Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
klitra wrote:alegzi zgadzam się z tym całkowicie tylko jak wytłumaczyc to mężowi?
Liczę że ten stan potrwa jeszcze dwa lata i w końcu odetchniemy i pojedziemy na wakacje, ciekawe czy do tego czasu powiekszy się nam rodzina..oby tak
Na pewno się w końcu przekona. O jaaa wakacje z dzidzią? To by dopiero były cudowne wakacjeSeli lubi tę wiadomość
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
kryha wrote:A gdzie się w Bieszczadach zatrzymujecie?
My z mężem lubimy jeździć na wczasy. Zawsze to odskocznia od życia codziennego
Dokładnie!Człowiek zapomina o pracy, stresach. Aż się rozmarzyłam
1cs z CLO
-
Ja raczej myślałam o Wenecji, albo Florencji
Rzym raczej odpada
ja bym chciała w te wakacje gdzieś pojechać, tak dawno nigdzie nie byłam.... A te dwa tygodnie wolnego to chyba w depresje popadłam. Normalnie nawet do kina nie wyszliśmy ;/ do dupy z takim wolnym... -
Bieszczady ❤️ Uwielbiam mieszkam 60 km od soliny ;p a mój ojciec pochodzi z wioski pod
tak wiec bardzo dobrze znam te rejony
)
Poście w serduszka musi pomoc ;p nie ma to tamto ;p
p klitra a mierzysz temperaturę ? Szkoda ze nie masz dostępu do testów , ale wiesz dzisiaj i w pon będzie dobrze nawet idealnie bo plemniczka się zregenerująjak masz mieć dziś do super , jak jutro to z dzisiaj Olejniczak poczeka ;pa jak w pon to będzie nowy Olejniczak ;p
klitra lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
alegzi wrote:Seli, masz tyle wolnego w wakacje to może jednak uda Wam się gdzieś wyjechać?
Ta.... -
My chcemy jechać na wakacje w majówkę właśnie, od 28 kwietnia do 6 maja chcemy sobie wolne zrobić i w tym terminie pojechać
Jak już pisałam, podróż poślubna na rocznicę ślubu
Dzisiaj byliśmy w Itace, ale już nie ma kierunków hiszpańskich w tym terminie. Chcemy pójść do biura podróży w naszym mieście, w którym znajoma pracuje. Ona tam na pewno coś ciekawego w rozsądnej cenie wynajdzie
Bo gościu w Itace stwierdził, że już nic ciekawego nie znajdziemy, a tak to powyżej 2,5 tysiąca. Coś mi się nie wydaje
Po prostu ubogą ofertę mają, bardziej się na wakacjach skupiają niż przed.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Wiecie ja odkąd byłam na wizycie w klinice niepłodności to jakbym się obróciła o 180 stopni
Jestem na nie jeśli chodzi o mierzenie tepm., o kochanie się wtedy kiedy trzeba, a nie wtedy kiedy ma się ochotę. Jakoś mój gin. mnie "naprostował"
Jeśli ma coś być to będzie. Staram się nic na siłę. Coś mi mówił o blokadzie w głowie, że jak się za bardzo chce to skutek jest odwrotny.
Oczywiście jak widzę płodny śluz to jak najbardziej wkraczam do akcji1cs z CLO
-
Kasia 25 wrote:Beta 0,0 i podwyższone białe krwinki
Kochana, przykro miPrzynajmniej wiesz na czym stoisz. Swoją drogą pamiętaj, że kolejny miesiąc przed Tobą. Z każdym dniem jesteśmy bliżej ciąży aniżeli dalej.
1cs z CLO
-
Kasia, przykro ;(
Ja tam niby coś mierzę, ale raczej nie po to by seks pod to układać....
