak mam okres to pierwszy dzień to zawsze tragedia dla mnie ...[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
To ja w szpitalu po dupku miałam takie boleści, że masakra. A teraz nic mnie nie bolało. Może faktycznie coś w tym jest...?
Muszę sobie wymyślić strój zwierzaka na wtorkowy bal w żłobku Kurcze, pomysłu nie mam. Tematem są zwierzęta, może jakąś biedronkę sobie zrobię?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hmm... Jak mówię, że mam niebolesne to mówią,że przy owulacyjnych będzie boleć. I wtedy głupieje bo przy antykoncepcji miałam dość bolesne
-
alex0806 wrote:To ja w szpitalu po dupku miałam takie boleści, że masakra. A teraz nic mnie nie bolało. Może faktycznie coś w tym jest...?
Muszę sobie wymyślić strój zwierzaka na wtorkowy bal w żłobku Kurcze, pomysłu nie mam. Tematem są zwierzęta, może jakąś biedronkę sobie zrobię?
w sinseyu są fajne kombinezony -
A niee, kupować nic specjalnie nie będę Zrobię sobie kostium, tylko muszę pomyśleć jaki Może na szmaty pójdę to coś znajdę
Muszę się zabrać za pakowanie do szpitala i zrobić mężowi obiad na jutro. Ale znowu mam lenia jak wczorajLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:A niee, kupować nic specjalnie nie będę Zrobię sobie kostium, tylko muszę pomyśleć jaki Może na szmaty pójdę to coś znajdę
Muszę się zabrać za pakowanie do szpitala i zrobić mężowi obiad na jutro. Ale znowu mam lenia jak wczoraj
hehehe Ja dziś troszkę ruszyłam tyłek -
alex0806 wrote:Nie wiem, czy takie istnieją w ogóle Wiem, że nie może być krwawienia wtedy. Ja miałam plamienia jeszcze 2 dni temu, ale już chyba cisza.
I chyba musi być przed owulacją by po nie zaszkodzić ew. ciąży czy coś? Czy nic nie mówili? -
Okej No to życzę Ci w takim razie sukcesu jutro właśnie trochę poczytałam i wyczytałam ze 40% kobiet po takim badaniu odrazu zachodzi w ciąże ;p życzę aci tego[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
Nie mówili, ale czytałam o tym. U mnie nie wiadomo, czy w ogóle owulacja występuje, więc i tak na nic się nie nastawiam przed stymulacją... Jedno w niedzielę było, więc nawet gdyby ta owu jednak była, to szału nie ma. I te plamienia, zawirowania hormonalne. Jak będą coś mieli przeciwko to i tak się zgodzę na zabieg, bo na nic nie liczę.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hm... Ale Alex jesteś na dobrej drodze, sprawdzą drożność, dadzą stymulację i będzie ok
-
Przy badaniu Hsg Trzeba byc przed owu, albo mozna później jesli sie nie staralo. Trzeba wykluczyc ewentualną ciążę bo badanie moze wyplukac zarodek.
Zrobilam test owu, sa dwie kreski, druga wyrazna, ale nie tak jak kontrolna. Jutro powtórzę i zobaczymy
Ogólnie dzis czulam lewy jajnik i podbrzusze trochę tez czuje od czasu do czasu, ale to mozliwe ze przez hsg25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Idę dziewczynki spać, jestem tak mega śpiąca, że szok
Dobranoc, miłego wieczoru