X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2018, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex, niektóre bluzeczki słodkie albo śmieszne :) Nie rozumiem tylko dlaczego "wcześniejsza strona, kolejna strona" są po angielsku, a wszystko inne po polsku. Chyba, że ma to ukryty, głębszy sens :D
    Co do e-maila to musisz dużo przesiadywać na takich stronkach. Ja jak wejdę na jakieś fryzury czy paznokcie to potem też mam mnóstwo reklam tego typu.

1cs z CLO
    dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
    12cs - ciąża biochemiczna
  • klitra Przyjaciółka

Wysłany: 31 stycznia 2018, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Bulgotanie miałam juz jakiś miesiąc temu. Jakby ktoś słomkę włożył i dmucham w nią i bąbelki wtedy takie charakterystyczne ;) jeśli wiesz o czym mowie ;)
    Podobno moja mama tez miała dość szybko intensywne wiec uznaje to za przypadłość rodzinna :P

WOW :D Dla mnie to nie wyobrażalne tak wcześnie czuć

alex szyć nie potrafię ale zajmuję się sprzedażą odzieży niemowlęcej i dziecięcej, teraz dwie krawcowe uszyły mi CUDA <3 Zakochałam się, szkoda tylko, że dzidzi małej brak i nie mam komu ubrać

Seli patpat to aliexpress albo jak ktoś korzysta z aplikacji to Wish :) Nie wiem czy zamawiacie coś na aliexpress ale ja swego czasu byłam zakochana w drobnostkach do domu, jesli chodzi o odzież to trzeba się mocno zastanowić bo czasem sa to fajne ciuchy a czasem po jednym praniu szmata.

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2018, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Masakra takie rzeczy... To ryje głowę :P Ja tak coraz częściej myślę, że do trzydziestki to pewnie zejdzie nam się...

Jakbym nie patrzeć to coraz bliżej do niej :D

1cs z CLO
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2018, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja myślę pozytywnie, a co! :D Ostatnio w ogóle nie mam parcia na to, żeby udało się w tej chwili, już, teraz, zaraz, natychmiast :P Kurcze, tyle czasu się staramy, kochamy się, nasza miłość nie maleje tylko rośnie, to coś musi z tego wykiełkować w końcu.
    Mój mąż się śmieje, że ja to ostatnio promienieję i mam za dobry humor :D Mimo zmęczenia pracą, staram się o tym nie myśleć i jakoś tak mi...pozytywniej? :)

Najbardziej mi się te bluzy z haftem podobają :D Małej zamówiłam szaro-różową w serduszka :) Mam nadzieję, że dla 8-9 miesięczniaka rozmiar 80 będzie dobry ;)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2018, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex, a widziałaś te tuniki np. z dmuchawcem? Oryginalne :D

1cs z CLO
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2018, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to widziałam na żywo, mój Szymek ma to na co dzień do żłobka. Jego mama sobie też szyje :) Świetne jakościowo, tyle ile on się brudzi, po praniu są i tak idealne te tkaniny. Mięciutkie, ładne kolory i w ogóle. Dlatego wiem, że warto zamawiać :) Jutro mi do żłoba przyniesie :)
    Wczoraj miał kostium pandy uszyty na karnawale, też świetnie wyszedł :) A sobie chyba zamówię ten worek z kitką na rzeczy do pracy :P

A czy wchodzę na takie strony... Wcześniej klikałam jak opętana :) Ale wchodzę na różne stronki dziecięce dla inspiracji do żłobka, jakieś kreatywne zajęcia itd.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2018, 20:39

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2018, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coraz bliżej... :P Ja tam się właśnie na nic nie nastawiam teraz... Nawet myślę, że podpytam jak będę miała dobre jajeczka to może je zamrożę? Bo taka słaba inhibina u mnie... :P Jakoś się nie przejmuje bardzo... Ale jakiś plan, najgorszy powinnam mieć :P

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Seli Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2018, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę spać :P Bo zaczynam mieć coraz gorsze myśli a na nowo wraca ból głowy po tabsach...

