Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas troszke popruszylo
Jeszcze 45 min! Ehh a moja uczennica rozyczke ma mialam isc dzis przeciwciala robic bo przy Hashi moge nie miec a tu taka ironia losu... -
Hej dziewczyny
Widzę że mialyscie udany weekend ja właśnie zadzwoniłam do poradni endokrynologicznej i pani z rejestracji kazała mi jutro przyjść z tym pilnym skierowaniem i wynikami badań na podstawie których zostało wypisane, lekarka skonsultuje mnie między pacjentami skoro to pilne i zapisze na wizytę trochę mi ulzylo że nie zostałam olana i zapisana na za rok także jutro po pracy pójdę, ciekawe co mi powie, nie mam usg zrobionego więc pewnie tylko na wizytę zapisze kolejną i wciągnie do systemu ale dobre i to, przynajmniej coś załatwię -
MissKathy92 wrote:Hej dziewczyny
Widzę że mialyscie udany weekend ja właśnie zadzwoniłam do poradni endokrynologicznej i pani z rejestracji kazała mi jutro przyjść z tym pilnym skierowaniem i wynikami badań na podstawie których zostało wypisane, lekarka skonsultuje mnie między pacjentami skoro to pilne i zapisze na wizytę trochę mi ulzylo że nie zostałam olana i zapisana na za rok także jutro po pracy pójdę, ciekawe co mi powie, nie mam usg zrobionego więc pewnie tylko na wizytę zapisze kolejną i wciągnie do systemu ale dobre i to, przynajmniej coś załatwię
Ale następna wizytę lekarka juz sama ustali za ile! super wieści! dobrze ze te wyniki nowe porobiłaś choć ciekawa jestem co powie na taka zmianę czekamy oczywiście na wieści!https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:Ale następna wizytę lekarka juz sama ustali za ile! super wieści! dobrze ze te wyniki nowe porobiłaś choć ciekawa jestem co powie na taka zmianę czekamy oczywiście na wieści!
-
alegzi wrote:I tylko brakuje dnia wolnego, kocyka, gorącej czekolady i dobrego filmu albo książki
Mieszkam w Beskidachalegzi lubi tę wiadomość
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Miss, dobra wiadomosc
A no ;( i jeszcze atak padaczki u mojego ucznia co za poniedzialek kiepski... -
panipuchatkowa wrote:Sylwia super! Mąż się wczoraj zastanawial czy nie pojechać właśnie na jakiś urlop w Beskidy.☺25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Sylwia skąd dokładnie jesteś ?
Seli a to aci dopiero klips ;( i co teraz przesuniesz czy jak ? O jej to faktycznie biedne masz te dzieci ( w sensie ze współczuje im )
Miss to super czasami trafi się na lekarza z powołaniem[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mała_Mii wrote:Sylwia skąd dokładnie jesteś ?
Seli a to aci dopiero klips ;( i co teraz przesuniesz czy jak ? O jej to faktycznie biedne masz te dzieci ( w sensie ze współczuje im )
Miss to super czasami trafi się na lekarza z powołaniem25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Już sytuacja opanowana ale ciężko było. Ehhh... teraz jeszcze korki
-
Czyli Bielsko biała ? ja jestem z przemyślą tak wiec do Bieszczad do siliny mam rzut beretem zwłaszcza ze ojciec pochodzi z wioski pod solina
Seli to powiem Ci ze masz bardzo odpowiedzialna prace , brakować z dZiecmi to raz ( nigdy nie wiesz co takiemu dzieciątku do głowy przyjęcie ) ale z dziećmi z takimi problemami to już poważna sprawa musis mieć oczy dookoła głowy bo nigdy nie wieś co się stanie[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️