Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
klitra wrote:alegzi zgadzam się z tym całkowicie tylko jak wytłumaczyc to mężowi?
Liczę że ten stan potrwa jeszcze dwa lata i w końcu odetchniemy i pojedziemy na wakacje, ciekawe czy do tego czasu powiekszy się nam rodzina..oby tak
Na pewno się w końcu przekona. O jaaa wakacje z dzidzią? To by dopiero były cudowne wakacjeSeli lubi tę wiadomość
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
kryha wrote:A gdzie się w Bieszczadach zatrzymujecie?
My z mężem lubimy jeździć na wczasy. Zawsze to odskocznia od życia codziennego
Dokładnie! Człowiek zapomina o pracy, stresach. Aż się rozmarzyłam1cs z CLO
-
Ja raczej myślałam o Wenecji, albo Florencji Rzym raczej odpada
ja bym chciała w te wakacje gdzieś pojechać, tak dawno nigdzie nie byłam.... A te dwa tygodnie wolnego to chyba w depresje popadłam. Normalnie nawet do kina nie wyszliśmy ;/ do dupy z takim wolnym... -
Bieszczady ❤️ Uwielbiam mieszkam 60 km od soliny ;p a mój ojciec pochodzi z wioski pod tak wiec bardzo dobrze znam te rejony )
Poście w serduszka musi pomoc ;p nie ma to tamto ;p
p klitra a mierzysz temperaturę ? Szkoda ze nie masz dostępu do testów , ale wiesz dzisiaj i w pon będzie dobrze nawet idealnie bo plemniczka się zregenerują jak masz mieć dziś do super , jak jutro to z dzisiaj Olejniczak poczeka ;pa jak w pon to będzie nowy Olejniczak ;pklitra lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
alegzi wrote:Seli, masz tyle wolnego w wakacje to może jednak uda Wam się gdzieś wyjechać?
Ta.... -
My chcemy jechać na wakacje w majówkę właśnie, od 28 kwietnia do 6 maja chcemy sobie wolne zrobić i w tym terminie pojechać Jak już pisałam, podróż poślubna na rocznicę ślubu Dzisiaj byliśmy w Itace, ale już nie ma kierunków hiszpańskich w tym terminie. Chcemy pójść do biura podróży w naszym mieście, w którym znajoma pracuje. Ona tam na pewno coś ciekawego w rozsądnej cenie wynajdzie Bo gościu w Itace stwierdził, że już nic ciekawego nie znajdziemy, a tak to powyżej 2,5 tysiąca. Coś mi się nie wydaje Po prostu ubogą ofertę mają, bardziej się na wakacjach skupiają niż przed.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Wiecie ja odkąd byłam na wizycie w klinice niepłodności to jakbym się obróciła o 180 stopni Jestem na nie jeśli chodzi o mierzenie tepm., o kochanie się wtedy kiedy trzeba, a nie wtedy kiedy ma się ochotę. Jakoś mój gin. mnie "naprostował" Jeśli ma coś być to będzie. Staram się nic na siłę. Coś mi mówił o blokadzie w głowie, że jak się za bardzo chce to skutek jest odwrotny.
Oczywiście jak widzę płodny śluz to jak najbardziej wkraczam do akcji1cs z CLO
-
Kasia 25 wrote:Beta 0,0 i podwyższone białe krwinki
Kochana, przykro mi Przynajmniej wiesz na czym stoisz. Swoją drogą pamiętaj, że kolejny miesiąc przed Tobą. Z każdym dniem jesteśmy bliżej ciąży aniżeli dalej.1cs z CLO
-
Kasia, przykro ;(
Ja tam niby coś mierzę, ale raczej nie po to by seks pod to układać....
