Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hiszpania nigdy nie byłam. Chętnie bym pojechała zobaczyć<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
A mi się marzą włochy....
Można już Kasi gratulować?
-
Wiecie, że ja nigdy na wczasach z mężem nie byłam zagranicą Ciągle odkładamy na ten dom a jedyne wczasy to weekend w Zakopanem lub w jakimś innym miasteczku nad jakims jeziorkiem itp. Co najlepsze wcale nie zyjemy oszczędnie ale jakbym wspomniała o wyjeździeci rekreacyjnie zagranicę to by zaraz powiedział że te pieniądze mozna lepiej spozytkowac i w dom włożyć.
-
klitra wrote:Wiecie, że ja nigdy na wczasach z mężem nie byłam zagranicą Ciągle odkładamy na ten dom a jedyne wczasy to weekend w Zakopanem lub w jakimś innym miasteczku nad jakims jeziorkiem itp. Co najlepsze wcale nie zyjemy oszczędnie ale jakbym wspomniała o wyjeździeci rekreacyjnie zagranicę to by zaraz powiedział że te pieniądze mozna lepiej spozytkowac i w dom włożyć.
spoko... ja byłam w życiu 3 razy na wakacjach raz z rodzicami nad morzem, raz z mężem nad morzem, i raz nad jeziorami ostatnie wakacje były... jakieś... 4 lata temu Nigdy nie byłam w górach -
Na wam powiem lepiej moje wakacje to zawsze kierunek Polka mieszkam w tej Holandii czasami podjade do Niemiec bo mam tam ciocie i kuzyna No i odwiedzę België bi bardzo blisko a mamy tak przyjaciół na tym koniec[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
To może nie mam co na narzekać
Dziewczyny, zauważyłam śluz podbarwiony nitkami brązowymi, mam tak zawsze co miesiąc, wszedzie ze to owulacja ale mi się nie wydaję bo śluz nie jest rozciągliwy, może taki śluz występować powiedzmy 1-2dni przed owulacją? Z drugiej strony całe podbrzusze mnie boli, kuje jak na owulkę. Chciałam żeby mąż mi kupił testy owulacyjne bo ja uwiezniona z córką w domu bo chora jest no ale w tej kwestii na nim polegać za bardzo nie mam co -
Seli wrote:A mi się marzą włochy....
Można już Kasi gratulować?
Słyszałam, że Włochy przereklamowane. W Rzymie pełno śmieci i ogólnie nie dbają o porządek no i drożyzna. Info od znajomych, którzy byli w 2017 na wakacjach tam Mnie jakoś bardziej kręci Afryka1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
klitra wrote:Wiecie, że ja nigdy na wczasach z mężem nie byłam zagranicą Ciągle odkładamy na ten dom a jedyne wczasy to weekend w Zakopanem lub w jakimś innym miasteczku nad jakims jeziorkiem itp. Co najlepsze wcale nie zyjemy oszczędnie ale jakbym wspomniała o wyjeździeci rekreacyjnie zagranicę to by zaraz powiedział że te pieniądze mozna lepiej spozytkowac i w dom włożyć.
Też tak kiedyś mieliśmy, ale stwierdziliśmy, że raz się żyje i oprócz oszczędzania coś się od życia należy1cs z CLO
-
Mała_Mii wrote:Na wam powiem lepiej moje wakacje to zawsze kierunek Polka mieszkam w tej Holandii czasami podjade do Niemiec bo mam tam ciocie i kuzyna No i odwiedzę België bi bardzo blisko a mamy tak przyjaciół na tym koniec
Ciągnie w rodzinne strony1cs z CLO
-
klitra wrote:To może nie mam co na narzekać
Dziewczyny, zauważyłam śluz podbarwiony nitkami brązowymi, mam tak zawsze co miesiąc, wszedzie ze to owulacja ale mi się nie wydaję bo śluz nie jest rozciągliwy, może taki śluz występować powiedzmy 1-2dni przed owulacją? Z drugiej strony całe podbrzusze mnie boli, kuje jak na owulkę. Chciałam żeby mąż mi kupił testy owulacyjne bo ja uwiezniona z córką w domu bo chora jest no ale w tej kwestii na nim polegać za bardzo nie mam co
A który to Twój dc? Skoro mówisz, że to u Ciebie nie pierwszy raz w trakcie ovu to może teraz faktycznie masz ten dzień czy dwa przed ovu. Organizm może chce Cię poinformować żebyś się szykowała na1cs z CLO
-
alegzi wrote:Też tak kiedyś mieliśmy, ale stwierdziliśmy, że raz się żyje i oprócz oszczędzania coś się od życia należy
alegzi zgadzam się z tym całkowicie tylko jak wytłumaczyc to mężowi?
Liczę że ten stan potrwa jeszcze dwa lata i w końcu odetchniemy i pojedziemy na wakacje, ciekawe czy do tego czasu powiekszy się nam rodzina..oby tak
-
O, już się bałam, że dużo do nadrabiania, a tu dzisiaj spokojnie Kasia, czekamy na wieści!!!
My już po zakupach. Kupiłam sobie koszulę w pandy , bluzeczkę, mąż mi 2 staniki sprawił, do tego trochę kosmetyków i od razu humor lepszy Później zrobiliśmy obiad i się poleniliśmy, spacer z psem.
A i kupiliśmy jeszcze śliczną pościel w serduszka, misie i w ogóle, cud miód W home&you są fajne promocje. 2 pościele przecenione na -50%, zapłaciłam tylko 40 zł, bo 100 mi jeszcze została na karcie podarunkowej Na ślub od koleżanek z pracy dostałam, część wykorzystałam i dzisiaj resztę. Siostra stwierdziła, że walentynkowa pościelLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alegzi wrote:A który to Twój dc? Skoro mówisz, że to u Ciebie nie pierwszy raz w trakcie ovu to może teraz faktycznie masz ten dzień czy dwa przed ovu. Organizm może chce Cię poinformować żebyś się szykowała na
Co miesiąc jestem informowana a ja dalej w doopie bo nie wiem czy to już czy nastapi to za dwa dni Dzisiaj napewno będą bom nie wytrzymam ale jutro odpuścimy bo mąż codziennej jazdy nie wytrzymuje i kontynuacja pewnie w poniedziałek -
alex0806 wrote:O, już się bałam, że dużo do nadrabiania, a tu dzisiaj spokojnie Kasia, czekamy na wieści!!!
My już po zakupach. Kupiłam sobie koszulę w pandy , bluzeczkę, mąż mi 2 staniki sprawił, do tego trochę kosmetyków i od razu humor lepszy Później zrobiliśmy obiad i się poleniliśmy, spacer z psem.
A i kupiliśmy jeszcze śliczną pościel w serduszka, misie i w ogóle, cud miód W home&you są fajne promocje. 2 pościele przecenione na -50%, zapłaciłam tylko 40 zł, bo 100 mi jeszcze została na karcie podarunkowej Na ślub od koleżanek z pracy dostałam, część wykorzystałam i dzisiaj resztę. Siostra stwierdziła, że walentynkowa pościel
To pod taką pościelą na pewno udane będą igraszki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2018, 17:59
-
panipuchatkowa wrote:My tez z chęcią bysmy chcieli gdzies w cieple kraje. Ale moj drugi dom to Bieszczady. Moglabym twm zostac!☺
A gdzie się w Bieszczadach zatrzymujecie?
My z mężem lubimy jeździć na wczasy. Zawsze to odskocznia od życia codziennego