Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nic nie mowie juz bo miewam i caly miesiac okropne ;p
Ide spac. O -
Nawet niech mnie to HSG boli, byleby do skutku doszło. Mówiłam, że plamienie się skończyło - a tu przy siku niteczka krwi. Normalnie wyjdę z siebie! Może nie zauważą Bo przez cały dzień nic nie mam. Bardziej się o infekcję jakąś boję. Bo takie moje szczęście, że mogło się coś przypałętać...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
terka wrote:Maleńka rozumiem stres podczas bety ale tydzień czekania i niepewności będzie Cie mniej stresował?
-
Maleńka1592 wrote:Ehh nie wiem sama już tak naprawdę Ale jak beta wyjdzie znów dziwna to będę musiała i tak na wizytę czekać
Jeśli wtedy wyszła nijaka to teraz musi być albo w ta albo w ta. Nie może stać w miejscu przecież
Ja bym chyba padła z niewiedzy...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
alegzi wrote:Ponoć po urodzeniu dziecka kobiety mają bezbolesne @. Pożyjemy, zobaczymy, tzn. ja, bo miewam strasznie bolące.
-
Maleńka1592 wrote:Ehh nie wiem sama już tak naprawdę Ale jak beta wyjdzie znów dziwna to będę musiała i tak na wizytę czekać
-
alegzi wrote:O jeny Terka! Nosisz spódnice i sukienki przede wszystkim? Ja mam co jakiś czas w planach zmienić garderobę na tą bardziej kobietą, że tak to ujmę, ale kurczaczki zawsze coś mi na drodze stanie.
Tak-kiedyś założyłam sukienkę zimą i okazało sie ze mi cieplej niż e spodniach (miałam oczywiście leginsy takie cieple) i wygodnie mi było po górach chodzić (moj wyznacznik kiedyś ) i stwierdziłam że nie chce spodni i tak zostałohttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Maleńka1592 wrote:Przed ciąża miałam takie bolesne że wyrywalam uchwyty od drzwiczek szafek z bolu po porodzie mam tak samo Ale nie mam uchwytów I więcej się że mnie leje więc każda teoria inna a biorąc pod uwagę że jak bolu to owu była to ja mam co miesiąc chyba owu i to pewnie nie jedna bo boli jak diabli. A że 4 cykle w roku bolą gorzej niż poród... Dodam że nie mam Endo bo przy tym to naprawdę też są bolesne
A miałam nadzieję, że jednak może kiedyś zostawią mnie w spokoju No, ale nadzieja zawsze jest1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
terka wrote:Tak-kiedyś założyłam sukienkę zimą i okazało sie ze mi cieplej niż e spodniach (miałam oczywiście leginsy takie cieple) i wygodnie mi było po górach chodzić (moj wyznacznik kiedyś ) i stwierdziłam że nie chce spodni i tak zostało
Normalnie zmotywowałaś mnie do rzucenia w kąt spodni Oczywiście najpierw muszę nakupić odpowiednią ilość sukienek. No, ale można powiedzieć, że jestem bliżej celu niż dalej. Liczą się przecież chęci1cs z CLO
-
alegzi wrote:Normalnie zmotywowałaś mnie do rzucenia w kąt spodni Oczywiście najpierw muszę nakupić odpowiednią ilość sukienek. No, ale można powiedzieć, że jestem bliżej celu niż dalej. Liczą się przecież chęci
Byle na chęciach nie pozostało ja mam jakieś 7, moze ciut więcej na zmianę takich na co dzień (bo wymieniam regularnie ostatnio na większe a mniejsze w które sie nie wcisnę ida na dno szafy i czekaja na swoj czas wiec sie pogubiłam już)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 20:29
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Maleńka1592 wrote:Jak będzie ujemna to będę się do wizyty stresować czemu @ jeszcze nie ma
Jak będzie ujemna to będziesz miała koniec jednego stresu-czy jest czy nie ma. A stres tez potrafi zatrzymać @ na ładnych kilka dni... Ale przede wszystkim będziesz wiedziała czy czekać na @ czy niehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Byle na chęciach nie pozostało ja mam jakieś 7 na zmianę (bo wymieniam regularnie ostatnio na większe a mniejsze w które sie nie wcisnę ida na dno szafy i czekaja na swoj czas )
No wiadomo Masz jakiś ulubiony sklep z sukienkami? Ja mam z tym zawsze problem. Nie chcę żeby były mega eleganckie.1cs z CLO
-
alex0806 wrote:Ja to raczej sukienkowa nie jestem Jakoś źle się czuję w sukience. Na jakieś okazje założę itd, ale na co dzień spodnie. W mojej sukni ślubnej natomiast jestem tak zakochana, że ubrałabym ją raz jeszcze
Ja też tak miałam Ale ostatnimi czasy zmieniłam zdanie. Ciężko mi tylko znaleźć jakąś "codzienną" żebym mogła spokojnie do pracy w niej pójść czy do sklepu.1cs z CLO
-
Maleńka1592 wrote:To że i mnie nie pomogło nie znaczy że i Ciebie też tak bedzie
Oczywiście. Miałam jednak nadzieję, że w większości przypadków ból w czasie @ po porodzie ustępuje. Za niedługo dowiemy się od Terki jak to u niej jestWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 20:32
1cs z CLO
-
terka wrote:Jak będzie ujemna to będziesz miała koniec jednego stresu-czy jest czy nie ma. A stres tez potrafi zatrzymać @ na ładnych kilka dni... Ale przede wszystkim będziesz wiedziała czy czekać na @ czy nie