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• klitra Przyjaciółka

Wysłany: 31 stycznia 2018, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Idę spać :P Bo zaczynam mieć coraz gorsze myśli a na nowo wraca ból głowy po tabsach...
    Dobranoc :) Słodkich snów

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • Mała_Mii Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2018, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc dziewczynki :)

74dih371hf2p7o0h.png[/url]
    20151107020717.png[/url]
    18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
    26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
    20.11.2018 51cm 3520g ❤️
    18.12.2018 54cm 4530g❤️
    25.01.2019 59cm 6020g ❤️
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2018, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocy!☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2018, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jutro Was nadrobię, bo dzisiaj zasypiam na stojąco :)
    Dobranoc

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Seli Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2018, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) nic mi się nie chce... Mam jakiegoś doła emocjonalnego i w ogóle. Boli ciągle coś i to tak dziwnie... A do tego się nie wysypiam. Nie wiem jak dam w pracy radę, już wymyśliłam im zajęcia i "skok w dal przez okno" :P

dZhdp1.png

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2018, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :-) miłego dnia dla Was.
    Seli ja też się dzisiaj nie wyspałam :-)
    Skok przez okno? A co to za gra?

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Seli Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2018, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari92 wrote:
    Witajcie :-) miłego dnia dla Was.
    Seli ja też się dzisiaj nie wyspałam :-)
    Skok przez okno? A co to za gra?

Smiertelna :p hahahaha
    Nie no byli grzeczni ;p

dZhdp1.png

• klitra Przyjaciółka

Wysłany: 1 lutego 2018, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)
    Mari a jak Ty się czujesz? Czujesz typowe objawy ciążowe? :)

Mari92 lubi tę wiadomość

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • Kasiula092 Znajoma

Wysłany: 1 lutego 2018, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Widzę, że nie tylko ja dziś nie mogłam spać. Ale ja to albo przez męża, któremu włączyło się chrapanie albo przez te 2 ósemki które wczoraj wyrwałam i wyglądam jak chomik, który napchał sobie orzechów w policzek hehe.

• Kaassiia Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2018, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was kobietki, nadrobić was kobietki graniczy z cudem :)

Alegzi czas rozlaki szybko minie szczególnie że będziecie się widywac :)
    Seli szybciutko kuruj się i zglaszaj z dobrą nowina, po deszczu zawsze wychodzi słońce
    Mari widzę mamy podobny czas ciąży :) byłaś już u lekarza? Ja mam wizytę na 08.02 dziś robiłam badania krwi i mocz i już powinnam usłyszeć serduszko :)

22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
    Nasz skarb jest z Aniołkami

KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
    21 wrzesień 2019
  • terka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2018, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaassiia wrote:
    Witam was kobietki, nadrobić was kobietki graniczy z cudem :)

Alegzi czas rozlaki szybko minie szczególnie że będziecie się widywac :)
    Seli szybciutko kuruj się i zglaszaj z dobrą nowina, po deszczu zawsze wychodzi słońce
    Mari widzę mamy podobny czas ciąży :) byłaś już u lekarza? Ja mam wizytę na 08.02 dziś robiłam badania krwi i mocz i już powinnam usłyszeć serduszko :)

Ale super! :D niezapomniane uczucie <3 :) swoja droga tez idę 8.02 na wizytę :D będziemy sie razem cieszyc :P

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Kaassiia Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2018, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Ale super! :D niezapomniane uczucie <3 :) swoja droga tez idę 8.02 na wizytę :D będziemy sie razem cieszyc :P
    Napewno będzie wiele emocji :) doczekać się nie mogę.

22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
    Nasz skarb jest z Aniołkami

KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
    21 wrzesień 2019
‹‹ 454 455 456 457 458 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