Testy owu zakupiłam rossmanowe, jakoś mnie nadal ciągle do próbowania nadal, i widzę, że śluz, szyjka i niemal dziś idealne dwie krechy, ale niemal :p niewiele brakuje. Więc pewnie 9-10 będzie owulacja. To chyba nawet dobrze by było. -
alex0806 wrote:My chcemy jechać na wakacje w majówkę właśnie, od 28 kwietnia do 6 maja chcemy sobie wolne zrobić i w tym terminie pojechać Jak już pisałam, podróż poślubna na rocznicę ślubu Dzisiaj byliśmy w Itace, ale już nie ma kierunków hiszpańskich w tym terminie. Chcemy pójść do biura podróży w naszym mieście, w którym znajoma pracuje. Ona tam na pewno coś ciekawego w rozsądnej cenie wynajdzie Bo gościu w Itace stwierdził, że już nic ciekawego nie znajdziemy, a tak to powyżej 2,5 tysiąca. Coś mi się nie wydaje Po prostu ubogą ofertę mają, bardziej się na wakacjach skupiają niż przed.
Oj szkoda A nie chcecie sami na swoją rękę pogrzebać i czegoś znaleźć tzn. samolot, noclegi? Mój mąż jest w te klocki dobry Czasem warto poszukać czegoś, bo jest taniej.1cs z CLO
-
alegzi wrote:Ej, co to ma być? ;p Bierz męża w troki, niech siada z Tobą do stołu i pogadajcie o planach na wakacje ;p
o nie raz rozmawialiśmy, ale co z tego :p ja już nie wierzę w wakacje. Pewnie znów dwa miesiące przesiedzę i będę szukać pracy jakiejś dodatkowej... Obiecał mi ferie i co? Nawet w kinie nie byłam!! Masakra ;/ -
Seli wrote:Kasia, przykro ;(
Ja tam niby coś mierzę, ale raczej nie po to by seks pod to układać....
Testy owu zakupiłam rossmanowe, jakoś mnie nadal ciągle do próbowania nadal, i widzę, że śluz, szyjka i niemal dziś idealne dwie krechy, ale niemal :p niewiele brakuje. Więc pewnie 9-10 będzie owulacja. To chyba nawet dobrze by było.
No i brawo za piękną postawę Wszystko z głową.1cs z CLO
-
Kasia, przykro mi A co to, jakaś infekcja się szykuje, że białe krwinki podwyższone?
Na razie spróbujemy w biurze podróży u znajomej Nie byliśmy nigdy na takiej wycieczce, aż wstyd się przyznać. Zawsze coś nam przeszkodziło w realizacji planów, kasy nie było... A teraz się zaparliśmy i chcemy jechać. Bo później urlop w sierpniu - a to bardzo odległy termin i nie wiadomo jeszcze, czy nam się urlopy w pracy pokryją. Ja mam od 16 sierpnia do końca, a 1 września idziemy na wesele
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2018, 18:29
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Seli wrote:o nie raz rozmawialiśmy, ale co z tego :p ja już nie wierzę w wakacje. Pewnie znów dwa miesiące przesiedzę i będę szukać pracy jakiejś dodatkowej... Obiecał mi ferie i co? Nawet w kinie nie byłam!! Masakra ;/
Kochana, to trzeba czasem ręką o stół walnąć i powiedzieć swoje oczekiwania Wiem, wiem łatwo się mówi, trudniej zrobić. Ja bym z nim pogadała, zapytała na kiedy planuje urlop i że ja w tym terminie poszukam czegoś dla nas. Przecież może być nawet Polska. Ja np. mam sentyment do Helu i lubię z Gdyni na Hel przepłynąć promem i tam zostać np. na 1 noc. Niby nic nadzwyczajnego, a jednak1cs z CLO
-
alegzi wrote:No i brawo za piękną postawę Wszystko z głową.
nie umiałabym inaczej... Z drugiej strony po prostu my mamy duże chęci, a jak się źle czuje albo jesteśmy zmęczeni to nikt się nie zmusza i tyle (no, czasami kot jeszcze się wtrąci ). A miałam nie mierzyć w tym cyklu, ale fajny ten nowy termometr, podświetlany... To tak mi się podoba mierzenie