Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex-co do stroju jeśli byś chciała możesz po używanych sklepach popatrzeć, tam czasem widziałam karnawałowe stroje ale czy na dorosła osobę ale zerknąć warto
Co do badania-oczywiście kciuki będą mocno mocno zaciśnięte żeby było lepiej po i nie bolało podczasWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 19:11
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
alex0806 wrote:Nie mówili, ale czytałam o tym. U mnie nie wiadomo, czy w ogóle owulacja występuje, więc i tak na nic się nie nastawiam przed stymulacją... Jedno w niedzielę było, więc nawet gdyby ta owu jednak była, to szału nie ma. I te plamienia, zawirowania hormonalne. Jak będą coś mieli przeciwko to i tak się zgodzę na zabieg, bo na nic nie liczę.
Będzie dobrze To znaczy, że po zabiegu w następnym cyklu masz stymulację? Chyba, ze źle załapałam
Co do stroju to w second-handach jest tego na pewno na potęgę. Na pewno coś znajdzieszWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 19:12
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Ej dziewczyny co wy gadacie? Ze jak @ nie boli to owu w tym cyklu poprzedzającym nie było? To co ja prawie cale życie owu nie miałam? Ból podczas @ miałam tak sporadycznie ze hej ho... Dosłownie kilka razy w życiu... A jakoś w ciąży jestemhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Alex-co do stroju jeśli byś chciała możesz po używanych sklepach popatrzeć, tam czasem widziałam karnawałowe stroje ale czy na dorosła osobę ale zerknąć warto
Co do badania-oczywiście kciuki będą mocno mocno zaciśnięte żeby było lepiej po i nie bolało podczas
Z tego co pamiętam to jesteśmy mniej więcej tego samego wzrostu - małe kurdupelki Więc na pewno coś znajdzie. Czasem jak patrzę na ubrania dla dzieci to się zastanawiam czy ja na pewno już nie urosnę tak te ubranka są duże na dzieciaczki.1cs z CLO
-
terka wrote:Ej dziewczyny co wy gadacie? Ze jak @ nie boli to owu w tym cyklu poprzedzającym nie było? To co ja prawie cale życie owu nie miałam? Ból podczas @ miałam tak sporadycznie ze hej ho... Dosłownie kilka razy w życiu... A jakoś w ciąży jestem
Myślę, że nie można tego tak rozpatrywać.1cs z CLO
-
terka wrote:Ej dziewczyny co wy gadacie? Ze jak @ nie boli to owu w tym cyklu poprzedzającym nie było? To co ja prawie cale życie owu nie miałam? Ból podczas @ miałam tak sporadycznie ze hej ho... Dosłownie kilka razy w życiu... A jakoś w ciąży jestem
A może jakaś Boska moc?1cs z CLO
-
Kazdy gin u jakiego bylam to mi tak mowil... akurat tu nie byli rozbiezni. ;p -
alegzi wrote:Z tego co pamiętam to jesteśmy mniej więcej tego samego wzrostu - małe kurdupelki Więc na pewno coś znajdzie. Czasem jak patrzę na ubrania dla dzieci to się zastanawiam czy ja na pewno już nie urosnę tak te ubranka są duże na dzieciaczki.
Aaaa racja! eee to znajdziesz cos Alex tak jak ja patrzę ze niektóre rez byłyby na mnie za duże... A spodnie to juz...szkoda gadać za długie to to i za wąskie wszystkie na szczęście od kilku lat tylko spódnice i sukienki i łatwiej w życiu z szukaniemhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Seli wrote:Kazdy gin u jakiego bylam to mi tak mowil... akurat tu nie byli rozbiezni. ;p
No to im powiedz kiedyś o mnie bo chyba nie chodziło im o osoby z endo tylko ogólnie o wszystkie babeczki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 19:18
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:W Nią akurat nie wątpię ale przyziemna owulacja tez do tego potrzebna
Jak Boska moc to i ovu być nie musi Oczywiście żartuję. I jedno i drugie jak najbardziej jest potrzebne.1cs z CLO
-
alegzi wrote:Serio? To mnie teraz zaskoczyłaś.
Serio. Ze musi pobolewac. A jak nic sie nie czuje bolu to podobno nie bylo... i bylam u trzech to kazdy tak mowil
-
terka wrote:No to im powiedz kiedyś o mnie bo chyba nie chodziło im o osoby z endo tylko ogólnie o wszystkie babeczki?
-
terka wrote:Aaaa racja! eee to znajdziesz cos Alex tak jak ja patrzę ze niektóre rez byłyby na mnie za duże... A spodnie to juz...szkoda gadać za długie to to i za wąskie wszystkie na szczęście od kilku lat tylko spódnice i sukienki i łatwiej w życiu z szukaniem
O jeny Terka! Nosisz spódnice i sukienki przede wszystkim? Ja mam co jakiś czas w planach zmienić garderobę na tą bardziej kobietą, że tak to ujmę, ale kurczaczki zawsze coś mi na drodze stanie.1cs z CLO
-
Seli wrote:Serio. Ze musi pobolewac. A jak nic sie nie czuje bolu to podobno nie bylo... i bylam u trzech to kazdy tak mowil
Terka brak bólu - ciąża.
Alegzi - ból jakby ze skóry obdzierali - brak ciąży
Aż z ciekawości podpytam mojego gin. o to.terka lubi tę wiadomość
1cs z CLO
-
alegzi wrote:Jak Boska moc to i ovu być nie musi Oczywiście żartuję. I jedno i drugie jak najbardziej jest potrzebne.
Właśnie żeście mnie siekly tym bo mowie miałam kilka razy tak ze 1 dnia zgon i potem lepiej (ale nawet jeśli to 1 dzień i koniec bólu jakiegokolwiek). Ale tak to całe tyyyle lat gdyby nie fakt widzialny @ to nawet bym nie wiedziała o nim
Nawet jak badałam proga to potwierdzał owu a potem znów bezboleśnie przechodziłam wszystkohttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
alegzi wrote:Terka brak bólu - ciąża.
Alegzi - ból jakby ze skóry obdzierali - brak ciąży
Aż z ciekawości podpytam mojego gin. o to.
No ja nie mowie, ze to nie tak... bo sie nie odezwalam nic na to. Na anty mnie holaly okresy a po nie -
terka wrote:Właśnie żeście mnie siekly tym bo mowie miałam kilka razy tak ze 1 dnia zgon i potem lepiej (ale nawet jeśli to 1 dzień i koniec bólu jakiegokolwiek). Ale tak to całe tyyyle lat gdyby nie fakt widzialny @ to nawet bym nie wiedziała o nim
Nawet jak badałam proga to potwierdzał owu a potem znów bezboleśnie przechodziłam wszystko
Nic tylko się cieszyć Ból @ to jeden z gorszych, nie licząc oczywiście bólu zęba. Brr...Przynajmniej dla mnie.1cs z CLO
-
Seli wrote:No ja nie mowie, ze to nie tak... bo sie nie odezwalam nic na to. Na anty mnie holaly okresy a po nie
Ponoć po urodzeniu dziecka kobiety mają bezbolesne @. Pożyjemy, zobaczymy, tzn. ja, bo miewam strasznie bolące.1cs z CLO