Testy owu zakupiłam rossmanowe, jakoś mnie nadal ciągle do próbowania nadal, i widzę, że śluz, szyjka i niemal dziś idealne dwie krechy, ale niemal :p niewiele brakuje. Więc pewnie 9-10 będzie owulacja. To chyba nawet dobrze by było. -
alex0806 wrote:My chcemy jechać na wakacje w majówkę właśnie, od 28 kwietnia do 6 maja chcemy sobie wolne zrobić i w tym terminie pojechać
Jak już pisałam, podróż poślubna na rocznicę ślubu
Dzisiaj byliśmy w Itace, ale już nie ma kierunków hiszpańskich w tym terminie. Chcemy pójść do biura podróży w naszym mieście, w którym znajoma pracuje. Ona tam na pewno coś ciekawego w rozsądnej cenie wynajdzie
Bo gościu w Itace stwierdził, że już nic ciekawego nie znajdziemy, a tak to powyżej 2,5 tysiąca. Coś mi się nie wydaje
Po prostu ubogą ofertę mają, bardziej się na wakacjach skupiają niż przed.
Oj szkodaA nie chcecie sami na swoją rękę pogrzebać i czegoś znaleźć tzn. samolot, noclegi? Mój mąż jest w te klocki dobry
Czasem warto poszukać czegoś, bo jest taniej.
1cs z CLO
-
alegzi wrote:Ej, co to ma być? ;p Bierz męża w troki, niech siada z Tobą do stołu i pogadajcie o planach na wakacje ;p
o nie raz rozmawialiśmy, ale co z tego :p ja już nie wierzę w wakacje. Pewnie znów dwa miesiące przesiedzę i będę szukać pracy jakiejś dodatkowej... Obiecał mi ferie i co? Nawet w kinie nie byłam!! Masakra ;/ -
Seli wrote:Kasia, przykro ;(
Ja tam niby coś mierzę, ale raczej nie po to by seks pod to układać....
Testy owu zakupiłam rossmanowe, jakoś mnie nadal ciągle do próbowania nadal, i widzę, że śluz, szyjka i niemal dziś idealne dwie krechy, ale niemal :p niewiele brakuje. Więc pewnie 9-10 będzie owulacja. To chyba nawet dobrze by było.
No i brawo za piękną postawęWszystko z głową.
1cs z CLO
-
Kasia, przykro mi
A co to, jakaś infekcja się szykuje, że białe krwinki podwyższone?
Na razie spróbujemy w biurze podróży u znajomejNie byliśmy nigdy na takiej wycieczce, aż wstyd się przyznać. Zawsze coś nam przeszkodziło w realizacji planów, kasy nie było... A teraz się zaparliśmy i chcemy jechać. Bo później urlop w sierpniu - a to bardzo odległy termin i nie wiadomo jeszcze, czy nam się urlopy w pracy pokryją. Ja mam od 16 sierpnia do końca, a 1 września idziemy na wesele
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2018, 18:29
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Seli wrote:o nie raz rozmawialiśmy, ale co z tego :p ja już nie wierzę w wakacje. Pewnie znów dwa miesiące przesiedzę i będę szukać pracy jakiejś dodatkowej... Obiecał mi ferie i co? Nawet w kinie nie byłam!! Masakra ;/
Kochana, to trzeba czasem ręką o stół walnąć i powiedzieć swoje oczekiwaniaWiem, wiem łatwo się mówi, trudniej zrobić. Ja bym z nim pogadała, zapytała na kiedy planuje urlop i że ja w tym terminie poszukam czegoś dla nas. Przecież może być nawet Polska. Ja np. mam sentyment do Helu i lubię z Gdyni na Hel przepłynąć promem i tam zostać np. na 1 noc. Niby nic nadzwyczajnego, a jednak
1cs z CLO
-
alegzi wrote:No i brawo za piękną postawę
Wszystko z głową.
nie umiałabym inaczej... Z drugiej strony po prostu my mamy duże chęci, a jak się źle czuje albo jesteśmy zmęczeni to nikt się nie zmusza i tyle (no, czasami kot jeszcze się wtrąci). A miałam nie mierzyć w tym cyklu, ale fajny ten nowy termometr, podświetlany... To tak mi się podoba mierzenie