Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
alex, niektóre bluzeczki słodkie albo śmieszne Nie rozumiem tylko dlaczego "wcześniejsza strona, kolejna strona" są po angielsku, a wszystko inne po polsku. Chyba, że ma to ukryty, głębszy sens
Co do e-maila to musisz dużo przesiadywać na takich stronkach. Ja jak wejdę na jakieś fryzury czy paznokcie to potem też mam mnóstwo reklam tego typu.
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
terka wrote:Bulgotanie miałam juz jakiś miesiąc temu. Jakby ktoś słomkę włożył i dmucham w nią i bąbelki wtedy takie charakterystyczne jeśli wiesz o czym mowie
Podobno moja mama tez miała dość szybko intensywne wiec uznaje to za przypadłość rodzinna
WOW Dla mnie to nie wyobrażalne tak wcześnie czuć
alex szyć nie potrafię ale zajmuję się sprzedażą odzieży niemowlęcej i dziecięcej, teraz dwie krawcowe uszyły mi CUDA Zakochałam się, szkoda tylko, że dzidzi małej brak i nie mam komu ubrać
Seli patpat to aliexpress albo jak ktoś korzysta z aplikacji to Wish Nie wiem czy zamawiacie coś na aliexpress ale ja swego czasu byłam zakochana w drobnostkach do domu, jesli chodzi o odzież to trzeba się mocno zastanowić bo czasem sa to fajne ciuchy a czasem po jednym praniu szmata. -
A ja myślę pozytywnie, a co! Ostatnio w ogóle nie mam parcia na to, żeby udało się w tej chwili, już, teraz, zaraz, natychmiast Kurcze, tyle czasu się staramy, kochamy się, nasza miłość nie maleje tylko rośnie, to coś musi z tego wykiełkować w końcu.
Mój mąż się śmieje, że ja to ostatnio promienieję i mam za dobry humor Mimo zmęczenia pracą, staram się o tym nie myśleć i jakoś tak mi...pozytywniej?
Najbardziej mi się te bluzy z haftem podobają Małej zamówiłam szaro-różową w serduszka Mam nadzieję, że dla 8-9 miesięczniaka rozmiar 80 będzie dobryLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja to widziałam na żywo, mój Szymek ma to na co dzień do żłobka. Jego mama sobie też szyje Świetne jakościowo, tyle ile on się brudzi, po praniu są i tak idealne te tkaniny. Mięciutkie, ładne kolory i w ogóle. Dlatego wiem, że warto zamawiać Jutro mi do żłoba przyniesie
Wczoraj miał kostium pandy uszyty na karnawale, też świetnie wyszedł A sobie chyba zamówię ten worek z kitką na rzeczy do pracy
A czy wchodzę na takie strony... Wcześniej klikałam jak opętana Ale wchodzę na różne stronki dziecięce dla inspiracji do żłobka, jakieś kreatywne zajęcia itd.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2018, 20:39
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Coraz bliżej... Ja tam się właśnie na nic nie nastawiam teraz... Nawet myślę, że podpytam jak będę miała dobre jajeczka to może je zamrożę? Bo taka słaba inhibina u mnie... Jakoś się nie przejmuje bardzo... Ale jakiś plan, najgorszy powinnam mieć
-
Idę spać Bo zaczynam mieć coraz gorsze myśli a na nowo wraca ból głowy po tabsach...
-
Dziewczyny jutro Was nadrobię, bo dzisiaj zasypiam na stojąco
Dobranoc<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Hej dziewczyny nic mi się nie chce... Mam jakiegoś doła emocjonalnego i w ogóle. Boli ciągle coś i to tak dziwnie... A do tego się nie wysypiam. Nie wiem jak dam w pracy radę, już wymyśliłam im zajęcia i "skok w dal przez okno"
-
Witajcie miłego dnia dla Was.
Seli ja też się dzisiaj nie wyspałam
Skok przez okno? A co to za gra?<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mari92 wrote:Witajcie miłego dnia dla Was.
Seli ja też się dzisiaj nie wyspałam
Skok przez okno? A co to za gra?
Smiertelna :p hahahaha
Nie no byli grzeczni ;p -
Witam was kobietki, nadrobić was kobietki graniczy z cudem
Alegzi czas rozlaki szybko minie szczególnie że będziecie się widywac
Seli szybciutko kuruj się i zglaszaj z dobrą nowina, po deszczu zawsze wychodzi słońce
Mari widzę mamy podobny czas ciąży byłaś już u lekarza? Ja mam wizytę na 08.02 dziś robiłam badania krwi i mocz i już powinnam usłyszeć serduszko
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Kaassiia wrote:Witam was kobietki, nadrobić was kobietki graniczy z cudem
Alegzi czas rozlaki szybko minie szczególnie że będziecie się widywac
Seli szybciutko kuruj się i zglaszaj z dobrą nowina, po deszczu zawsze wychodzi słońce
Mari widzę mamy podobny czas ciąży byłaś już u lekarza? Ja mam wizytę na 08.02 dziś robiłam badania krwi i mocz i już powinnam usłyszeć serduszko
Ale super! niezapomniane uczucie swoja droga tez idę 8.02 na wizytę będziemy sie razem cieszychttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:Ale super! niezapomniane uczucie swoja droga tez idę 8.02 na wizytę będziemy sie razem cieszyc22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019